• ΣΚΠ και οικογένεια

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #137343  από Λιάνα
 Κυρ Νοέμ 16, 2025 1:34 am
Θα μιλήσω μέσα από την δική μου ματιά.
Αναρωτιέμαι εάν θα βρω κάποιους σύμφωνους ή κάποιους να διαφωνούν.
Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα η καλοσύνη να διέπει σε όλους τους τομείς και σε όλη την ανθρωπότητα.
Είχα μάθει από τους γονείς μου ότι όλοι είναι καλοί άνθρωποι με αγνά συναισθήματα. Παράλληλα είχα μάθει ότι η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη για τα πάντα!
Η πίστη και η επιμονή είναι σημαντικές για να ξεπερνάμε τα πάντα!

Στην πορεία η ανακάλυψη μου ήταν πιο σκληρή από ότι νόμιζα.

Σαν ένα χαστούκι, που είναι αόρατο και όχι σωματικό , τραντάζει την ψυχή σου και ξυπνά μέσα σου ένα θηρίο που τελικά το ονόμασα σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ευτυχώς, υπάρχει αγάπη και αυτό το θηρίο το ηρεμώ , του μιλάω γλυκά να μην με ρίξει κάτω , υπόσχομαι σε αυτό ότι σύντομα θα βρω το άλλο μου μισό που θα με δυναμώσει απέναντι στην έξω πραγματικότητα.

Του μιλάω συνεχώς…

Το ηρεμώ…

Γιατί να λείπει η οικογένεια και ο γάμος στην σήμερα εποχή ;

Γιατί όλοι κοιτάνε τον εαυτό τους και αφήνουν απέξω ένα υπέροχο κομμάτι ολοκλήρωσης της ανθρώπινης ύπαρξης ;

Όσοι αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την πάθηση, να ξέρετε ότι εκεί έξω υπάρχει κάποιος που θα σας αγαπά όπως και να είστε και θα θέλει να κάνετε οικογένεια και γιατί όχι και παιδιά!

Μην το βάζετε κάτω φίλοι μου…

Εγώ δεν το έβαλα…

Όσοι έχετε οικογένεια, να τους φροντίζετε πάντα με αγάπη και να παίρνετε δύναμη και τόλμη να αντιμετωπίσετε τα πάντα εκεί έξω!!

Μην το ξεχνάτε πόσο τυχεροί είστε όταν έχετε τον άνθρωπο σας, το παιδάκι σας πάντα δίπλα σας.

Θα ήθελα να μου γράψετε όσοι έχετε οικογένεια, πως νιώσατε την πρώτη φορά που σας κάνανε πρόταση γάμου ή όταν ανακαλύψατε ότι θα φέρετε ένα παιδάκι;

Ας πούμε και κάτι θεραπευτικό και αισιόδοξο για εμάς που περιμένουμε τον γάμο και το παιδάκι να μπει στην ζωή μας.

Καλό βράδυ.

Φιλικά,
Λιάνα