• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #10418  από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 Πέμ Οκτ 22, 2009 7:04 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ 50 ΕΤΩΝ.ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΕ Σ.Κ.Π ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REBIF ..ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ ΤΟ 2005..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΤΗΝ 2Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ CHATTING ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΚΠ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ!
 #10425  από elena
 Πέμ Οκτ 22, 2009 9:21 pm
Καλησπέρα Κωνσταντίνε!!!
εύχομαι να τα πηγαίνεις πάντα καλά και με την θεραπεία αλλά και να κάνεις πράγματα
που σε ευχαριστούν...
 #10435  από popi
 Πέμ Οκτ 22, 2009 9:45 pm
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ 50 ΕΤΩΝ.ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΕ Σ.Κ.Π ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REBIF ..ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ ΤΟ 2005..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΤΗΝ 2Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ CHATTING ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΚΠ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ!
Καλησπερα Κωνσταντινε, ειμαι η Ποπη , επισης 50 ετων αλλα διαγνωσμενη τα τελευταια 12 χρονια. Επαιρνα κι εγω Rebif αλλα τα τελευταια 2 χρονια παιρνω Betaferon .Κανω χρηση μιας μεγαλης αδειας που δικαιουμαι και ετοιμαζομαι κι εγω για συνταξη. Σιγουρα ομως αυτο δε θα με σταματησει απο τα πραγματα που κανω, οπως πχ, γυμναστικη, κολυμπι ,ιππασια κλπ κλπ γιατι οπως λες κι εσυ ,ειναι αυτα που εχουμε αναγκη. Καλως ηρθες στην παρεα!
 #10436  από litsa
 Πέμ Οκτ 22, 2009 9:46 pm
welcome konstantine!! :D
 #10492  από Εύη Ξ
 Παρ Οκτ 23, 2009 1:44 pm
Καλώς ήρθες.
Να είσαι πάντα καλά.
 #10508  από ΡΕΝΑ
 Παρ Οκτ 23, 2009 2:39 pm
welcome welcome κωνσταντίνε!!!!! :mrgreen:
 #10541  από LL--MM
 Παρ Οκτ 23, 2009 11:39 pm
Καλώς όρισες, άλλο Κωνσταντίνο δε νομίζω να είχαμε μέχρι τώρα... :shock:

WELCOME!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιαν 11, 2010 3:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.