• ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #112932  από MARINA21
 Σάβ Σεπ 12, 2015 10:41 am
Θέλω τη γνώμη των παλιότερων, αν γνωρίζετε κι εσείς, γιατί λίγο μπερδευτηκα.Κάποια "περαστικά" μουδιάσματα στα χέρια ή στα πόδια, (πότε το πόδι για κανένα δεκάλεπτο με μία ώρα, πότε το χέρι μέσα στον ύπνο για δυο με τρία λεπτά) είναι συμπτώματα ή αποτελούν υποτροπή-δειχνουν φλεγμονή. Γιατί διάβασα εδώ μέσα για κορτιζόνη μετά απο μουδιάσματα στα άκρα. Εγώ πλέον, Ούτε το γιατρό μου δεν ενοχλω για τέτοια μουδιάσματα, αν και μου φέρνουν μαζί μεγάλη κούραση-εξαντληση....μήπως σφαλω;βλέπετε η προηγούμενη γιατρός που είχα τα αντιμετωπιζε λίγο "χαλαρά", σαν συμπτώματα κι έτσι έμαθα να τα βλέπω κι εγώ.Αλλά ανησυχω πλεον...
 #112941  από billios
 Κυρ Σεπ 13, 2015 10:27 am
Θεωρειται υποτροπη οταν ενα ή περισσοτερα συμτωματα παραμενουν σταθερα ή αυξανονται σε ενταση περαν των 48 ωρων.
Εμπειρικα στο λεω,αρμοδιος να κρινει ειναι παντα και μονο ο γιατρος σου.
 #112942  από MARINA21
 Κυρ Σεπ 13, 2015 11:41 am
Ευχαριστώ πολύ billios. Μάλλον θα επικοινωνησω με το γιατρό μου.Δεν μένει το έντονο μούδιασμα που νιώθω, αλλά σταθερά εδώ και λιγες μέρες μουδιάζει μια το χερι, μια το ποδι, κρατάει αυτό για κανένα λεπτο άντε διλεπτο και μετα νιώθω όλη μέρα εξάντληση, σα να μου ρουφηξαν όλη την ενέργεια!Και παλι τα ίδια, συνήθως μέσα στον ύπνο, μετα απο κάποιες ώρες...
 #112955  από billios
 Δευ Σεπ 14, 2015 2:23 pm
Τα μουδιασματα που πηγαινοερχονται ειναι μεσα στο παιχνιδι χωρις αυτο να σημαινει ωση,επισης η εξαντληση ειναι ενα απο τα δωρακια της ''τυπισσας'',ευθηνη μπορεις να προσαψεις στην αλλαγη του καιρου,στην σωματικη ή ψυχικη κουραση,κ.α.
Απο την περιγραφη σου και με καθε επυφιλαξη νομιζω πως δεν ειναι ωση.