• Ταχυκαρδίες και δερματικές ενοχλήσεις

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #128276  από NOBODY
 Σάβ Ιούλ 08, 2017 5:38 pm
Παιδιά καλησπέρα. Ως πιο έμπειροι από εμένα σε αυτό το πράγμα, θα ήθελα την γνώμη σας. Μπορεί η σκλήρυνση κατά πλάκας να δημιουργεί ταχυκαρδίες, ενοχλήσεις στο δέρμα και μια συνεχόμενη κόπωση ακόμα και αν δεν κάνω τίποτα ; Εν τω μεταξύ τον τελευταίο καιρό έχω συνεχώς την αίσθηση ότι ξεχνάω.. Μπορεί όλα αυτά να τα δημιουργεί αυτή η νευρολογική ασθένεια ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
 #128277  από sofia13
 Κυρ Ιούλ 09, 2017 2:01 pm
NOBODY : Ναί .
Η κόπωση χαρακτηρίστηκε ΧΡΌΝΙΑ για όλους μας....(χρόνια κόπωση ).
Επίσης και η αμνησία (δικό μας προνόμιο κι΄αυτό)
Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον , αλλά μπές και δές το θέμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ .
Πολλά αλλάζουν όταν μάθουμε να τρώμε σωστά !
Θα βρείς το ''δικό σου δρόμο '' κι΄εύχομαι να είσαι καλύτερα !
 #128281  από NOBODY
 Δευ Ιούλ 10, 2017 12:05 am
Σοφία 13 : Σοφία μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου. Εύχομαι τα καλύτερα και για σένα :smile-flower:
 #128284  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Δευ Ιούλ 10, 2017 2:23 pm
NOBODY έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Ως πιο έμπειροι από εμένα σε αυτό το πράγμα, θα ήθελα την γνώμη σας. Μπορεί η σκλήρυνση κατά πλάκας να δημιουργεί ταχυκαρδίες, ενοχλήσεις στο δέρμα και μια συνεχόμενη κόπωση ακόμα και αν δεν κάνω τίποτα ; Εν τω μεταξύ τον τελευταίο καιρό έχω συνεχώς την αίσθηση ότι ξεχνάω.. Μπορεί όλα αυτά να τα δημιουργεί αυτή η νευρολογική ασθένεια ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
:smile-hi: μου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα με την καρδιά. έκανα όλες της εξετάσεις σε καρδιολόγους εδώ και στην Γερμανία και όλοι με έστειλαν στον νευρολόγο. αρκετά δερματολογικά προβλήματα από την κορτιζόνη. :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke: :smile-smoke:
 #128298  από NOBODY
 Τετ Ιούλ 12, 2017 4:21 pm
Ανδρέα έχω πάει σε καρδιολόγο και δεν μου έχει εντοπίσει τίποτα απολύτως. Το μόνο που παρουσιάζω είναι ταχυκαρδίες, τις οποίες δεν ξέρω πως να τις σταματήσω. Πραγματικά κάθε μέρα που περνά νιώθω ότι βασανίζομαι. Καλό κουράγιο να ευχηθώ σε όλους μας. Και ποτέ δεν θα το βάλουμε κάτω..
 #128299  από Στάθης
 Τετ Ιούλ 12, 2017 5:30 pm
NOBODY έγραψε:Το μόνο που παρουσιάζω είναι ταχυκαρδίες, τις οποίες δεν ξέρω πως να τις σταματήσω..
Να ρωτήσω κάτι, κάθε μέρα πιο είναι το φαρμακευτικό σου πρόγραμμα, δηλαδή από το πρωί που ξυπνάς μέχρι το βράδυ που κοιμάσαι, ποια είναι τα φάρμακα που παίρνεις;; Ακόμα και η σειρά παίζει ρόλο.

