• ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #100119  από krevasils
 Κυρ Φεβ 23, 2014 9:31 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΣΚΠ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ........ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ....ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ ΤΥΣΑΜΠΡΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΕΙΣ....ΣΕ ΟΛΑ....Η ΑΜΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΕΣΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ....ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ Μ ΕΚΑΝΕ Η ΜΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ Μ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ....ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΒΓΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΠΑΙΔΙ.....ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ ....ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ Π ΒΡΗΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ Κ ΤΟΥΣ2 ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΑΚ......ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.....ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΛΑΚΑΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ;;;ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;;;; ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ...........Β Ο Η Θ Ε Ι Α
 #100121  από nina1972
 Κυρ Φεβ 23, 2014 11:10 am
Κάθε χωρισμός στην αρχή είναι δύσκολος. Μετά συνηθίζεις. Και πιο μετά έρχεται ένας άλλος άνθρωπος και αναπληρώνει όχι μόνο το κενό που άφησε ο προηγούμενος αλλά και όποιο άλλο κενό έχεις μέσα σου. Ο έρωτας φίλε είναι χαρά και γέλιο. Όχι πρεσάρισμα. Από τη μια καταλαβαίνω τους συγγενείς της κοπελιάς σου- είναι ρατσιστές! Τι να γίνει; Υπάρχουν και στενοκέφαλοι. Από την άλλη καταλαβαίνω πως νιώθεις και συ: προδομένος! Φίλοι και δικοί μας άνθρωποι είναι όσοι μας δέχονται όπως είμαστε (δεν αναφέρομαι μόνο στην αρρώστια) όλοι οι άλλοι είναι γνωστοί. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Γ@μα τους λοιπόν και συνέχισε τη ζωή σου σαν να μην υπήρξαν ποτέ! καλημέρα και σορι για το λεξιλόγιο!
 #100132  από eleni POL
 Κυρ Φεβ 23, 2014 3:28 pm
:naughty: Aκόμη κι αν είσαι τελειως υγιής δε μπορείς να εξαρτάται όλη σου η ψυχολογία απο εναν άνθρωπο.Η γνώμη μου είναι οτι ακούμπησες πολύ σε αυτη τη σχέση και δεν βρήκες χρόνο να αναπτύξεις-δυναμώσεις τον εαυτό σου.
Μάλλον πρέπει να γυρίσεις πίσω και να αναδιοργανωθείς σχετικά με την σκπ.Να βρείς τη δύναμή σου ,γιατι υπάρχει πολύ δύναμη μέσα μας(κατα περίεργο τρόπο).Να μην στηρίζεσαι ψυχολογικά σε κανέναν τουλάχιστο οχι περισσότερο απο οτι στον εαυτό σου.

Και βάλε ενα στοιχημα .πες οτι σε ενα μηνα θα εισαι καλύτερα απο τώρα.

Και παίξε με τις πιθανότητες ,τις δυνατότητες ,τις ευκαιρίες.

Βαλε τα καλά σου και βγες να περπατήσεις.Ακου την αναπνοή σου.Περπάτησε για λίγο και σκέψου.Απαρίθμησε τα πράγματα ή τους ανθρώπους που σε κανουν να νιωθεις καλά.Νιώσε ευγνωμοσύνη!
Είσαι μοναδικός στον κόσμο,ανεπανάληπτος!
Τι λες θα το κερδίσεις το στοίχημα? :think: :smile-whew:
 #100135  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 23, 2014 4:01 pm
Βασιλη !!!!!!!Η Νινα και η Ελενη σου ειπαν πολλα ! Κι εγω , που σε εχω γνωρισει , σου λεω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γυρνα την πλατη σου στο παρελθον και .....ξεκινα για ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!!Εισαι ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ θα μεινεις μονος !!!!!!! Και ...ΜΗ τα ''ριχνεις'' ολα στη σκπ !Αυτη η ιστορια με την κοπελα ,ετσι οπως μας τα λες , θα τελειωνε ...ετσι κι αλλιως!!!!!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #100140  από LL--MM
 Κυρ Φεβ 23, 2014 6:16 pm
krevasils έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΣΚΠ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ........ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ....ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ ΤΥΣΑΜΠΡΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΕΙΣ....ΣΕ ΟΛΑ....
Ποιά όμως είναι τα υπόλοιπα των "όλων", αυτά που σας κρατούσαν μαζί;;; :smile-heart: :smile-sun: :smile-heart: Και μη μου πείς "η σκπ", γιατί έτσι ομολογείς πως η σχέση σας ήταν εξ αρχής καταδικασμένη: Εικόνα Μόνο στα πρώτα βασίσου για να την ξανακερδίσεις, αν μπορείς... :romance-kisslips:

