• Γεια σας και απο εμενα παιδια

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9625  από Nikol@s
 Τρί Οκτ 06, 2009 11:11 pm
Λοιπόν , καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου την παρέα σας....

Είμαι ο Νίκος και μένω Κυψέλη,είμαι 20 1/2 χρονών και είχα το πρώτο μου επεισόδιο τον Μάϊο του '07 όπου είχα θέμα με την όραση μου και νοσυλεύτικα όπου μετα από τις γνωστές σε όλους μας διαδικασίες μου ανακοίνωσαν ότι έχω απομυελίνωση (τότε αρνήθικαν ότι είναι σκπ αλλά με τον καιρό το έμαθα) και από τότε κάθε Τετάρτη απόγευμα κάνω χρήση του avonex με ευτύχως απλούς πονοκεφάλους...

Δεν έχω κάποιο θέμα απο τότε και ζώ κανονικότατα την ζωή μου χωρίς το παραμικρό σιμάδι ότι έχω κάτι,το έχω πάρει ως μια ένεση που την κάνω κάθε εβδομάδα,πράγμα όπου με βοήθησαν οι γονείς αλλά και η κοπέλα που είναι μαζί μου τον τελευταίο χρόνο,και δεν είχα ποτέ από τότε θέμα κινητικό η με τα μάτια μου και οι 2 εστίες που μου βρήκαν ειναί ανενεργές από τότε...

Μόλις πρίν μερικές μέρες βγήκα από το 6μηνιαίο τσέκάπ μου όπου ο γιατρός μου είπε ότι είμαι καλά και ότι συνεχίζω την ένεση ''προλιπτικά''.

Πάντως θα ήθελα πολύ να μάθω πως θα είμαι μετά απο χ χρόνια γιατί με φοβίζει αυτό που κουβαλάω....
 #9627  από Nikol@s
 Τρί Οκτ 06, 2009 11:22 pm
Διάβασα πολλά εδώ μέσα και είδα πώς δεν υπάρχουν ακραίες καταστάσεις...Εκεί δεν θέλω να φτάσω και για εμένα κ για τους δικούς μου....Πότε είχες την ''κρίση'' και τι φάρμακο χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται?
 #9630  από litsa
 Τρί Οκτ 06, 2009 11:31 pm
kalostone!!
sou εύχομαι όπως κύλησε ο πρώτος χρόνος από άποψη υποτροπών να εισαι πάντα!!
έτσι απλά μια χαρά! και μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά!!
και πάντα αισιόδοξος!!! ;)
 #9640  από ahilleas
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:14 am
Καλως ηρθες Νικολα!Αισιοδοξια κι υπομονη.Μη σε παιρνει απο κατω,ειναι πολυ πιθανο να μην παρουσιαστουν αλλα επεισοδια.Να αισθανεσαι τυχερος που διαγνωστηκε εγκαιρως.Υπαρχουν πολλα φαρμακα και αναμενοντε και καινουργια.:-)
 #9648  από michaelz21789
 Τετ Οκτ 07, 2009 12:42 pm
Geia s Nikola. Eimaste synomhlikoi alla egw eimai pio palios.. :P nikola 8a s pw mono oti eisai poly polyyy tyxeros.. s hr8e h skp gia na ma8eis kt k na epanaprosdioriseis a3ies. sou eggyomai oti se 5-6 xronia dn 8a 8ymasai kan ti eixes. twra pou 3ereis ti pragmatika a3izei 8a ma8eis na diaskedazeis th zwh s pio poly.. na sai kala filos. mn to skeftesai kan zhse twra gt aurio me8aurio dn 3ereis ti ginetai. (k dn milaw gia skp) apo th skp dn 8a pa8eis tpt k se ligo kairo dn 8a 8ymasai ti exeis..
 #9657  από Lena
 Τετ Οκτ 07, 2009 2:27 pm
ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΤΩ. ΑΠΡΙΛΙΟ 2009 ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ-ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΟΔΙΩΝ ΔΑΚΤΥΛΑ ΧΕΡΙΩΝ. ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ. ΟΜΩΣ ΖΟΥΣΑ Κ ΖΩ ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΜΟΝΗ Μ. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ-ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.
 #9661  από LL--MM
 Τετ Οκτ 07, 2009 3:13 pm
Καλώς όρισες κι εσύ!!!