Εγώ πιστεύω κάτι βρίσκεται εκεί, και ίσως να βρίσκεται και η λύση.
 #128316  από NOBODY
 Κυρ Ιούλ 16, 2017 5:04 pm
Στάθη γεια σου. Κάθε μέρα τρελαίνομαι στα φάρμακα. Νιώθω ότι έχω γονατίσει ειλικρινά. Νιώθω και ένα μόνιμο φούσκωμα στην κοιλιά και δεν ξέρω από που μπορεί να προέρχεται. Έχω κάνει του κόσμου τις εξετάσεις. Δεν ξέρω τι μπορεί να μην πηγαίνει καλά πλέον.
 #128317  από Στάθης
 Κυρ Ιούλ 16, 2017 6:42 pm
NOBODY έγραψε: Κάθε μέρα τρελαίνομαι στα φάρμακα.
Δυστυχώς ο φόβος μας μέσα στην τρέλα μιας ασθένειας, μας οδηγεί χωρίς να το καταλάβουμε σε ένα χάος φαρμάκων. Προπάντων ο φόβος του θανάτου. Μη και χάσουμε τον σούπερ εαυτούλη μας που τόσο πολύ (ψευτο)αγαπάμε και λοιδορούμε. Προσωπικά, μόλις απομυθοποίησα τον θάνατο, έπαψα να φοβάμαι, και μάλιστα έπαψα να χρειάζομαι τα εμπορικά φάρμακα της σκλήρυνσης, που μας οδηγούν αργά αλλά σταθερά σε πνευματικό ύπνο και διάφορες (έξτρα) σωματικές ανωμαλίες. Από την άλλη, ίσως τα φάρμακα να μη είναι και τόσο κακά βραχυπρόθεσμα, απλά είναι πετρούλες για την διεύλεση μας από την μια άκρη του ποταμιού στην άλλη.

Με βοήθησε και ένα βιβλίο, να νιώσω πόσο απίστευτοι είμαστε και ότι ο φόβος μας που μας κρατάει αλυσοδεμένους, δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση του ψεύτικου θανάτου μας. Το βιβλίο ονομάζεται "Ταξίδια της Ψυχής" του Michael Newton για όποιον ενδιαφέρεται.

Οπότε νομίζω ότι θα χρειαστείς NOBODY σιγά σιγά να αφαιρείς μερικά φάρμακα, λίγο να ανασάνει ο οργανισμός σου (έχει ψυχή και αυτός ;) ) για να βγάλεις σιγά σιγά άκρη με το χάος που έχει συμβεί, από μέσα σου προς τα έξω σου.
NOBODY έγραψε:Δεν ξέρω τι μπορεί να μην πηγαίνει καλά πλέον.
Ένα πράγμα δεν πηγαίνει καλά NOBODY. Φοβάσαι, και φαρμακώνεσαι αβέρτα. Μόλις διώξεις τον Φόβο, θα έρθει η αναγέννησή σου, γιατί θα πάψουν να έχουν δύναμη τα εξωτερικά ερεθίσματα στο εσωτερικό σου Ανώτερο εαυτό. Αρχίζεις και εκπέμπεις εσύ αυτό που λέει η διάθεσή σου, δεν απορροφάς εκπομπές άλλες φτάνοντας στο σημείο ενός αγνώριστου εαυτού. Μείνε συντονισμένος με μια θετική συχνότητα αποσυμφόρησις από τα φάρμακα και θα αρχίζει να ακούει το σώμα σου, να διώχνει πραγματάκια που δεν χρειάζεται και να λειτουργεί πιο ισορροπημένα. Έτσι βελτιώνεται η Υγεία μας.

Βασικά μια πρόταση χρειάζεται να πεις πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ, σαν προσευχή στην Ζωή. Βάλε και τα δύο χέρια στην καρδιά σου, και απλά ψέλλισε "Θέλω επιτάχυνση προς την εξυγίανση της Υγείας μου, ΔΕΝ φοβάμαι και είμαι έτοιμος να σε ακολουθήσω όπως και όπου με χρειάζεσαι."

Αυτό σημαίνει διάθεση NOBODY. Αρχίζεις και εκπέμπεις συχνότητα προς αυτό που χρειάζεσαι, ο πομπός είναι η Καρδιά σου. Ξεκίνα από σήμερα να Πιστεύεις στο Θαύμα που ούτως ή αλλιώς Είσαι.

Εικόνα