• ΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #128372  από vagelis
 Κυρ Ιούλ 23, 2017 3:43 pm
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ,

Θέλω να θέσω ένα ερώτημα, εγώ αυτή την στιγμή εργάζομαι κανονικότατα αλλά σε καμία μου δουλεία δεν έχω αναφέρει ποτέ τίποτα.χρειάζεται να το αναφέρω??
Δεν θέλω να αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά τους γιατί η δουλειά που κάνω είναι χειρωνακτική.
 #128374  από Στάθης
 Κυρ Ιούλ 23, 2017 5:35 pm
Καλησπέρα Βαγγέλη, προσωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται ποτέ και για κανένα λόγο να το αναφέρεις εάν δεν είναι προς το συμφέρον σου. Η λέξη "πολλαπλή σκλήρυνση" δεν είναι παρά μια ταμπέλα και τίποτα παραπέρα, δεν έχει κανένα νόημα να το διαλαλούμε χωρίς σοβαρό λόγο*.

*Π.χ. περί σοβαρού λόγου.
Εάν μπλεχτούμε σε μια κατάσταση επαγγελματική αρκετά στρεσογόνα, τότε είναι απολύτως δεκτό να αναφέρουμε ότι υπάρχει αυτή η νόσος για να απεμπλακούμε το γρηγορότερο από μια κατάσταση η οποία δεν είναι προς το συμφέρον της Υγείας μας. Έτσι η ταμπέλα Σκλήρυνση κατά πλάκας μπορεί να γίνει σημαντικό όπλο μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας χωρίς άγχος, στρες και παράπλευρες περιπέτειες.
 #128377  από away
 Δευ Ιούλ 24, 2017 10:31 am
Καλημερα Βαγγελη, ειναι δικο σου θεμα αν θα το αναφερεις ή οχι. Εγω προσωπικα με το που πηρα την διαγνωσει και το βραβειο ΣΚΠ δεν κρυφτηκα απο κανεναν. Γνωριζουν τωρα και ας κανονισουν πως θα συμπεριφερθουν απεναντι μου. Το να κρυβομαι δεν το μπορω ασε που ανακαλυπτεις ποιοι πραγματικα αξιζουν να εχεις στην ζωη σου.
Τα καλυτερα σου ευχομαι!!!
 #128380  από Gianna
 Δευ Ιούλ 24, 2017 3:10 pm
καλησπέρα,
είναι προσωπικό το θέμα. Είναι και ανθρώπινο όμως!!
Ένας Αγγλοσάξωνας ίσως να το έλεγε αμέσως. Εμείς οι Έλληνες το παλευουμε μόνοι μας πρώτοι και βλέποντας και κάνοντας. (είμαστε ολίγον παιδιά του λαού :smile-tongueout: )
Πάντως Honesty is best policy!
Και επίσης, εξαρτάται πώς θα το πεις και σε ποιους στη δουλειά. Χωρίς υπερβολές και λεπτομέρειες αν είναι κάνεις μια αναφορά. Εγώ όταν το ανάφερα στη δουλειά μου (Τράπεζα) με τοποθέτησαν σε πιο light καθήκοντα! και γενικά οι συνάδελφοι με προσέχουν και θέλουν να με βοηθήσουν!! :smile-flower:
Άρα, αν θα το πεις, πότε , πώς και σε ποιους εξαρτάται από τις συνιστώσες της εκάστοτε περίπτωσης!
Σταθμισέ τα και σίγουρα θα πράξεις με φώτιση και επαγγελματισμό!!!!

:emojis-1:
 #128385  από vagelis
 Δευ Ιούλ 24, 2017 8:07 pm
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας.
Αρα βλέποντας και κάνοντας νομίζω.Μου αρέσεις το τμήμα μου αν και σκληρή δουλειά καμία φορά και δεν θέλω να αλλάξει ούτε η αντιμετώπιση ούτε το τμήμα εργασίας μου.