Ποια είναι η άποψη σας; να ξεκινήσει κάποιος θεραπεία που έχει διαγνωστεί με σκπ αλλά χωρίς κανένα σύμπτωμα;

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Joanna έγραψε: ↑Δευ Ιαν 25, 2021 8:04 am ...... όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις αγωγή τόσο καλύτερα.. Γιαυτό δεν ξέρω.Κατά την άποψή δεν είναι ακριβώς έτσι... δηλαδή όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις αγωγή τόσο το καλύτερο.
Joanna έγραψε: ↑Δευ Ιαν 25, 2021 2:58 pm ....έχει υπάρξει ποτέ κανένας που να ξεκίνησε αγωγή με φάρμακα και να τη διέκοψε γιατί δεν έβγαζε πλέον άλλες εστίες;;Εγώ δεν γνωρίζω κανέναν που διέκοψε την αγωγή επειδή θεραπεύτηκε. Γνωρίζω ότι αγωγές έχουν περισσότερο την φιλοσοφία της συντήρησης και για αυτό πιστεύω υπάρχουν ισχυρές σχέσεις φαρμακοβιομηχανιών - γιατρών - πελατών (ασθενών) με βάση το απίστευτα κερδοφόρο πεδίο "της συντήρησης".
Joanna έγραψε: ↑Δευ Ιαν 25, 2021 2:58 pm ....Αρα η αγωγή με φάρμακα ξεκινάει μόνο όταν βγουν (χτύπα ξύλο) τα συμπτώματα;Ακόμα και συμπτώματα να υπάρξουν, η διαχείριση της πάθησης μπορεί να γίνει με πολλά μέσα. Σκοπός είναι η ψυχολογία τους ασθενή να βρει γερή βάση και ισορροπία, αυτό μπορεί και μεταφράζεται από οποιοδήποτε μέσο αρκεί να γίνεται συνειδητά και με αυτογνωσία, όχι τυφλά με άγνοια.
Joanna έγραψε: ↑Δευ Ιαν 25, 2021 4:08 pm Έχετε δίκιο... Έτσι είναι..εσείς παίρνετε αγωγή; Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας και για τον χρόνο σας!Από το 2010 δεν παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Από το 2010 μέχρι σήμερα παίρνω αγωγή βιταμίνες, διαλογισμό, άσκηση, καλή διατροφή, βότανα, καλές σκέψεις, διάβασμα, κιθάρα, ποδήλατο, μασάζ, κολύμπι, εκδρομές στην φύση, χορός, δημιουργικότητα, κηπουρική, περπάτημα. Συνεχίζω προσπαθώντας να αναγάγω την ψυχολογία μου σε τέτοια ύψη ώστε να υπερβώ την αυτο-ανοσία με αυτο-θεραπεία.