Η ΑΜΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΕΣΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ....
Aδερφέ, αυτό είναι άγαρμπο, σκέψου την λοιπόν κι αυτηναν... με το πες-πες κι εσύ, την έπεισες... :think:

ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ Μ ΕΚΑΝΕ Η ΜΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ Μ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ....
Αλλά όπως βλέπεις, δεν είναι η ΠΣ καθ'αυτή, έχει και τα ψυχολογικά της... :x

ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΒΓΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΠΑΙΔΙ.....ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ ....ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ Π ΒΡΗΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ Κ ΤΟΥΣ2 ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
Ασχημο πράμα οι καυγάδες, και βαραίνουν δυσανάλογα στις υπόλοιπες δυσκολίες: ο καυγάς έκανε το ποτήρι να ξεχειλήσει, αλλά σκέψου και αυτό: ο λόγος που καυγάδιζες εσύ ποιός ήταν; :angry-argument: Αν ήταν βάσιμος, καλώς χωρίσατε, αστη να φύγει...

ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΑΚ......ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.....ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΛΑΚΑΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ....
Αν τους είπε για τους καυγάδες, :angry-argument: :angry-argument: άλλο περίμενες εσύ; Αν ήταν δική σου αδερφή και σου ερχόταν κλαμμένη από την ιστορία με ένα καυγατζή, δε θα έπαιρνες το μέρος της; :romance-caress:

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ;;;ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;;;;
Τα προβλήματά μας είναι μεγάλα, και βαραίνουν δυσανάλογα τη ζωή μας, αλλά τα παλεύουμε σύμπτωμα το σύμπτωμα: "Διαίρει και βασίλευε" όπως έλεγαν κι οι πρόγονοί μας: Διότι αν δεν ταυτίζεσαι ο ίδιος με τίποτα άλλο εκτός από δαύτα, που θα δεί η όποια καινούρια "αδελφή ψυχή" λόγο να σε πλησιάσει;;; :smile-flower: :romance-kisscheek: :smile-flower: (κι η παλιά να ξανάρθει; :smile-bear: :smile-inlove: )

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ....
Μην υπερβάλλεις κι ασε τον εαυτό σου να σκεφτεί κάτι άλλο, οτιδήποτε: Σε πρώτη φάση, υπάρχουν αρκετές παλιές ελληνικές ταινίες στο διαδίκτυο για να ευθυμήσεις, :smile-giggle: που μπορούν να χρησιμεύσουν κι ώς υπνωτικό: Ενα άλλο είναι τα σταυρόλεξα, που βοηθάνε εκτός από τον ύπνο, και στην αποστασιοποίηση με οποιοδήποτε άτομο και στη θετική σκέψη..... ( :smile-wait: και λέγεται κι ότι επανασυνδέουν και τους νευρώνες)

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ...........Β Ο Η Θ Ε Ι Α
Δημιούργησε το δικό σου προσωπικό κήπο, τι σ'έκανε ευτυχισμένο πρίν; τουλάχιστον εκεί, δε θα χωράνε καυγάδες με καμία... :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

Καλό κουράγιο, περαστικά σου :smile-hi:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #100167  από Still
 Δευ Φεβ 24, 2014 5:31 pm
Ρε συ krevasils, να σε στηρίξουμε, οκ, εδώ είμαστε.
Αλλά, η σκπ δεν είναι φωτοστέφανο.
Άμα κάποιος είναι μ@λ@κ@ς χωρίς τη σκπ, θα είναι και με τη σκπ.
ΟΚ, έχουμε και τα δικά μας που μας ταλανίζουν, και δύσκολα μας καταλαβαίνουν οι "υγιείς" συγγενείς κλπ., αλλά ρε φίλε, ότι κακό υπάρχει στη ζωή μας το ρίχνεις στη σκπ?
Αδικία.
Άσε που δεν ξέρουμε και τη γνώμη της κοπέλας, που σε στήριξε όπως είπες σε παρακεντήσεις, τυσάμπρι κτλ.
Θέλω να πώ, μάζεψε τα κομμάτια σου και βάλτα στο κουβά που γράφει αξιοπρέπεια απ έξω.
Η κοπέλα ήταν μαζί σου όλα αυτά τα δύσκολα για σένα χρόνια γιατί ήθελε, έβλεπε κάτι για το οποίο άξιζε να παλεύει. Το ίδιο και σύ, μην ξεχνάς τις καλές στιγμές. Μην την εκθέτεις, βάστα, γιατί κουρκούτιασε το μυαλό σου και λές κουτσομπολιά.

