• ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #92629  από marian77
 Τρί Ιούλ 02, 2013 1:41 pm
Γειά σας!Εδώ και 2 μερες είμαι με τρομερο πόνο στο δεξί χέρι και στον αυχένα αλλα πιο πλύ στο χέρι.Υπάρχει περίπτωση να είναι απο την....καταραμένη;;Δυστυχώς προκειται για το καλό μου χερι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα,ακόμα και τώρα γραφω στο πληκτρολόγιο με το αριστερο...... :( η αίσθηση είναι σαν πιασμένο & δεν έχω μούδιασμα.....τι να πώ άλλο γ@@@@@τ ω :doh:
 #92638  από Μαρία
 Τρί Ιούλ 02, 2013 3:53 pm
Γενικότερα οι νευρολόγοι επιμένουν οτι η σκπ δεν κάνει πόνους, ωστόσο πολλοί πάσχοντες όπως και εγω υποφέρω κατα καιρούς απο πόνους και μάλιστα δυνατούς οι οποίοι μπαστακωνονται για καιρό. Πριν λίγες μέρες μετα απο φυσιοθεραπεία, μου περασε ένας φριχτός πόνος που είχα στην ωμοπλάτη που είχα απο το Σεπτέμβρη. Ένας νευρολόγος μου είχε πει ότι η σκπ κάνει μυϊκούς σπασμους οπότε δικαιολογείται
 #93275  από nanablue
 Παρ Ιούλ 19, 2013 9:41 pm
Αγαπητές μου αυτή τη στιγμή έχω το ίδιο σύμπτωμα αλλά στο πόδι μου, είναι σαν πιασμένο και βαρύ. Παίρνω κορτιζόνη χαπάκια να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω πόνο ούτε μούδιασμα αλλά είναι σαν να μην είναι δικό μου. Στο χέρι πέρασα από επεισόδιο με τρομερό πόνο χωρίς να πάρω κορτιζόνη και πέρασε μόνο του αλλά με αποτέλεσμα να χάσω την αφή μου για πάρα πολλή καιρό.
Οπόταν θα έλεγα να το πεις στον γιατρό σου.. :greetings-waveyellow:
 #93409  από marian77
 Τετ Ιούλ 24, 2013 2:53 pm
Το είπα στο γιατρό και δεν έδωσε σημασία......τελικά που πέρασε μόνο του.....ΔΕΝ δεχονται με τίποτα το πόνο στην ms οι νευρολόγοι τελικά αυτό κατάλαβα. :x
 #93415  από Φαίδρα
 Τετ Ιούλ 24, 2013 7:14 pm
marian77 έγραψε:ΔΕΝ δεχονται με τίποτα το πόνο στην ms οι νευρολόγοι τελικά αυτό κατάλαβα. :x
Ευτυχώς κάποιοι το δέχονται :?
Και ΝΑΙ, η MS, μπορεί να δημιουργήσει και πόνους! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:

Γνωρίζουν ένα μόνο πρότυπο ασθενή με MS, ενώ ταυτόχρονα λένε το γνωστό "είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, διαφορετική στον καθέναν". Ας αποφασίσουν και ας ενημερωθούν και λίγο λέω εγώ.

Συγνώμη αλλά όταν πονούσα και δεν μπορούσα όχι το χέρι, αλλά ούτε ένα δάχτυλο να κουνήσω χωρίς να πονάω αφόρητα............ :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire:..... anyway... εκνευρίστηκα λίγο πάλι :oops: :oops:

ΑΝΝΑ59 που είσαι να τα πεις;; :violence-uzi: