• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #100284  από ΜΑΡΙΑ 1977
 Πέμ Φεβ 27, 2014 7:47 pm
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ..........ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΩΡΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :smile-hi: ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΠ ΜΕ ΔΙΠΛΩΠΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ BETAFERON :happy-cheerleadersmileygirl: ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :smile-flower:
 #100286  από Στάθης
 Πέμ Φεβ 27, 2014 8:18 pm
Γεια σου Μαρία ! Με διπλωπία και συ όπως πολλοί από μας, έτσι ξεκίναει συνήθως το πάρτυ. :violin:

Να είσαι πάντα καλά και καλή δύναμη ! :smile-muscle:
 #100287  από ΜΑΡΙΑ 1977
 Πέμ Φεβ 27, 2014 8:51 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑΘΗ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.. .:dance: .....ΓΙΑΤΙ ΤΟ PARTYΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ... :smile-beer:
 #100290  από JoyZel
 Πέμ Φεβ 27, 2014 10:17 pm
Καλησπέρα!! Καλώς ήρθες στην παρέα!!
 #100300  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 28, 2014 6:28 am
:smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: Γεια σου Μαρακι !!!!!! Ελα κι εσυ στην παρεα μας ! Αν θελεις , πες μας περισσοτερα για σενα . :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #100305  από marian77
 Παρ Φεβ 28, 2014 11:20 am
Wellcome!!! :smile-clapping:
 #100309  από Κωνσταντίνα
 Παρ Φεβ 28, 2014 4:57 pm
Μαρία καλώς όρισες στην παρέα μας και να είσαι καλά :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
Για να σε γνωρίσουμε καλύτερα, πες μας λίγα πράγματα για σένα.Και πολλά να μας πεις, μας αρέσει :smile-wink: :smile-hi:
 #100312  από greekinholland
 Παρ Φεβ 28, 2014 5:09 pm
Ειμαι παράξενος? Μου είναι τόσο δύσκολο να πω καλως όρισες σε κάποιον σε αυτό το φόρουμ, με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα που άλλος ένας άνθρωπος πρέπει να παλέψει με την ΣΚΠ. Ειδικά μαθαίνοντας και βιώνοντας τις δυσκολίες καθημερινά που σου προκαλεί, ξυπνάς κάθε μέρα και δε ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις .
Ας είναι Μαρία γερή και δυνατή και όλα θα πάνε καλά :smile-muscle: :smile-muscle:
 #100313  από Κωνσταντίνα
 Παρ Φεβ 28, 2014 5:45 pm
greekinholland έγραψε:Ειμαι παράξενος? Μου είναι τόσο δύσκολο να πω καλως όρισες σε κάποιον σε αυτό το φόρουμ, με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα που άλλος ένας άνθρωπος πρέπει να παλέψει με την ΣΚΠ. Ειδικά μαθαίνοντας και βιώνοντας τις δυσκολίες καθημερινά που σου προκαλεί, ξυπνάς κάθε μέρα και δε ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις .
Ας είναι Μαρία γερή και δυνατή και όλα θα πάνε καλά :smile-muscle: :smile-muscle:
Βαγγέλη δεν είσαι παράξενος :smile-shake: κι εγώ αισθάνομαι άβολα όταν γράφω το καλώς όρισες, αλλά βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του νεοφερμένου, θα μου άρεσε να με υποδεχτούν εγκάρδια σε μια παρέα που δεν γνωρίζω και δεν με γνωρίζει κανείς :smile-blush:
Άλλωστε το καλωσόρισμα σε ενσωματώνει στην ομάδα και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα μετά.
 #100322  από ΜΑΡΙΑ 1977
 Παρ Φεβ 28, 2014 7:28 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ :smile-clapping: ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΟ PARTY :smile-drink: ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ :dance: