• Επιτροπές μπερδεγουέι

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #100262  από Γιάννης
 Πέμ Φεβ 27, 2014 11:14 am
Γίνονται; Δε γίνονται;
Πριν 10 λεπτά με πήραν τηλέφωνο ότι περνάω αύριο. Να τονίσω ότι αιτούμαι συνέχιση παραπλγικού επιδόματος.

Βρε γκιόζηδες, αν ήμουν στην Αλεξανδρούπολη πχ, θα έβαζα νέφτι στον κώλο για να προλάβω να έρθω; Τι μου λέτε δηλαδίς; Ότι δε μπορώ να πάω επίσκεψη στη φίλη μου τη Σοφία; Ε;
 #100275  από Κώστας
 Πέμ Φεβ 27, 2014 4:49 pm
Όταν περιμένεις να περάσεις ΚΕΠΑ, πρέπει να γίνεται ο μοναδικός σκοπός της ύπαρξής σου. Πρέπει να κάθεσαι αγκαλιά με το τηλέφωνο γιατί τα ΚΕΠΑ διέκοψαν τη σύμβαση τους με τα ΕΛΤΑ γιατί τα ταχυδρομικά κόστιζαν λέει πολύ, ενώ οι μ@@@@@ς που περιμένουν να περάσουν επιτροπή δεν κοστίζουν τίποτα γι΄ αυτό και μας φαίρονται σαν να είμαστε τίποτα. Στο Κράτος δικαίου που ζούμε αν το Δημόσιο σου χρωστάει για 10 χρόνια (δεν το λέω στην τύχη, έχω προσωπική εμπειρία), δεν τρέχει τίποτα. Αν χρωστάς για μία μέρα σου κάνουν κατάσχεση το σπίτι σου κι΄ αν δεν έχεις, οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό σου στοιχείο. Αυτό λέγεται δικαιοσύνη!

Υγ. Αν αποφασίσεις να πας στη Σοφία, να μου πεις και μένα να πάμε παρέα.
 #100279  από Γιάννης
 Πέμ Φεβ 27, 2014 5:28 pm
Κώστας έγραψε:Αν αποφασίσεις να πας στη Σοφία, να μου πεις και μένα να πάμε παρέα
Θα οδηγήσεις; :auto-iroc:
 #100288  από sofia13
 Πέμ Φεβ 27, 2014 8:52 pm
Γιάννη και Κώστα, καλώς να ορίσετε...
Το σπίτι μου πάντα είναι ανοιχτό για φίλους σαν εσάς.Και η καρδιά μου επίσης και το ξέρετε !
Μακάρι να έρθετε να σας φιλοξενήσω και να σας δείξω τις μεγάλες ομορφιές της μικρής μου πόλης.
ΓΙΑΝΝΗΗΗ........καλή επιτυχία αύριο παλικάρι μου. Θα μας ενημερώσεις σχετικά με τους γκιόζηδες,
καλά;
Καλή Τύχη !!!!!!!
 #100295  από Biskoto10
 Παρ Φεβ 28, 2014 2:14 am
Και που περνουν τηλ δεν σημαινει κατι. Εγω περνουσα και καλα χθες αλλα για δευτερη φορα εφαγα ακυρο.
 #100303  από βικυ
 Παρ Φεβ 28, 2014 8:22 am
Γιάννης έγραψε:
Κώστας έγραψε:Αν αποφασίσεις να πας στη Σοφία, να μου πεις και μένα να πάμε παρέα
Να περασετε να παρετε και εμενα,μην με ξεχασετε!!!!
Γιαννη καλη τυχη με την επιτροπη.
 #100307  από Γιάννης
 Παρ Φεβ 28, 2014 12:22 pm
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Έγινε η επιτροπή, μάλλον καλά τα πήγαμε, αποτέλεσμα σε ένα μήνα.

Το φοβερό;
Η επιτροπή γίνεται στο ισόγειο. Ο συνολικός χώρος του ισογείου είναι πάνω από 500 τμ, έχουν κλείσει τα πάντα με ενδιάμεσες μεταλλικές πόρτες (κλειδωμένες) εκτός από δύο γραφεία που γίνονται επιτροπές. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΙΟΙ.
 #100310  από Κωνσταντίνα
 Παρ Φεβ 28, 2014 5:06 pm
Γιάννης έγραψε:Ευχαριστώ για τις ευχές.
Έγινε η επιτροπή, μάλλον καλά τα πήγαμε, αποτέλεσμα σε ένα μήνα.

Το φοβερό;
Η επιτροπή γίνεται στο ισόγειο. Ο συνολικός χώρος του ισογείου είναι πάνω από 500 τμ, έχουν κλείσει τα πάντα με ενδιάμεσες μεταλλικές πόρτες (κλειδωμένες) εκτός από δύο γραφεία που γίνονται επιτροπές. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΙΟΙ.
Έτσι :shock: :smile-evilgrin: :shock: :smile-evilgrin: :shock:
Ξέρουν τι κάνουν οι άνθρωποι.Ως νοήμονες που είναι βρήκαν τρόπο να ελέγχουν τους ανθρώπους που περνούν από επιτροπή, αν ψεύδονται όταν ισχυρίζονται ότι έχουν διαταραχές στην ούρηση και αδυναμία στη βάδιση :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:

Γιάννη μου με το καλό τα αποτελέσματα :smile-hi:
 #100331  από Κώστας
 Παρ Φεβ 28, 2014 11:38 pm
βικυ έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
Να περασετε να παρετε και εμενα,μην με ξεχασετε!!!!
Γιαννη καλη τυχη με την επιτροπη.
Κι΄ ότι θάλεγα να πάμε με αεροπλάνο. Θα βρούμε όμως τρόπο να σε πάρουμε κι΄ εσένα Βίκυ, ακόμα και με τσάρτερ με στάση Θεσσαλονίκη!
 #100350  από βικυ
 Σάβ Μαρ 01, 2014 4:18 pm
Κωστα ευχαριστω!!!!!!
Δεν χανω με τιποτα αυτη την πτηση!!!! :dance: :dance: