• ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #97699  από VASILIS
 Τρί Δεκ 10, 2013 12:59 pm
Από την ημέρα που με επισκέφτηκε η Σκλήρυνση, αρχισα να ψάχνω τα πάντα.
Αρχικά, είχα χάσει τον κόσμο, και για κανένα δίμηνο βρισκόμουν σε πλήρη αδράνεια.
Με το ζόρι μιλούσα σε ανθρωπο.
κάποια στιγμή είπα τ γωστό "αει σ@χτίρ, δεν αλλάζω τίπιοτα, συνεχίζω κανονικά τη ζωή μου σαν να μην έχω κάτι"
Ετσι, ξεκινησα και πάλι, έκανα μια 'επανεκκίνηση" ισως υπό νέα δεδμένα.
Από τότε και σε καθημερινή βάση, οπως έγραψα πιο πάνω αρχισα να ψάχνω τα πάντα.
Λόγο επαγγέλματος, είχα φίλους ειδικά στο εξωτερικό που με βοήθησαν στις επαφές μου με γιατρούς αλλά και με εργαστήρια.
Κατά καιρούς ακούγονται πολλά για "νέες θεραπείες", "νέα σκευάσματα θαυματουργά που θα λύσουν μια για πάντα το πρόβλημα της Σ.Κ.Π".
Για παράδειγμα, να αναφερθώ στα βλαστοκύταρα.
Η πρώτη μου επαφή ήταν με Ισραήλ, με κάποιον από την ομάδα που πειραματιζόταν στη μέθοδο αυτή.
Κατόπιν με Γερμανία, Ρωσία, Αμερική, Αυστραλία......
Από ΤΟΤΕ μέχρι και σήμερα, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.
Ετυχε ρε ραδιοφωνική εκπομπή μου να μιλήσει ακροατής για τα βλαστοκύταρα (μετά εμαθα ποιός ήταν από το τηλ. κέντρο) αλλά και για τις άλλες μορφές "φαρμακευτικής αγωγής" που λαμβάνουμε, και ξέρετε τι είπε;
ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Είπε και πολλά ακόμα κάνοντας με να συμφωνήσω σε ενα σκεπτικό , που είναι και δικό μου εδώ και πολλά χρόνια, πριν ακόμα εκδηλωθεί η πάθηση μου.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ, ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, Η, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ;
Και δεν είναι μόνο οι φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και ολόκληρος ο μηχανισμός που ταίζεται από αυτές.
Ακούγονται φίλοι μου και λέγονται πολλά.
Ποιά είναι πραγματικότητα, και ποιά φαντασία;
Ποιά είναι πληροφόρηση αληθινή, και ποιά παραπληροφόρηση;
 #97701  από Κώστας
 Τρί Δεκ 10, 2013 1:39 pm
Η καχύποπτη φαντασία μου, θεωρεί το παρακάτω σενάριο σαν δεδομένο και σίγουρο!

"ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ;"
 #97702  από basilis361
 Τρί Δεκ 10, 2013 2:10 pm
Κώστας έγραψε:Η καχύποπτη φαντασία μου, θεωρεί το παρακάτω σενάριο σαν δεδομένο και σίγουρο!

"ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ;"
Κωστα δεν ειναι μονο η καχυποπτη φαντασια η δικια σου ,αλλα και η δικια μου ,οπως και παααρα πολλων ακομα πιστευω..αλλα απο την αλλη λεω ..και τοσοι διασημοι-ηγετες-παμπλουτοι κτλ που βασανιζονται απο καποιες απο αυτες τις ανιατες ασθενειες δεν θα ειχαν βρει καποια ακρη για να σωσουν τουλαχιστον το τομαρι τους...
 #97715  από Κώστας
 Τρί Δεκ 10, 2013 7:30 pm
Επειδή η μνήμη μου με προδίδει, θύμησε μου μερικούς ηγέτες ή έστω σημαντικούς επώνυμους που έχουν πεθάνει η βασανίζονται το ίδιο με μας από ΣΚΠ.
 #97724  από basilis361
 Τρί Δεκ 10, 2013 8:35 pm
Με ΣΚΠ δεν ξερω κανεναν να εχει πεθανει γενικα ,μιας και νομιζω οτι η νοσος καθ αυτου δεν ειναι θανατηφορος και δεν εχω ακουσει γενικα και ποιος εχει..αλλα με καρκινο που ειναι η μαστιγα των ανθρωπων παρα πολλα χρονια ,ξερω αρκετους ..