• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ :)

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #100196  από stavrina117
 Τρί Φεβ 25, 2014 6:15 pm
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ????ΟΛΑ ΚΑΛΑ????

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ???/
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ betaferon ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ 'ΠΡΕΖΑ' ΜΟΥ......
ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣΣΣΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....
 #100197  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 25, 2014 6:20 pm
:smile-hi: Καλως την !!!!!! Πού χαθηκες ? Βρε κοριτσι , πιστευω οτι δεν σκεφτεσαι σωστα ....Δεν νομιζω οτι καθοριζουμε το φαρμακο μας , με βαση τον τροπο χορηγησης .......Το σημαντικο ειναι .....Σε ''πιανει '' η βεταφερον ή οχι ??? :smile-hi: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: ΥΓ. Δεν ειμαι εξω απο το χορό ...Εκανα αβονεξ επι 14 μηνες, ρεμπιφ επι 8 χρονια και βεταφερον επι ενα χρονο ..........
 #100215  από stavrina117
 Τετ Φεβ 26, 2014 9:40 am
Anna η αληθεια ειναι οτι η betaferon εδω και 6 χρονια δεν μου εχει δημιουργησει τιποτα κ βεβαια με κραταει σε μια σταθερη κατασταση...

Ισως να εχεις δικιο να μην τα σκεφτομαι σωστα...αλλα ορισμενες φορες με πιανει το παραπονο κ δεν τα σκεφτομαι καλα...
 #100228  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 26, 2014 3:12 pm
stavrina117 έγραψε:Anna η αληθεια ειναι οτι η betaferon εδω και 6 χρονια δεν μου εχει δημιουργησει τιποτα κ βεβαια με κραταει σε μια σταθερη κατασταση...

Ισως να εχεις δικιο να μην τα σκεφτομαι σωστα...αλλα ορισμενες φορες με πιανει το παραπονο κ δεν τα σκεφτομαι καλα...
Αφου σε καλυπτει η μπεταφερον , τι θελεις τοτε ? Να ξερεις οτι τα χαπια , δεν ειναι καραμελες !!!!!!!!! Φαρμακα ειναι και μαλιστα βαρια ....!!!!!!!Ξερω ! Ειναι μπελας οι ενεσεις ! Το εχω νοιωσει .Ειχα καταφερει , ομως, να τις ενταξω στην καθημερινοτητα μου .Ενοιωθα οτι με βοηθουν .Αν χρειαζοταν να κανω ενεση μακρια απο το σπιτι , δεν με ενοιαζε καθολου ! Τις επαιρνα μαζι μου , σε ταξιδια , διακοπες, επισκεψεις σε φιλικα ή συγγενικα σπιτια .Ενοιωθα οτι με βοηθουν ...Επρεπε να με δεις , οταν πηγαινα να τις παρω απο την Αγ.Κωνσταντινου ! Πετουσα !!!!!! Τρισευτυχισμενη , διεσχιζα την Ομονοια , που μου φαινοταν σαν...το πιο ομορφο μερος του κοσμου ! Ειχα ανακαλυψει και ενα μαγαζι με παπουτσια-μαρκες , σε μιση τιμη, απεναντι απο το φαρμακειο του ΙΚΑ .Περιμενα πώς και πως να παω να χαζεψω και ...να ψωνισω......Αχχχχχχ......Ωραιες μερες !!!!!! Λοιπον, μη ξανακουσω για χαπια χωρις λογο !!! :smile-hi: :smile-kiss:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Πέμ Φεβ 27, 2014 8:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #100238  από fillcinefil
 Πέμ Φεβ 27, 2014 2:17 am
Stavrina έκανα το betferon για 12 χρόνια. Απ'ότι υπολογίζω περί τις 2200 "τσιμπιές" και μόνο στα τέσσερα σημεία. (Όχι μπράτσα, δηλαδή 550 ανά περιοχή και 92 ανά σημείο (κάθε 48 μέρες βέβαια)). Δεν αντιμετώπισα, εκτός μερικές φορές ελαφρύ πρήξιμο που κρατούσε 5-6 μέρες. Και ούτε την κομπρέσσα χρησιμοποίησα ποτέ.
Τηρείς το πρόγραμμα εναλλαγής; Βάζω το δικό μου (αυτοσχέδιο πρόγραμμα πάνω στο αρχικό σχεδιάγραμμα που δίναν παλιά). Δες εάν μπορεί να σε βολέψει, και ότι θες ρωτάς.
η σειρά ήταν:
α1 β1 c1 d1 e1 f1
α2 β2 c2 d2 e2 f2
α3 β3 c3 d3 e3 f3
α4 β4 c4 d4 e4 f4
α5 β5 c5 d5 e5 f5
α6 β6 c6 d6 e6 f6
έτσι γίνονταν πάντα όσο ποιό απομακρισμένα. Ή δοκίμασε και κάτι δικό σου.
beta.jpg
beta.jpg (189.1 KiB) Προβλήθηκε 27884 φορές
Το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου; Θα'λεγα ψάξτο. Επίσης σε έχει δει τουλάχιστον η νοσοκόμα της (ΒΑΥΕR τώρα) μήπως κάτι μπορεί να γίνει σχετικά με την ευαισθησία του δέρματος-υποδόρειου; Είναι μια υπηρεσία που παρέχετε (δωρεάν) από την εταιρία. Ρώτα τους, ψάξε να την βρείς. (άν σου πούν μα-μου χρησιμοποίησε σαν απειλή ότι δεν μπορείς να αντέξεις άλλο και θες να πάς σε άλλη εταιρία (μήπως ψέματα είναι;)).