Η γιαγιά κασσάνδρα στα είπε ωραία. Δέξου αυτά που έρχονται στη ζωή σου σαν ένα διάλλειμα, ένα ωραίο διάστημα στο οποίο μπορείς να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, ένα κήπο, μία βόλτα, ένα ποτό με ένα φίλο, να κοιμηθείς νωρίς ή αργά, να πετάξεις το σεντόνι κάτω, να σηκωθείς, να ξυριστείς και να βάλεις τις κρεμούλες σου, κοίτα να εντυπωσιάζεις τους πάντες γύρω σου, όχι τώρα, πάντα να το κάνεις αυτό, είσαι μοναδικός, προσπαθείς να είσαι δίκαιος, μπορεί και να τα καταφέρνεις, μπορεί και όχι, δεν πειράζει όμως γιατί είσαι Ανθρωπος, και οι Άνθρωποι buddy πονούν, χαίρονται, κουράζονται, ενθουσιάζονται, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγετε Ζωή.....τί λές?.....παίζουμε? :chores-mop:
 #100186  από goldmine
 Τρί Φεβ 25, 2014 11:14 am
an se kanei na niwseis kalutera: 2 Maiou arrabwniastika , 11 Maiiou prwti Wsi, 17 Augoustou pantreutika, 17 Ianouariou xwrisa...
Guess why???
oi an8rwpoi den kseroun ti einai MS kai propantwn den exoun ti dunami tis kardias na tin antimetwpisoun....

opws eides uparxoun kai xeirotera ....

PS Zw monos mou pleon sti S.Arabia....
 #100199  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 25, 2014 6:29 pm
:smile-thinking: :smile-thinking: :smile-thinking: Βασιλη !!!!!!!!!!!!!! Πού εισαι ??? Μας διαβαζεις ??? Πού εισαι βρε ???

!

#100207  από αιμιλια
 Τρί Φεβ 25, 2014 11:24 pm
Oπως και ο still ειπε, απο την στιγμη που βρηκε αλλο, αλλο θα εβρισκε και χωρις την παθησει σου!!Μια δυσκολια και αρρωστια ενωνει τους ανθρωπους δεν τους χωριζει!Εκει βγαινει η αληθιη αγαπη στην επιφανεια!Οτι ψευτικο σβηνει τελειωνει!
 #100208  από αιμιλια
 Τρί Φεβ 25, 2014 11:32 pm
:smile-sadsmile: :smile-sadsmile:
Επειδη δεν εχουν καρδια για αυτο τον λογο!!!Ολοι παντρεμενη και μην, φοβομαστε για την εγκαταλειψει και τον χωρισμο!Την απορριψη!!Ομως πρεπει να συνεχισουμε!!Δεν φταιμε εμεις για τιποτα!!!Δεν θα μας κανουν να νιωθουμε ενοχοι για τιποτα!!!Θα σταθουμε στο υψο μας και οποιος θελει να σταθει διπλα μας ας το κανει!!!!ΔΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΝΑΝΕ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑς Η ΚΑΜΜΙΑ!!!υΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟς ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΚΠ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ********** Η *********** Να μασ γονατησει!!! :smile-wait: :smile-wait: :smile-wait:
goldmine έγραψε:an se kanei na niwseis kalutera: 2 Maiou arrabwniastika , 11 Maiiou prwti Wsi, 17 Augoustou pantreutika, 17 Ianouariou xwrisa...
Guess why???
oi an8rwpoi den kseroun ti einai MS kai propantwn den exoun ti dunami tis kardias na tin antimetwpisoun....

opws eides uparxoun kai xeirotera ....

PS Zw monos mou pleon sti S.Arabia....