• Όλοι οι τρελοί γιατροί σε μέναααααα

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #134435  από Μαρία Μάρω
 Δευ Σεπ 27, 2021 3:15 pm
Πήρα δεύτερη γνώμη για το παιδί.Χαλια μαγνητική μου λέει ο γιατρός πολλαπλή και και και.Οκ μου κόπηκε η ανάσα .ο γιατρός είναι σε κλινική του λέω δεν μπορώ οικονομικά να πάω αν πάθει κάποια ώση και μου απάντησε σιγά μωρέ 40 ευρώ είναι η κορτιζόνη *5 μέρες 200 αλλά άμα γίνει κάτι άλλο;;; Τηλέφωνο κινητό δεν δίνει. γιατί μπορεί να ψωνίζει σταφύλια μου είπε εκείνη την ώρα και το χειρότερο ότι στο μέλλον θα μείνει ανάπηρος και πρέπει να του το πούμε !!!!!!!!!Που στον κόρακα τον βρήκα καθηγητης πανεπιστήμιου σε λέει Να πεις το παιδί να τρελαθεί θέλω βοήθεια σας παρακαλώ εδώ πάνω δεν πάμε καλά Και δεν πιστεύει ότι το παιδί είναι καλά θα τρέλαθω :emojis-24: :emojis-24:
 #134438  από Στάθης
 Τρί Σεπ 28, 2021 1:32 pm
Μαρία Μάρω έγραψε: Δευ Σεπ 27, 2021 3:15 pm Πήρα δεύτερη γνώμη για το παιδί.Χαλια μαγνητική μου λέει ο γιατρός πολλαπλή και και και.Οκ μου κόπηκε η ανάσα .ο γιατρός είναι σε κλινική του λέω δεν μπορώ οικονομικά να πάω αν πάθει κάποια ώση και μου απάντησε σιγά μωρέ 40 ευρώ είναι η κορτιζόνη *5 μέρες 200 αλλά άμα γίνει κάτι άλλο;;; Τηλέφωνο κινητό δεν δίνει. γιατί μπορεί να ψωνίζει σταφύλια μου είπε εκείνη την ώρα και το χειρότερο ότι στο μέλλον θα μείνει ανάπηρος και πρέπει να του το πούμε !!!!!!!!!Που στον κόρακα τον βρήκα καθηγητης πανεπιστήμιου σε λέει Να πεις το παιδί να τρελαθεί θέλω βοήθεια σας παρακαλώ εδώ πάνω δεν πάμε καλά Και δεν πιστεύει ότι το παιδί είναι καλά θα τρέλαθω :emojis-24: :emojis-24:

Όταν λέμε ότι οι γιατροί είναι πιο άρρωστοι από εμάς, αυτό εννοούμε. Και μας παίρνουν φαλάγγι με τον φόβο και τον τρόμο.
Το μέλλον είναι μια ψευδαίσθηση του μυαλού, γιατί απλούστατα ορίζεται σαν το παρόν πάντα ως παρόν και το πως διαχειριζόμαστε το παρόν.

Το θέμα είναι το πιστεύεις εσύ και πια είναι η κλινική εικόνα του παιδιού?

