• ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #100201  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 25, 2014 6:50 pm
Η Ομαδα Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ , προγραμματιζει ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, στην οδο Σταδιου .Θα απαιτησουμε να συμπεριληφθει η σκπ , στις μη επανεξεταζομενες παθησεις .Χωρις προϋποθεσεις, χωρις επανεξεταση , χωρις...''πονηριες'' ! Εχουμε σκοπο , να μεινουμε εκει , μεχρι να δικαιωθουμε ! Νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε ΕΚΕΙ !!!!!!!!! ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ !!!!! Και οχι μονο εμεις ! Να ζητησουμε τη συμπαρασταση και άλλων....υγιων ανθρωπων !!!!!! Πιστευω οτι καταλαβαινουμε τη σοβαροτητα του ζητηματος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Δευ Μαρ 10, 2014 1:56 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #100250  από marian77
 Πέμ Φεβ 27, 2014 10:35 am
Αγαπητή Άννα,δεν θα μπορέσω να έλθω.....θα στείλω αδελφή ξαδέλφη και κολλητή που έχουν.....και μπορούν να παραστούν....θα τους το πώ τώρα κιόλας!!!
Να σαι καλά :smile-clapping:
 #100258  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 27, 2014 10:53 am
marian77 έγραψε:Αγαπητή Άννα,δεν θα μπορέσω να έλθω.....θα στείλω αδελφή ξαδέλφη και κολλητή που έχουν.....και μπορούν να παραστούν....θα τους το πώ τώρα κιόλας!!!
:smile-hi: Να ερθουν να με βρουν ! Δεν θα δυσκολευτουν .Ειμαι γνωστη...παλιοφατσα :smile-smoke: Να γνωριστουμε .Την επομενη φορα , θα περιμενουμε κι εσενα .Οπως καταλαβαινεις , εχουμε ΠΟΛΥ και ΔΥΣΚΟΛΟ δρομο μπροστα μας :smile-kiss:
 #100259  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 27, 2014 10:54 am
Λήδα έγραψε:Πιστεύω θα είμ(ΑΣΤΕ) εκεί!!!!!Καλημέρα!!!!!!
:smile-wink: :smile-wink:
:smile-hi: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #100260  από marian77
 Πέμ Φεβ 27, 2014 10:54 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
marian77 έγραψε:Αγαπητή Άννα,δεν θα μπορέσω να έλθω.....θα στείλω αδελφή ξαδέλφη και κολλητή που έχουν.....και μπορούν να παραστούν....θα τους το πώ τώρα κιόλας!!!
:smile-hi: Να ερθουν να με βρουν ! Δεν θα δυσκολευτουν .Ειμαι γνωστη...παλιοφατσα :smile-smoke: Να γνωριστουμε .Την επομενη φορα , θα περιμενουμε κι εσενα .Οπως καταλαβαινεις , εχουμε ΠΟΛΥ και ΔΥΣΚΟΛΟ δρομο μπροστα μας :smile-kiss:
Και αυτές παλίες είναι.....χαχαχα....να σαι καλά Αννουλα!!!! :smile-rofl: :smile-rofl:
 #100447  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 05, 2014 10:49 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Η Ομαδα Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ , προγραμματιζει ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, στην οδο Σταδιου .Θα απαιτησουμε να συμπεριληφθει η σκπ , στις μη επανεξεταζομενες παθησεις .Χωρις προϋποθεσεις, χωρις επανεξεταση , χωρις...''πονηριες'' ! Εχουμε σκοπο , να μεινουμε εκει , μεχρι να δικαιωθουμε ! Νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε ΕΚΕΙ !!!!!!!!! ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ !!!!! Και οχι μονο εμεις ! Να ζητησουμε τη συμπαρασταση και άλλων....υγιων ανθρωπων !!!!!! Πιστευω οτι καταλαβαινουμε τη σοβαροτητα του ζητηματος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: Η μερα αυτη , πλησιαζει ! Ελατε γιατι ...χανομαστε !!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Δευ Μαρ 10, 2014 8:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #100570  από VASILIS
 Δευ Μαρ 10, 2014 7:10 am
Αννα και εγώ λογω απόστασης δεν θα μπορέσω να είμαι, αλλά ειδοποίησα κόσμο αρκετό και προσπάθησα να τους ξεκουνήσω από τον καναπέ.
Πιστεύω θα έρθουν....
Καλή επιτυχία ευχομαι ολόψυχα σε ολους.
 #100571  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 10, 2014 8:03 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Η Ομαδα Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ , προγραμματιζει ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, στην οδο Σταδιου .Θα απαιτησουμε να συμπεριληφθει η σκπ , στις μη επανεξεταζομενες παθησεις .Χωρις προϋποθεσεις, χωρις επανεξεταση , χωρις...''πονηριες'' ! Εχουμε σκοπο , να μεινουμε εκει , μεχρι να δικαιωθουμε ! Νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε ΕΚΕΙ !!!!!!!!! ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ !!!!! Και οχι μονο εμεις ! Να ζητησουμε τη συμπαρασταση και άλλων....υγιων ανθρωπων !!!!!! Πιστευω οτι καταλαβαινουμε τη σοβαροτητα του ζητηματος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: Η μερα αυτη , πλησιαζει ! Ελατε γιατι ...χανομαστε !!!!!
:smile-hi: Μπραβο Βασιλη !!!!!!! Ελπιζω να κανουν το ιδιο και άλλοι φιλοι , που βρισκονται μακρια απο την Αθηνα . Νομιζω οτι και σεις , στις άλλες πολεις , μπορειτε να διοργανωσετε αναλογες συγκεντρωσεις . Εχουμε κλεισει ραντεβου με τον υπουργο . Αν δεν μπορεσει να μας δει , θα συναντηθουμε με τη γραμματεα του κυριου Κοκορη , του προεδρου της ''επιστημονικης'' επιτροπης που εφτιαξε τη λιστα !Συμπασχοντες και άλλοι φιλοι !!!!! Ελατε !!!!!!!!!!!! Ελατε !!!!!! Για τη ζωη μας ρε...γ@μ^τ* !!!!!! :smile-hi:
 #100586  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Μαρ 10, 2014 1:13 pm
ΑΝΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ . ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΧΡΩΜΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .