• μια προσωπικη μου αποψη

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #100537  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μαρ 07, 2014 7:11 pm
costas1968 έγραψε:
stan έγραψε:Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε. Με τη μοιρολατρία δεν κέρδισε κανείς τίποτα! Εμείς αποφασίζουμε εάν η νόσος θα μας κόψει τα φτερά ή όχι. Επιλέγουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, απλά μάς πεισμώνει περισσότερο, και δίνει αξία στα σημαντικά της ζωής παρά στα τετριμμένα.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ....
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΦΤΕΡΒΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΠ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ....
:smile-flower:
Το βέβαιο είναι ότι δεν αποφασίζουμε εμείς για το κόψιμο των φτερών, αλλά μπορούμε να αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο για τη ζωή μας τρόπο, το ελάχιστο "πούπουλο" που θα μας αφήσει να έχουμε.
 #100539  από JoyZel
 Παρ Μαρ 07, 2014 9:51 pm
Μην σας παίρνει από κάτω...η μοναξιά και η κλεισούρα δεν είναι η λύση!!!
Κάντε οτιδήποτε σας φτιάχνει την διάθεση και σας κάνει ευτυχισμενους με τη διάθεση που έχετε...μέχρι τα όρια που μπορείτε!!
 #100553  από costas1968
 Κυρ Μαρ 09, 2014 3:05 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
costas1968 έγραψε:
stan έγραψε:Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε. Με τη μοιρολατρία δεν κέρδισε κανείς τίποτα! Εμείς αποφασίζουμε εάν η νόσος θα μας κόψει τα φτερά ή όχι. Επιλέγουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, απλά μάς πεισμώνει περισσότερο, και δίνει αξία στα σημαντικά της ζωής παρά στα τετριμμένα.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ....
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΦΤΕΡΒΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΠ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ....
:smile-flower:
Το βέβαιο είναι ότι δεν αποφασίζουμε εμείς για το κόψιμο των φτερών, αλλά μπορούμε να αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο για τη ζωή μας τρόπο, το ελάχιστο "πούπουλο" που θα μας αφήσει να έχουμε.

:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-flower:
 #102009  από theoni
 Τετ Απρ 16, 2014 12:10 am
Η αναπηρια στο συνσισθημα ειναι αυτη που τελικα σκοτωνει...Ας χαμογελασουμε με οσα εχουμε...κι ας διεκδικησουμε οσα μπορουμε. Η ζωη ειναι ενα υπεροχο δωρο.
 #102116  από passenger69
 Σάβ Απρ 19, 2014 11:13 pm
Επισης μη σταματατε να κανετε σχεδια για το μελλον , απλα προσαρμοστετα στις δικες σας συνθηκες