• SIMBENOUN KAI AYTA..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #996  από manos81
 Κυρ Δεκ 28, 2008 7:16 pm
stis 17 dekemvriou ekana tin 6h dosi tysabri.eixa l mia elafria adinamia sto aristero mou podi..lew ax orea tha kanw tora to farmakaki mou kai ola tha ginoun mia xara...blepete exw kai taksidi 3 me 10 ianoyarioy stin olandia kai hthela na eime dinatos...
oi meres pernousan kai anti na eksafanisthei to provlima xeiroterepse.malon tin patisa ayrio paw nosokomeio na dw ti mporei na ginei..eplizw na min kanw protoxronia mesa.elpizw to 2008 na mou parei to provlima mou kai na sinexizw na kanw oneira mazi me osous kanoun mazi mou oneira.kali kronia na exoume kai ygeia se olous.h eplida den pethane akoma.oso zw tha eplizw oso zw tha prospathw na ksipnisw apo to kako oneiro.oso zw den tha kswxasw aytous pou me stirizoun..
 #997  από litsa
 Κυρ Δεκ 28, 2008 7:54 pm
geia sou Μάνο!
όλα θα πάνε καλά! βρες τον γιατρό σου και όλα θα είναι καλύτερα! και μπράβο σου που σκέφτεσαι αυτούς που σε στηρίζουν!!
Δεν θέλω να ακούω άτομα που λένε: κάνω κακό σε αυτούς που αγαπώ... κτλ.. Μας στηρίζουν όπως θα τους στηρίζαμε και εμείς σε μια ανάλογη κατάσταση! ή όπως τους έχουμε στηρίξει μέχρι τώρα!!

Αισιοδοξία και όλα διορθώνονται!! και θετικότητα! Συνέχισε και όλα θα πάνε καλά.. το 2009 θα είναι γεμάτο υγεια, αισιοδοξία, αγάπη, ευτυχία!
 #998  από ΡΙΤΣΑ
 Κυρ Δεκ 28, 2008 9:09 pm
Γεια σου Μάνο και χρόνια πολλά! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να απολαύσεις τελικά το ταξίδι σου!! Θα σου υπενθυμίσω και 2 πράγματα: Και το Τysabri είναι προληπτικό φάρμακο, χρησιμοποιείται κυρίως για πρόληψη των υποτροπών εμποδίζοντας τα ''τρελαμένα'' λεμφοκύτταρά μας να μπουν στο ΚΝΣ. Αν και σε μένα έχει συμβεί να παρατηρήσω βελτίωση των συμπτωμάτων αρχόμενης ώσης αφού έκανα την έγχυσή μου. Από την άλλη να θυμάσαι πως πρέπει να ενημερώνεις εγκαίρως το γιατρό σου για οποιοδήποτε ενόχλημα σου παρουσιάζεται. Ειδικά εφόσον είσαι υπό αγωγή με Τysabri. Kαλή δύναμη και καλό ταξίδι!Καλές γιορτές! :)
 #999  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Δεκ 29, 2008 9:05 am
Μάνο χρόνιια πολλά . Σίγουρα ξέρεις ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί το φάρμακο που θα μας κάνει καλά . Από εκεί και πέρα υπομονή και τίποτα άλλο . Θα πας ταξίδι και θα περάσεις καλά . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .
 #1002  από butterfly-
 Δευ Δεκ 29, 2008 10:18 am
Μάνο καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Εύχομαι να σου έχει ήδη περάσει η υποτροπή που αναφέρεις
και να είσαι καλά. Ξέρω, πως λόγω των ημερών
όλα φαίνονται πιο μαύρα και απαισιόδοξα. Ομως να σκέφτεσαι θετικά
και όλα θα πάνε καλά, να είσαι σίγουρος!
Εγώ διαγνώστηκα μια βδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα
πριν από ένα χρόνο και μπορώ να καταλάβω τη ψυχολογία σου....
Ομως είμαι μια χαρά και φέτος στις γιορτές απλά χάρηκα τα παιδιά μου
χωρίς να σκέφτομαι την ΣΚΠ. Εχεις πολλούς που σ' αγαπάνε δίπλα σου
και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σου εύχομαι καλή χρονιά
και καλό ταξίδι.
 #1003  από yuli
 Δευ Δεκ 29, 2008 11:58 am
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Μάνο, περαστικά. Εύχομαι να περάσει σύντομα και να πάτε στο ταξίδι αυτό που περιμένετε τόσο πολύ!! Εξάλλου, ήταν ένα ξεχωριστό δώρο από ό,τι μας είχες πει.
Να φύγει γρήγορα και να μην ξαναέρθει αυτή η κυρά-υποτροπή σε κανέναν μας στην καινούρια χρονιά αλλά και σε καμιά άλλη! Εμπρός καλοί μας επιστήμονες!!!!
 #1004  από dina
 Δευ Δεκ 29, 2008 2:33 pm
MANOS81 καλημερα χρονια πολλα και πανω απ ολα με υγεια.[color=#400080ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ολα θα περασουν πεσ οτι ειναι ενα περαστικο ονειρο Το ταξειδι εκει στην Ολλανδια με τους μυλους και τις τουλιπες ειναι εκει κι σε πειμενουν [/color]
 #1006  από manos81
 Τρί Δεκ 30, 2008 10:52 am
kalimera se olous..eytixos den tha kanw protoxronia parea me kapion oro sto nosokomeio.piga xtes kai o giatros mou eipe pos den mporw na parw kapia therapia giati einai liges oi meres pou ekana tysabri kai mou edose apla ena miorel xapaki gia na elatothi h spastikotita pou eipirxe. tha to palepsw koutsa koutsa kai apo fevrouario tha arxisw to betaferon ksana..komeno to tisabri.eime o protos apo to nosokomeio stin kriti pou to stamataw.ala den ginotan alios...gia kalitero to pira ,xeirotero mou vgike...oson afora olandies kai taksidia...akura pros to paron..den peirazei.tha erthoun ala.kai tha eime kai kalitera na mporw na to apolausw giati etsi opos tha pigena tora koutsa koutsa mono ton eauto mou tha koroideua pos pernaw kala!!!euxaristw olous gia to endiaferon sas kai euxome h epomeni xronia na eine olo ugeia!!! :D :D :D :D
 #1007  από ΡΙΤΣΑ
 Τρί Δεκ 30, 2008 2:07 pm
Γεια σου Μάνο! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Συνήθως μετά το στάδιο της σπαστικότητας τα πράγματα βελτιώνονται! Τουλάχιστον σε μένα αυτό το σκηνικό έχει συμβεί επανειλλημμένα,ειδικά στη φάση που ήμουν υπό αγωγή με ιντερφερόνη! Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για σένα! Απόλαυσε αυτές τις γιορτινές μέρες και ευκαιρίες για ταξίδια θα ξαναβρείς! Καλή χρονιά να έχεις!!
 #1011  από GEORGE
 Τετ Δεκ 31, 2008 3:31 pm
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΜΑΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΑΛΑΞΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΥΛΩΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ
ΦΙΛΟΣΟΦΩ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΧΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