 #134446  από Μαρία Μάρω
 Σάβ Οκτ 02, 2021 2:17 pm
Στάθη 5 φορά που προσπαθώ να σου απαντήσω και με πετάει το διαδίκτυο!!! Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.Παρακαλουσα να με στείλεις μια απάντηση .Το παιδί είναι μια χαρά οι εξετάσεις mog και ακουαπορινης είναι αρνητικές και όλες οι αιματολογικές οκ εκτός από τα λευκά του 16.8 και η d πεσμένη και η B12 702!!!! Σου στέλνω την μαγνητική του και αν μπορείς να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα !!! Παρατηρούνται πολλαπλές εστίες παθολογικού MR σήματος στις Flair και Τ2 ακολουθίες με εντόπιση στην περικοιλιακη και υποφλοιωδη λευκή ουσία των ημισφαιρίων αμφω στο μεσολοβιο στα ημιωοειδη κέντρα στα μέσα παρεγκεφαλίδα σκέλη με υπέροχη αριστερά στομεσεγκεφαλι τη γέφυρα και τον προμήκη.Η πλειοψηφία των ως άνω βλαβών εμφανίζει προσανατολισμό καιθετο προς το μεσολοβιο ενώ μετά την ενδοφλέβια χορήγηση παραμαγνητικης ουσίας παρατηρείται στικτος εμπλουτισμός μιας μικρής βλάβης στο ημιωοειδες κέντρο δεξιά και μιας πιθανής μικρότερης στο ημιωοειδες κέντρο αριστερά ενώ παρατηρείται έντονος εμπλουτισμός μιας εκ των βλαβών στο αριστερό ημιμοριο του προμηκους.Οι λοιπές εστίες δεν εμφανίζουν παθολογικό εμπλουτισμό .Τα ως άνω ευρήματα είναι συμβατά με αλλοιώσεις στα πλαίσια απομυελινωτικου νοσήματος Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και όλους που με στείλατε απάντηση . :emojis-21:
 #134447  από Στάθης
 Κυρ Οκτ 03, 2021 4:38 pm
Μαρία Μάρω έγραψε: Σάβ Οκτ 02, 2021 2:17 pm Στάθη 5 φορά που προσπαθώ να σου απαντήσω και με πετάει το διαδίκτυο!!! Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.Παρακαλουσα να με στείλεις μια απάντηση .Το παιδί είναι μια χαρά οι εξετάσεις mog και ακουαπορινης είναι αρνητικές και όλες οι αιματολογικές οκ εκτός από τα λευκά του 16.8 και η d πεσμένη και η B12 702!!!! Σου στέλνω την μαγνητική του και αν μπορείς να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα !!! Παρατηρούνται πολλαπλές εστίες παθολογικού MR σήματος στις Flair και Τ2 ακολουθίες με εντόπιση στην περικοιλιακη και υποφλοιωδη λευκή ουσία των ημισφαιρίων αμφω στο μεσολοβιο στα ημιωοειδη κέντρα στα μέσα παρεγκεφαλίδα σκέλη με υπέροχη αριστερά στομεσεγκεφαλι τη γέφυρα και τον προμήκη.Η πλειοψηφία των ως άνω βλαβών εμφανίζει προσανατολισμό καιθετο προς το μεσολοβιο ενώ μετά την ενδοφλέβια χορήγηση παραμαγνητικης ουσίας παρατηρείται στικτος εμπλουτισμός μιας μικρής βλάβης στο ημιωοειδες κέντρο δεξιά και μιας πιθανής μικρότερης στο ημιωοειδες κέντρο αριστερά ενώ παρατηρείται έντονος εμπλουτισμός μιας εκ των βλαβών στο αριστερό ημιμοριο του προμηκους.Οι λοιπές εστίες δεν εμφανίζουν παθολογικό εμπλουτισμό .Τα ως άνω ευρήματα είναι συμβατά με αλλοιώσεις στα πλαίσια απομυελινωτικου νοσήματος Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και όλους που με στείλατε απάντηση . :emojis-21:


Κρατάω το ότι το παιδί είναι μια χα΄ρα. Οι μαγνητικές του δείχνουν μια κατάσταση που είναι λίγο πολύ γνωστή και σε μένα, γιατί η διάγνωσή μου το 2004 (24 χρονών) έδειχναν πολλαπλές εστίες και στους τρεις τομείς εγκέφαλο, αυχένα, θώρακα. Εμπλουτισμό είχα επίσης σε μερικές, με πιο έντονη στον αυχένα και μερικές στον εγκέφαλο.

Οι ενδείξεις αυτές πιστεύω δείχνουν ότι το παιδί σας βάλλεται από έντονη τοξικότητα και οξείδωση, πνευματική και σωματική. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, κινητά, υπολογιστές και τάμπλετ σε συνδυασμό με περίσσια συσσώρευση βαρών μετάλλων από διατροφικές συνήθειες, το άγχος από υπέρμετρη πίεση σε διάφορα θέματα ίσως παίζουν ρόλο σε αυτή την οξείδωση σημαντική.

Άσχετα με το τι θα πουν οι γιατροί, την γνώμη των οποίων σεβόμαστε και εκτιμούμε, είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιηθεί το παιδί σας από τώρα σε κάποια σημαντικά θέματα που έχουν βάση την Πνευματικότητα, την Διατροφή και την Άσκηση. Χρειάζεται μέτρο επίσης στις κακές συνήθειες και σιγά σιγά ανταλλαγή με καλές συνήθειες.

