Ένα συχνό πρόβλημα των περισσοτέρων από μας είναι οι πτώσεις. Συνήθως είναι πολύ δύσκολο να σηκωθούμε, ακόμη και έχοντας βοήθεια. Ένας τρόπος αντιμετώπισης από την προσωπική μου εμπειρία, που προϋποθέτει όμως απαραίτητα την ύπαρξη ενός βοηθού, είναι ο εξής. Προσπαθήστε (με βοήθεια), να σταθείτε στα γόνατά σας. Βάλτε το βοηθό σας να τοποθετήσει ανάμεσα στα πόδια σας, ένα χαμηλό σκαμνάκι (σαν αυτά που χρησιμοποιούμε μπροστά στο τζάκι) και καθίστε επάνω του. Φτιάξτε τα πόδια σας ώστε οι πατούσες να πατήσουν στο έδαφος και τότε αποκτώντας καλύτερη στάση, βάλτε όση δύναμη έχετε και προσπαθήστε με βοήθεια να σηκωθείτε.
Το πρόβλημα είναι, ότι συνήθως ο βοηθός δεν έχει καλή λαβή για να σας πιάσει. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει μια ειδική ζώνη που μπορείτε να φορέσετε και η οποία περιμετρικά της μέσης διαθέτει πολλές λαβές, ώστε να μπορεί να βοηθήσει κάποιος ουσιαστικά. Αν δε είστε γυναίκα (λιγότερο βάρος), είναι σχετικά εύκολο για έναν άνδρα να σας σηκώσει, ακόμη κι΄ αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε καθόλου. Η ζώνη αυτή μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, όταν προσπαθείτε να σηκωθείτε από μια καρέκλα ή κρεβάτι.
Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μου ΠΜ να σας πω που μπορείτε να την βρείτε, χωρίς να διαφημίζουμε καταστήματα.
Το πρόβλημα είναι, ότι συνήθως ο βοηθός δεν έχει καλή λαβή για να σας πιάσει. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει μια ειδική ζώνη που μπορείτε να φορέσετε και η οποία περιμετρικά της μέσης διαθέτει πολλές λαβές, ώστε να μπορεί να βοηθήσει κάποιος ουσιαστικά. Αν δε είστε γυναίκα (λιγότερο βάρος), είναι σχετικά εύκολο για έναν άνδρα να σας σηκώσει, ακόμη κι΄ αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε καθόλου. Η ζώνη αυτή μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, όταν προσπαθείτε να σηκωθείτε από μια καρέκλα ή κρεβάτι.
Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μου ΠΜ να σας πω που μπορείτε να την βρείτε, χωρίς να διαφημίζουμε καταστήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Κυρ Ιουν 14, 2015 11:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.