Μπράβο Gianna, χαίρομαι πολύ που βιώνεις τις βελτιώσεις αυτές, ακόμα και μικρές παίζουν μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά μας, πιστεύω ότι θα συνεχίζεις για άλλους 2 μήνες τουλάχιστον, να βλέπεις θετικές λειτουργικές βελτιώσεις, όπως βίωσα και εγώ.
Εκμεταλλεύσου την δυναμική που σου έδωσε η ΧΕΝΦΑ, ωθώντας στην περαιτέρω ενδυνάμωσή σου, σωματική αλλά ακόμα σπουδαιότερα πνευματική ! Έτσι όπως το λες ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελευταία αχτίδα του Ηλίου
Θυμάμαι ότι η δυναμική της ΧΕΝΦΑ όχι μόνο με βοήθησε να κόψω τα φάρμακα, αλλά να βγάλω και τα μαύρα σφραγίσματα και προπάντων μου έδιωξε τον ριζωμένο φόβο ότι χωρίς φάρμακα θα έχω πρόβλημα. Απεναντίας χωρίς τροποποιητικά φάρμακα ήταν και η λύση του προβλήματός μου, και μετά την ΧΕΝΦΑ απογειώθηκα λόγο της ψυχοσωματικής αντιοξειδωτικής και αποτοξινωτικής συνέχειας.
ΧΕΝΦΑ = Καλό κυκλοφορικό ! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει σώνει και καλά επέμβαση ΧΕΝΦΑ για να δει βελτιώσεις, αλλά βάζοντας
απλές καθημερινές αξίες καλύτερης αιμάτωσης του σώματός μας (αναπνοή-διαλογισμός, διατροφή, άσκηση) τότε μπορεί κανείς να πετύχει σπουδαία πράγματα στην διαχείριση της πάθησης.
Ανάσα Καθαρή και Καλή Ψυχολογία
Ευχαριστώ Gianna για την ενημέρωση και keep us posted !
Καλή Δύναμη !