NOBODY έγραψε: Κάθε μέρα τρελαίνομαι στα φάρμακα.
Δυστυχώς ο φόβος μας μέσα στην τρέλα μιας ασθένειας, μας οδηγεί χωρίς να το καταλάβουμε σε ένα χάος φαρμάκων. Προπάντων ο φόβος του θανάτου. Μη και χάσουμε τον σούπερ εαυτούλη μας που τόσο πολύ (ψευτο)αγαπάμε και λοιδορούμε. Προσωπικά, μόλις απομυθοποίησα τον θάνατο, έπαψα να φοβάμαι, και μάλιστα έπαψα να χρειάζομαι τα εμπορικά φάρμακα της σκλήρυνσης, που μας οδηγούν αργά αλλά σταθερά σε πνευματικό ύπνο και διάφορες (έξτρα) σωματικές ανωμαλίες. Από την άλλη, ίσως τα φάρμακα να μη είναι και τόσο κακά βραχυπρόθεσμα,
απλά είναι πετρούλες για την διεύλεση μας από την μια άκρη του ποταμιού στην άλλη.
Με βοήθησε και ένα βιβλίο, να νιώσω πόσο απίστευτοι είμαστε και ότι ο φόβος μας που μας κρατάει αλυσοδεμένους, δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση του ψεύτικου θανάτου μας. Το βιβλίο ονομάζεται
"Ταξίδια της Ψυχής" του Michael Newton για όποιον ενδιαφέρεται.
Οπότε νομίζω ότι θα χρειαστείς NOBODY σιγά σιγά να αφαιρείς μερικά φάρμακα, λίγο να ανασάνει ο οργανισμός σου (έχει ψυχή και αυτός

) για να βγάλεις σιγά σιγά άκρη με το χάος που έχει συμβεί, από μέσα σου προς τα έξω σου.
NOBODY έγραψε:Δεν ξέρω τι μπορεί να μην πηγαίνει καλά πλέον.
Ένα πράγμα δεν πηγαίνει καλά NOBODY. Φοβάσαι, και φαρμακώνεσαι αβέρτα. Μόλις διώξεις τον Φόβο, θα έρθει η αναγέννησή σου, γιατί θα πάψουν να έχουν δύναμη τα εξωτερικά ερεθίσματα στο εσωτερικό σου Ανώτερο εαυτό. Αρχίζεις και εκπέμπεις εσύ αυτό που λέει η διάθεσή σου, δεν απορροφάς εκπομπές άλλες φτάνοντας στο σημείο ενός αγνώριστου εαυτού. Μείνε συντονισμένος με μια θετική συχνότητα αποσυμφόρησις από τα φάρμακα και θα αρχίζει να ακούει το σώμα σου, να διώχνει πραγματάκια που δεν χρειάζεται και να λειτουργεί πιο ισορροπημένα. Έτσι βελτιώνεται η Υγεία μας.
Βασικά μια πρόταση χρειάζεται να πεις πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ,
σαν προσευχή στην Ζωή. Βάλε και τα δύο χέρια στην καρδιά σου, και απλά ψέλλισε
"Θέλω επιτάχυνση προς την εξυγίανση της Υγείας μου, ΔΕΝ φοβάμαι και είμαι έτοιμος να σε ακολουθήσω όπως και όπου με χρειάζεσαι."
Αυτό σημαίνει διάθεση NOBODY. Αρχίζεις και εκπέμπεις συχνότητα προς αυτό που χρειάζεσαι, ο πομπός είναι η Καρδιά σου. Ξεκίνα από σήμερα να Πιστεύεις στο Θαύμα που ούτως ή αλλιώς Είσαι.

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”