ΥΓ. επειδή στον ποπό είδα δεν φαίνονται καλά τα δεξιά είναι 1 και 4. Επίσεις αν είσαι "κομπιουτερού" μπορώ να στο στείλω σε και εξελάκι. Το τηρούσα όλα αυτά τα δώδεκα χρόνια. Αν όχι πάλι, μπορώ να σου στείλω μιά σελίδα σαν υπόδειγμα, να την φωτοτυπίσεις, και να βάζεις πάνω χειρόγραφα τις ημερομηνίες.
 #100435  από stavrina117
 Τρί Μαρ 04, 2014 3:52 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΩ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΔΛΔ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΠΟ....ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΝΑΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΝΩ ΜΕΛΑΝΙΕΣ....ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ excel ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ....
 #100436  από stavrina117
 Τρί Μαρ 04, 2014 3:55 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
stavrina117 έγραψε:Anna η αληθεια ειναι οτι η betaferon εδω και 6 χρονια δεν μου εχει δημιουργησει τιποτα κ βεβαια με κραταει σε μια σταθερη κατασταση...

Αφου σε καλυπτει η μπεταφερον , τι θελεις τοτε ? Να ξερεις οτι τα χαπια , δεν ειναι καραμελες !!!!!!!!! Φαρμακα ειναι και μαλιστα βαρια ....!!!!!!!Ξερω ! Ειναι μπελας οι ενεσεις ! Το εχω νοιωσει .Ειχα καταφερει , ομως, να τις ενταξω στην καθημερινοτητα μου .Ενοιωθα οτι με βοηθουν .Αν χρειαζοταν να κανω ενεση μακρια απο το σπιτι , δεν με ενοιαζε καθολου ! Τις επαιρνα μαζι μου , σε ταξιδια , διακοπες, επισκεψεις σε φιλικα ή συγγενικα σπιτια .Ενοιωθα οτι με βοηθουν ...Επρεπε να με δεις , οταν πηγαινα να τις παρω απο την Αγ.Κωνσταντινου ! Πετουσα !!!!!! Τρισευτυχισμενη , διεσχιζα την Ομονοια , που μου φαινοταν σαν...το πιο ομορφο μερος του κοσμου ! Ειχα ανακαλυψει και ενα μαγαζι με παπουτσια-μαρκες , σε μιση τιμη, απεναντι απο το φαρμακειο του ΙΚΑ .Περιμενα πώς και πως να παω να χαζεψω και ...να ψωνισω......Αχχχχχχ......Ωραιες μερες !!!!!! Λοιπον, μη ξανακουσω για χαπια χωρις λογο !!! :smile-hi: :smile-kiss:

ΑΝΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΟΥ...ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ....
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.... :smile-tongueout:
 #100448  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 05, 2014 10:56 am
:smile-hi: :smile-tongueout: Σταυρινα , μπορεις να ξαναβρεις την ανεμελη ζωη σου ! Αρκει να την προσαρμοσεις ...λιγουλακι στις νεες συνθηκες ! Μην εισαι αρνητικη και μη γκρινιαζεις ...Α!!!!!!!!!! Το μαγαζι με τα παπουτσια στην Αγιου Κωνσταντινου , εκλεισε ! Μεταφερθηκε στην Πατησιων ...απεναντι απο το....πρωην ΜΙΝΙΟΝ (αχχχχχχχ....το ΜΙΝΙΟΝ...) .Εκτος απο καλα και φθηνα παπουτσια εχει και ρουχα , επισης καλα και φθηνα.....Λεφτα να εχουμε και ...ποδια ....να πηγαινουμε εκει για ψωνια..... :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #100457  από costas1968
 Τετ Μαρ 05, 2014 4:25 pm
stavrina117 έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ????ΟΛΑ ΚΑΛΑ????

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ???/
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ betaferon ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ 'ΠΡΕΖΑ' ΜΟΥ......
ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣΣΣΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....

ΥΠΟΜΟΝΗ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΠΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΡΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΓΗΠΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΤΙ Η ΚΥΡΑ ΤΗΛΕΠΕΡΔΟΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΓΦΑΨΕ ΡΟΣΠΙΦ 22.ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ / ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΟΥΦΑ.ΕΙΔΟΜΕΝ...
:smile-flower: :smile-crying:
 #100559  από stavrina117
 Κυρ Μαρ 09, 2014 7:16 pm
Costa καλήσπερα..Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς πως ονομάζεται αυτό το χάπι που λες;