Δεν μπορούμε να φοβόμαστε το μέλλον, γιατί δεν υπάρχει, είναι απλά σκέψεις.Υπάρχει μόνο το ΠΑΡΟΝ. Κανένας δεν έχει μείνει ανάπηρος όταν ανέλαβε δράση να ομορφύνει ποιοτικά το παρόν του, να καθαρίσει την καρδιά του, έτσι δυναμώνει και θεραπεύεται το σώμα καθημερινά.

Μπορεί να είμαι 17-18 χρόνια στην πάθηση με βεβαρημένες μαγνητικές στην αρχή της διάγνωσής μου, σήμερα έχω κερδίσει πολλά μέσα από την ανάληψει δράσης και ευθύνης για την πορεία που θέλω να έχω με την ευλογία που ήρθε στην ζωή μου. Άλλοι την λένε αρρώστια, η τρέλα μου όμως μου επιτρέπει να την ονομάζω όπως θέλω.
Όπως και η εικόνα που σου παραθέτω παρακάτω από το χθεσινό μου μπάνιο. Είμαι καλά, όλα θα πάνε καλά για το παιδί σου και το πιστεύω. Θέλει ο δρόμος υπομονή, πίστη, και προσευχή, ο σκοπός είναι καλός και καλό είναι το πιστέψουμε δυναμώνοντας με ΑΓΑΠΗ και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ για αυτό που μας βρήκε. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Ζωή.
244401040_1022742795214475_1676938083733646860_n.jpg
244401040_1022742795214475_1676938083733646860_n.jpg (114.04 KiB) Προβλήθηκε 924 φορές
 #134486  από Μαρία Μάρω
 Κυρ Οκτ 10, 2021 9:01 pm
Στάθη καλησπέρα.Συγνωμη που άργησα να σε απαντήσω αλλά δεν έβρισκα τους κωδικούς μου.Δεν τα πάω καθόλου καλά με την τεχνολογία.Ειμαι κουρασμένη εξαντλημένη τρελαμενη κάτι δεν μου κολλάει.Δεν έχει ούτε ένα σύμπτωμα δεν έχει κάτι προς το παρών ούτε μουδιάσματα ούτε πόνους τίποτα γιατί πρέπει να αρχίσει θεραπεία και γιατί ήταν σίγουροι οι γιατροί ότι οι εξετάσεις mog και η άλλη δεν την θυμάμαι θα είναι θετικές και είναι αρνητικές;;;Με τρομάζει το γεγονός ότι οι γιατροί μεταλλάσσονται όταν πάνε στις κλινικές και αρχίζουν ότι εδώ είναι ο καλύτερος μαγνητικός και δες αυτούς που έρχονται και κάνουν την θεραπεία που είπα πόσο καλά είναι και και και.Ξερω ότι έχω κουράσει εσένα και όλα τα παιδιά εδώ μέσα αλλά σαν μαμά τρελή κάτι δεν μου κολλάει.!!!!! Σε παρακαλώ πες μου αν μπορείς και όποιος μπορεί να πάω και στο νοσοκομείο και σε κάποιον τρίτο γιατρό εκτός κλινικής;;;; ή είναι κόπος άδικος τι να κάνω;;; :emojis-24: :emojis-24:
 #134487  από Μαρία Μάρω
 Κυρ Οκτ 10, 2021 9:08 pm
Στάθη θα σκάσω αν δεν σε ρωτήσω !!!! Δεν κρυώνεις τέτοια εποχή που πας για μπάνιο???? Ο καιρός ήταν χάλια από ότι είδα !!!!
 #134490  από Στάθης
 Δευ Οκτ 11, 2021 8:24 pm
Μαρία Μάρω έγραψε: Κυρ Οκτ 10, 2021 9:01 pm ............. Σε παρακαλώ πες μου αν μπορείς και όποιος μπορεί να πάω και στο νοσοκομείο και σε κάποιον τρίτο γιατρό εκτός κλινικής;;;; ή είναι κόπος άδικος τι να κάνω;;; :emojis-24: :emojis-24:

Ένας τρίτος ιατρός εκτός κλινικής θα μπορούσε να βοηθήσει ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι.

Μαρία Μάρω έγραψε:Στάθη θα σκάσω αν δεν σε ρωτήσω !!!! Δεν κρυώνεις τέτοια εποχή που πας για μπάνιο???? Ο καιρός ήταν χάλια από ότι είδα !!!!

