• Ειδικός Νευρολόγος για Ηλεκτρομυογράφημα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #136160  από niovi
 Κυρ Αύγ 13, 2023 11:11 am
Καλησπέρα σε όλους!
Μέτα από αδυναμία σε αριστερό χέρι και πόδι προτάθηκε η διερεύνηση με ηλεκτρομυογραφημα.
Γνωρίζει κάποιος γιατρό ειδικευμένο σε ηλεκτρομυογραφημα σε Αθήνα/Πειραιά;;
Επίσης είναι επώδυνη εξέταση - έχω μπερδευτεί κάπως με το πώς γίνεται, χρησιμοποιούνται βελόνες ή όχι;

Ευχαριστώ πολύ!! Υγεία σε όλους!
 #136161  από niovi
 Τετ Αύγ 16, 2023 10:22 am
Καλημέρα!!
Μήπως έχει κάποιος πληροφορία για γιατρό ειδικευμένο στο ηλεκτρομυογραφημα;
Προσπαθώ να βρω κάποιον αξιόπιστο, μην πάω στα κουτουρού.

Ευχαριστώ πολύ!
 #136163  από niovi
 Πέμ Αύγ 17, 2023 6:43 pm
Pipi έγραψε:Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα . Δες τα λίγο αν θες
Καλησπέρα!!
Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα δυστυχώς :emojis-16:
Μήπως θα μπορούσες να μου το ξαναστείλεις;
Ευχαριστώ!
 #136164  από Pipi
 Πέμ Αύγ 17, 2023 7:22 pm
Προσπαθώ να σου στείλω αλλά δεν έρχεται . Ίσως δεν επιτρέπουν οι κανόνες της ομάδας
Ψάξε για γιατρό νευρολόγο νευροφυσιολογο .
Υπάρχει στη Βούλα απέναντι από ασκληπιειο. Γ…Μ….
 #136165  από admin
 Παρ Αύγ 18, 2023 6:21 pm
Pipi έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 7:22 pm Ίσως δεν επιτρέπουν οι κανόνες της ομάδας

Στα Προσωπικά Μηνύματα (Π.Μ.) δεν υπάρχουν κανόνες, σαν δεν μπορούν να ελεγχθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας. Η δημοσιοποίηση ονομάτων όμως στο κεντρικό μας φόρουμ, θέλει ιδιαίτερη προσοχή σαν έχουμε δεχτεί στο παρελθόν παράπονα, εκβιασμούς και παρατηρήσεις από δικηγόρους ιατρών και είναι ο λόγος που από ένα σημείο και μετά δεν επιτρέπουμε την αναφορά σε ονόματα ιατρών.
Ένας λόγος επίσης, είναι ότι δεν θέλουμε να διαφημίζονται δημόσια, σαν το φόρουμ μας λειτουργεί ανάργυρα όλα τα χρόνια λειτουργίας του.

Σε Προσωπικά Μηνύματα όμως, μπορείτε να συζητάτε ελεύθερα για ιατρούς, κάτι το οποίο επικροτούμε και προωθούμε.
 #136166  από niovi
 Σάβ Αύγ 19, 2023 11:10 am
Pipi έγραψε: Πέμ Αύγ 17, 2023 7:22 pm Προσπαθώ να σου στείλω αλλά δεν έρχεται . Ίσως δεν επιτρέπουν οι κανόνες της ομάδας
Ευχαριστώ πολύ!
Έλαβα το μήνυμά σου και σου απάντησα!
 #136168  από niovi
 Σάβ Αύγ 19, 2023 5:03 pm
Εν όψει της εξέτασης, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον την έχει κάνει και θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του:
Πώς περίπου γίνεται αυτή η εξέταση; είναι επώδυνη;
Ο φίλος Γουγλης (aka Google) εχει κάποιες πληροφορίες, αλλά θα προτιμούσα να μου πει κάποιος με το χέρι στην καρδιά αν πονάνε αυτές οι βελονιτσες :emojis-14:
(δεν είμαι και το πρώτο "παλικάρι" όταν έρχεται η ώρα των εξετάσεων)

Ευχαριστώ!!
 #136186  από Μ.M
 Πέμ Αύγ 31, 2023 2:50 am
Νιόβη καλησπέρα, να μην φοβάσαι καθόλου! Μια απειροελάχιστη ενόχληση νιωθεις (οχι πόνο) οταν το πιέζει ο γιατρός στον μυ για την καταγραφή των σημάτων που δίνει κ τίποτα περισσότερο. Ειναι ειδικες βελονες, εύκαμπτες. Καμια σχέση με της βελόνες που φαντάζεσαι. Είναι πολύ λεπτές, μέτριες σε μήκος και από πόνο κυριολεκτικά καθόλου, μηδέν, απολύτως τίποτα!