Καλημέρα, διαγνωστηκα χτες απο ψυχίατρο με σωματοποίηση άγχους... Έχω ποικίλα νευρολογικά συμπτώματα,πόνους στην πλάτη,κούραση και στομαχικά προβλήματα.. Έχω κανει και πριν 2 χρόνια μαγνητικές σε εγκέφαλο, αυχένα επειδή είχα τα ίδια και χειρότερα και είχαν βγει μια χαρά. Έκτοτε και για 2 χρόνια μου πέρασαν όλα και τώρα ξαναεμφανίστηκαν και μου χουν δημιουργήσει μια απόγνωση καθώς στο μυαλό μου δεν μου χει φύγει η ιδέα της σκπ.. Καταλαβαίνω βέβαια ότι διάφορα συμπτώματα( κρίσεις πανικού, ζαλάδες, ανακάτεμα) προέρχονται από άγχος. Αυτό που δεν μπορώ να συλλάβω είναι οτι η αδυναμία, τα μουδιάσματα,το ότι μου κόβονται τα πόδια ή νιώθω να μαγκώνουν προέρχονται και αυτά από άγχος... Θα ήθελα τη γνώμη σας. Σας ευχαριστώ
γεια σου φίλε
δεν έχω δει την σύσταση σου οπότε δεν σε ξέρω καθόλου αλλά νομίζω ότι δεν είσαι για εδώ
κι εμένα πριν να διαγνωστω (δηλ προ μαγνητικών) μου είπαν οτι μπορει να ειναι ψυχοσωματικό και μου εξήγησαν πως μπορει να γινει Εχει μεγαλη δύναμη η ψυχη .εχει κι άποψη . κανε την ψυχοθεραπεία σου , παρε τα χαπια σου και ξέχνα την σκλήρυνση διασκέδασε κι ολα ευχομε να πανε και θα πανε καλά.