• Δυσαισθησιες

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #133708  από Ξημερώματα
 Τετ Απρ 07, 2021 3:00 pm
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν εχει κάποιος από εσάς συνεχόμενα τσιμπηματα στο σώμα του, τα οποία επιμένουν περισσότερο αν φοράει πιο έντονα ρουχα. Εγώ τα έχω 24 ωρες και δεν μπορώ να βρω αιτια. Ούτε οι νευρολογοι. Μου λένε ότι ειναι ψυχολογικό αλλα εχει κρατησει 1.5 μηνα. Όσοι το έχετε πως το αντιμετωπίζει, φαρμακευτικά ή με άλλον τρόπο. Το Σάββατο έχω Μαγνητικη εγκεφάλου.
 #133715  από Nikos35
 Πέμ Απρ 08, 2021 2:11 am
Καλησπέρα Ξημερώματα (οξύμωρο),

Προσωπικά θα σου πρότεινα να είσαι ψύχραιμος/ψύχραιμη. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι από χίλιους λόγους. Για αυτό το λόγο χρειάζονται οι εξετάσεις. Δυστυχώς μόνο οι γιατροί μπορούν να κάνουν διάγνωση και αυτοί μόνο μετά από εξετάσεις. Μπορεί όντως να είναι από άγχος η από έλλειψη βιταμινών η οτιδήποτε άλλο. Είναι επίπονη η διαδικασία αλλά μόνο έτσι θα βγάλεις ακρη. Όταν μπει στο μυαλό ότι έχεις μια πάθηση και μετά googlαρεις όλα τα πιθανά συμπτώματα, δημιουργείται μεγαλύτερο άγχος (προσωπική εμπειρία).
Σου εύχομαι γρήγορα και καλά αποτελέσματα, η μαγνητική σίγουρα θα βοηθήσει, να είσαι καλά.
 #133717  από Ξημερώματα
 Πέμ Απρ 08, 2021 2:56 pm
Εσύ τελικά έβγαλες άκρη τι γίνεται με τα δικά σου συμπτώματα? Επειδή διάβασα ότι ήταν μετα απο το εμβολιο για την γρίπη, αν σου πω ότι το έχω τα συμπτώματα μετα απο το εμβολιο για τον κορονοιο θα το πάρεις ψύχραιμα?
 #133720  από Nikos35
 Πέμ Απρ 08, 2021 8:14 pm
Δεν έβγαλα άκρη, όχι ακόμα, και έχουν περάσει δύο χρόνια, για αυτό σου ανέφερα για ψυχραιμία. H τελευταία διάγνωση ήταν μη ειδικού τύπου αισθητικά συμπτώματα. Το εμβόλιο μπορεί να σχετίζεται με τα συμπτώματα, δεν ξέρω τι σου είπαν οι γιατροί, εμένα κάποιοι το έλαβαν υπόψιν, οι περισσότεροι το αγνόησαν.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξετάσεις μιλάνε παραπάνω από τους ίδιους τους γιατρούς. Η εμπειρία μου είναι ότι τα νευρολογικά προβλήματα μπορεί να είναι από χίλιους διαφορετικούς λόγους και οι γιατροί πάνε με επαγωγή σε άτοπο. Το μόνο που προτείνω είναι να ψάξεις διεξοδικά αν δεν σε αφηνει.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, το άγχος σου είναι πολύ λογικό αλλά οι πιθανότητες με το μέρος σου σε κάθε ενδεχόμενο.
 #133723  από Ξημερώματα
 Παρ Απρ 09, 2021 7:16 am
Εσυ το συμπτώματα έχεις ακόμη; Παίρνεις κάποια αγωγη? Νομίζω επειδή είναι αισθητικά ίσως θα έπρεπε να κάνεις βιοψια δερματος να αποκλεισεις το sfn.
 #133730  από Nikos35
 Κυρ Απρ 11, 2021 11:04 pm
Υπάρχουν ακόμη τα συμπτώματα, ναι, δεν έχω ψάξει για sfn, όσο πιο πολλά αντίστοιχα ανέφερα στους γιατρούς πάντως τόσο λιγότερο σοβαρά με έπαιρναν. Έκανα και όλες τις ρευματολογικες και κάποιες μαγνητικές σε μέση αλλά το μόνο που μου είπαν είναι να επαναλάβω μαγνητική στον εγκέφαλο. Κάποιοι κλασσικά το έριξαν στο άγχος.

Είδα διαφορά με τις βιταμίνες που πήρα και τη διαχείριση της ψυχολογιας μου με τον καιρό.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα για το άγχος που έχεις γιατί το δικό μου κράτησε αρκετό καιρό (φαντάζομαι όλων) και διάβασα όσα μπορούσα μέχρι που έβλεπα τα ίδια και τα ίδια οπότε το άφησα και περιμένω να κάνω τις νέες μαγνητικές.

Εύχομαι η δική σου περιπέτεια να είναι πιο σύντομη και να είναι όλα περαστικά και γρήγορα.