• ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92585  από tyxer
 Δευ Ιούλ 01, 2013 10:16 pm
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ..
ΛΟΙΠΟΝ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΛΑ..
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΕΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ..ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟ?
Η'ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ?
ΟΧΙ Ε?
ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ.
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...
ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ?
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ...ΕΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ :eusa-dance:
ΤΙ ΛΕΤΕ?ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ Ε?
Υ.Γ..ΑΦΟΡΜΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ .ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE% ... F%89%CE%BD
 #92606  από fillcinefil
 Τρί Ιούλ 02, 2013 3:23 am
Τί ενοείς; :teasing-neener:
Τυχερούλα μπράβο, καλή (τρελή) ιδέα. Αν δεν υπήρχαν οι ιδέες που θα βρισκόμασταν. :techie-studyingbrown: Να μήν διαβάζουμε μόνο άλλους. Αλλά και την ίδια την ψυχή του forum.
Καλό θα ήταν (γνώμη μου) να την άρχιζες στο coffebreak. Εκεί που είναι ορατό μόνο στα μέλη.
Να βρείς μια καλή αρχή/τίτλο να έχει ενδιαφέρον. Αναμένω, σε αναμμένα.
 #92625  από eleni POL
 Τρί Ιούλ 02, 2013 1:29 pm
:text-bravo: :text-goodpost: Λέγεται και co-writting .Ειναι καλή φάση.Ο καθενας γραφει ενα κεφάλαιο ή όπως συμφωνηθεί.αυτοι που θα γραφουν πρεπει να ταιριάζουν κάπως και να εχουν κοινά σημεία.
υπάρχει χημεία κι εδώ.
Αν υπάρχει το χειμώνα ισως γράψω κι εγώ,ή ισως αρχίσω με κάποιο που μου εχει μεινει στο ράφι ατέλειωτο.Ωραία ιδέα!
 #92803  από tyxer
 Κυρ Ιούλ 07, 2013 8:39 pm
βρε παιδια αληθεια εχω πολλες ιδεες κ εχω μπλοκαρει...
μην με δουλευετε οταν δειτε την πρωτη μου προσπαθεια σας προειδοποιω... :teasing-neener:
χαιρομαι που βρηκα ανταποκριση....
τωρα πρεπει να κανω κ την αρχη καποια στιγμη....
:scared-eek:
 #92819  από fillcinefil
 Δευ Ιούλ 08, 2013 3:20 am
Περίμενε πρώτα να δείς :character-oldtimer: τί θα σου "κοτσάρουν" από κάτω, και μετά... μας προειδοποιείς.