• MOUDIASMA

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #98936  από goldmine
 Πέμ Ιαν 23, 2014 2:13 pm
Kalispera kai syggnwmi gia to greeklish alla zw sti S.Arabia kai to elliniko pliktrologio einai kati agnwsto edw...

Loipon epeidi den briskw pou8ena mia ali8eia: diagnwstika me ms stis 5/5/2013. akolou8isa sxima cortizonis meta apo 20 meres(eprepe na broume ti einai!!!) kai meta sunexizw me rebif 44.kamia upotropi mexri twra doksa tw 8eo.

Omws exw ena murmigiasma sto aristero podi apo to gonato kai katw. stin patousa den ais8anomai to zesto kruo ektos kai an einai polu zesto h polu kruo...o giatros leei sunexeia oti 8a fugei alla den blepw prokopi. Auto ginetai pio entono h pio xalaro analoga me ton kairo.

Mou to apokalese Dus8aisia...

exeis kaneis kapoio analogo peristatiko wste na parw kai egw ligo 8arros kai na min pisteuw oti eimai ekswghinos???

sas euxaristw gia tin anagnwsi kai tin sumparastasi ek twn proterwn :smile-clapping:
 #98956  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 23, 2014 7:32 pm
:smile-hi: Αυτα τα συμπτωματα ειναι πολυ συνηθισμενα σε μας . Φευγουν..ερχονται...ξαναφευγουν...ξαναερχονται....Σε μενα, τουλαχιστον , αυτο συμβαινει . Καποτε που δεν ειχα καλη αισθηση ζεστου-κρυου στους μηρους, ο νευρολογος μου εδωσε λιγη κορτιζονη σε χαπια και περασε γρηγορα .Άλλα μουδιασματα εχουν γινει ...μονιμα ....!!! Τι να κανω...συνηθισα πια ......
 #98961  από adrCy
 Πέμ Ιαν 23, 2014 8:14 pm
αυτό ήταν το 1ο μου συμπτωμα, πριν καν ανακαλυψω οτι έχω ΣκΠ. βέβαια στις αρχες το αγνόησα, αλλά αρχισαν τα προβληματα στη βάδιση οπότε αποφάσισα να το ψάξω..

Εμένα πάντως, έφυγε από μόνο του, πριν πάρω κορτιζόνη και εδω και μισο χρόνο δεν ξαναεμφανίστηκε
 #98967  από goldmine
 Πέμ Ιαν 23, 2014 9:18 pm
To 8ema einai oti den efuge pote...
 #98968  από adrCy
 Πέμ Ιαν 23, 2014 9:31 pm
goldmine έγραψε:To 8ema einai oti den efuge pote...
από πότε το έχεις? εμένα έκανε κανα μήνα να φύγει, ίσως και λίγο περισσότερο
 #98981  από goldmine
 Παρ Ιαν 24, 2014 8:39 am
9 mines pia....
 #98983  από Elianna
 Παρ Ιαν 24, 2014 9:58 am
Καλημέρα Goldmine! Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα από τον Απρίλιο. Δεν παίζει να είμαστε εξωγήινοι, πιο πολύ σε Marvel πάει το μυαλό μου. Είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψουμε τις υπερδυνάμεις μας. Πάντως και σε εμένα όλοι οι γιατροί το ίδιο λένε. Από ότι έχω ακούσει από φίλους και από το forum οι δυσαισθησίες μπορεί να περάσουν και μετά από χροοονια, είναι της υπομονής...
 #98984  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 24, 2014 10:07 am
Elianna έγραψε:Καλημέρα Goldmine! Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα από τον Απρίλιο. Δεν παίζει να είμαστε εξωγήινοι, πιο πολύ σε Marvel πάει το μυαλό μου. Είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψουμε τις υπερδυνάμεις μας. Πάντως και σε εμένα όλοι οι γιατροί το ίδιο λένε. Από ότι έχω ακούσει από φίλους και από το forum οι δυσαισθησίες μπορεί να περάσουν και μετά από χροοονια, είναι της υπομονής...
Σωστα !!!!! Καλημερα και ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #99014  από desie manous
 Παρ Ιαν 24, 2014 8:29 pm
γεια κ χαρα,κι εγω τα ιδια βιωνω καθημερινα ασχετως καιρου.οταν ειμαι καλα ψυχολογικα μου φαινονται πιο ελαφρα.....κανε το κοροιδο ασχολησου με αλλα δυσκολο αλλα μονο αυτο μπορεις να κανεις. :happy-cheerleadersmileygirl:
 #99021  από goldmine
 Σάβ Ιαν 25, 2014 9:20 am
Sas euxaristw olous sas gia to kouragio!