Εδώ και περίπου 3 χρόνια κάνω κρυοθεραπεία για την ΣΚΠ (και πολλά άλλα θέματα) και μπορώ και το αντέχω τον κακό καιρό και τα κρύα μπάνια το χειμώνα. Βάζοντας τον εαυτό μου στο κρύο, αποδεικνύω στον εαυτό μου ότι η νόσος ξεπερνιέται και με φύση, αντιοξείδωση και δυνατό ανοσοποιητικό, όχι μόνο με ανοσοκατασταλμένο και ανοσοτροποποιημένο.
 #134494  από Elianna
 Παρ Οκτ 15, 2021 9:42 am
Καλημέρα σας. Οπωσδήποτε να πάτε και στο νοσοκομείο, στην Αθήνα υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία με κλινική σκπ και καλούς αξιόλογους γιατρούς, φιλικούς προς τους ασθενείς και τους συγγενείς, σίγουρα θα βρειτε και στην Θεσσαλονίκη. Του έκαναν και παρακέντηση; Μάλλον ο γιατρός προσπαθούσε να σας κάνει να καταλάβετε ποσο σημαντικό είναι ο γιος σας να ξέρει. Ο τρόπος του απαράδεκτος βέβαια, αλλά το παιδί σας δικαιούται να γνωριζει. Είναι πιθανό να έχετε εσείς η ίδια στο μυαλό σας την σκλήρυνση σαν κάτι πολύ κακό, ανυπέρβλητο; Η σκλήρυνση πλέον διαχειρίζεται, κάποιοι (κι εγώ μαζί) δυσκολεύονται να βρουν την αγωγη που θα τους ταιριάξει αλλά όταν την βρουν έχουν μια ζωή φυσιολογική και ποιοτική. Η λανθάνουσα διαλείπουσα μορφή της σκλήρυνσης έχει ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό ότι ενδιάμεσα στις υποτροπές ο "ασθενής" είναι μια χαρά. Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά έτσι είναι, η νόσος όμως δεν παύει να υπάρχει. Όσο μαθαίνετε περισσότερα για την σκλήρυνση θα γνωρίσετε πολλά άτομα που την έχουν εδώ και δεκαετιες και φαίνονται υγιέστατοι. Και είναι σε γενικές γραμμές! Το θέμα είναι ότι όσο το κρύβετε από τον γιο σας πρώτον το κάνετε μεγαλύτερο από ότι είναι. Όταν τελικά θα το μάθει, το μήνυμα που θα του έχετε περάσει θα είναι ότι: έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι τόσο άσχημο που σου το κρύβαμε γιατί φοβηθηκαμε ότι δεν θα το αντέξεις. Και δεύτερον δεν τον αφήνετε να το αποδεχτεί και να κάνει κι αυτός αλλαγές στην ζωή του για να βοηθήσει το σώμα του. Ισως να μπει σε κάποια αγωγή, να κάνει αλλαγές στην ψυχολογία, την διατροφή, την άσκηση και να κοιμάται περισσότερες ωρες. Καμιά φορά τέτοιες αφυπνίσεις ίσως έρχονται ακόμα και για καλό, για να μάθουμε να αγαπαμε τον εαυτό μας, να τον προσέχουμε περισσότερο, να ωριμάσουμε και να δούμε την ζωή με διαφορετική ματιά, εκτιμωντας την κάθε μέρα όπως της αξίζει είτε είμαστε υγιείς είτε οχι. Πιστέψτε στο παιδί σας. Επίσης, δεν ξέρω αν λειτουργούν τώρα με τον κοβιντ, αλλά ο σύλλογος σαμσκπ έχει ομάδες ασθενών και ομάδες συγγενών όπου κάνουν συναντήσεις. Και διάφορες άλλες ομάδες δραστηριοτήτων όπου μπορείτε να γνωρίσετε άτομα με την πάθηση και να δείτε από πρώτο χέρι ότι οι περισσότεροι είναι μια χαρά αλλά και το σημαντικότερο, ότι ακόμα και με προβλήματα της σκλήρυνσης, κινητικά ή οτιδήποτε αλλο, μπορείς να είσαι ευτυχής και να απολαμβάνεις την ζωή. Αν επικοινωνήσετε μαζί τους θα σας πουν περισσότερα. Επισης οι συναντήσεις του φόρουμ ήταν παρα πολύ καλές αλλά και αυτές με την πανδημια έχουν καιρό να γίνουν. Ευχομαι τα καλύτερα για τον γιο σας και όλη την οικογένεια!!! Και για όλα τα μέλη του φόρουμ επίσης!!!