• Εύρεση γιατρού

  • Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #136540  από Georgia26
 Τετ Μαρ 27, 2024 1:59 pm
Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ο σύντροφός μου πάσχει από σκπ και συχνά έχει εξάρσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει σημαντική βοήθεια από γιατρό αλλά κυρίως δεν κατανοούν ότι δεν αισθάνεται καλά επειδή οι μαγνητικές του δε σημειώνουν κάποια εξέλιξη. Αναζητώ επομένως κάποιο καλό νευρολόγο εκ μέρους του που να μπορεί να ασχοληθεί με το γεγονός ότι έχει συχνά εξάρσεις παρά τις "καλές" μαγνητικές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 #136558  από Danai34
 Σάβ Μαρ 30, 2024 9:37 am
Δ****** Π********* είναι κορυφή και ειδικεύεται στη σκλήρυνση κατά πλάκας.ηρεμος και ευγενικός πάντα δίνοντας χώρο και χρόνο στον ασθενή.να τον έχει ο Θεός καλά.εγω πήγα γιατί μου τον σύστησε μια γιατρός που έχει η ίδια σκλήρυνση.
 #136559  από admin
 Σάβ Μαρ 30, 2024 10:46 am
Danai34 έγραψε: Σάβ Μαρ 30, 2024 9:37 am Δ****** Π********* είναι κορυφή και ειδικεύεται στη σκλήρυνση κατά πλάκας.ηρεμος και ευγενικός πάντα δίνοντας χώρο και χρόνο στον ασθενή.να τον έχει ο Θεός καλά.εγω πήγα γιατί μου τον σύστησε μια γιατρός που έχει η ίδια σκλήρυνση.

Η δημοσιοποίηση-διαφήμιση ονομάτων ιατρών στο κεντρικό μας φόρουμ δεν επιτρέπεται, σαν έχουμε δεχτεί στο παρελθόν παράπονα, εκβιασμούς και παρατηρήσεις από δικηγόρους ιατρών και είναι ο λόγος που από ένα σημείο και μετά δεν επιτρέπουμε την δημόσια αναφορά σε ονόματα ιατρών.
Ένας λόγος επίσης, είναι ότι δεν θέλουμε να διαφημίζονται δημόσια, σαν το φόρουμ μας λειτουργεί ανάργυρα όλα τα χρόνια λειτουργίας του.

Σε Προσωπικά Μηνύματα όμως, μπορείτε να συζητάτε ελεύθερα για ιατρούς, κάτι το οποίο επικροτούμε και προωθούμε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.