• Νέο Μέλος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #87497  από chako
 Σάβ Μαρ 16, 2013 4:32 pm
Μετά απο πολύ σκέψη,ίσως διστακτικότητα,αποφάσισα να ενταχθώ και γω στην κοινότητα σας.
Ξεκινάω για να μην κουράζω:τον ιούνιο του 11 του διεγνώσθει απομυελινωτική νόσος του ΚΝΣ.Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβως είναι αλλα μετά, με την αγωγή κορτιζόνης για να "φύγουν" τα συμπτώματα και η αγωγή μέχρι σήμερα με betaferon, με "έβαλε" στο νόημα της ΣΚΠ.
Αρχικά,ήθελα να πιστέψω,ότι ήταν κάτι άλλο,αλλά...
Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω κινητικά προβλήματα,λίγο αστάθεια και με την κόπωση "θολούρα".
Όπως προανέφερα,αν και πολύ διστακτικός για να γίνω μέλος,διαβάζω το φόρουμ σχεδόν απο τότε που ξεκίνησα τον "αγώνα".
Κατάληξη είναι: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,σε όλους εσάς που με το θάρρος σας,να μιλήσετε και να αναφέρετε τα προβλήματα σας,μου δώσατε τη δύναμη και την αίσθηση ότι δεν είμαι μόνος.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,διότι μέσα απο το φόρουμ,γνώρισα και ξεκίνησα θεραπεία,με το γιατρό Γ.Ελευθέριο,και μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλύτερα.
Αυτά λοιπόν και απο μένα,και εύχομαι να μπορεσεί ο καθένας εδωμέσα να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που συναντά...
 #87498  από litsa
 Σάβ Μαρ 16, 2013 5:12 pm
καλώς όρισες!!
όλοι λίγο πολύ είχαμε τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια συναισθήματα...
συνέχισε με θετικότητα και όλα θα πάνε καλά...
:romance-adore: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #87502  από βικυ
 Σάβ Μαρ 16, 2013 6:07 pm
:text-welcomewave: και καλη συνεχεια!
 #87608  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 19, 2013 10:01 am
chako έγραψε:Μετά απο πολύ σκέψη,ίσως διστακτικότητα,αποφάσισα να ενταχθώ και γω στην κοινότητα σας.
Ξεκινάω για να μην κουράζω:τον ιούνιο του 11 του διεγνώσθει απομυελινωτική νόσος του ΚΝΣ.Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβως είναι αλλα μετά, με την αγωγή κορτιζόνης για να "φύγουν" τα συμπτώματα και η αγωγή μέχρι σήμερα με betaferon, με "έβαλε" στο νόημα της ΣΚΠ.
Αρχικά,ήθελα να πιστέψω,ότι ήταν κάτι άλλο,αλλά...
Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω κινητικά προβλήματα,λίγο αστάθεια και με την κόπωση "θολούρα".
Όπως προανέφερα,αν και πολύ διστακτικός για να γίνω μέλος,διαβάζω το φόρουμ σχεδόν απο τότε που ξεκίνησα τον "αγώνα".
Κατάληξη είναι: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,σε όλους εσάς που με το θάρρος σας,να μιλήσετε και να αναφέρετε τα προβλήματα σας,μου δώσατε τη δύναμη και την αίσθηση ότι δεν είμαι μόνος.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,διότι μέσα απο το φόρουμ,γνώρισα και ξεκίνησα θεραπεία,με το γιατρό Γ.Ελευθέριο,και μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλύτερα.
Αυτά λοιπόν και απο μένα,και εύχομαι να μπορεσεί ο καθένας εδωμέσα να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που συναντά...
:text-welcomewave: Καλη δυναμη !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #87610  από sofia13
 Τρί Μαρ 19, 2013 10:21 am
kαι καλύτερα νάσαι κάθε μέρα. Καλή δύναμη και μη το βάλεις ποτέ κάτω ! :greetings-waveyellow:
 #87613  από Μιμικαμ
 Τρί Μαρ 19, 2013 10:59 am
Καλώς όρισες....και εύχομαι καλή συνέχεια :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #87615  από chako
 Τρί Μαρ 19, 2013 11:04 am
Σας ευχαριστώ για το θερμό σας καλωσόρισμα!!!
 #87624  από billios
 Τρί Μαρ 19, 2013 4:08 pm
Οπως καλα καταλαβες καλα εκανες και εκανες εισοδο στην κοινοτητα μας,ευχομαι καλη συνεχεια
 #87626  από Κωνσταντίνα
 Τρί Μαρ 19, 2013 4:19 pm
chako καλώς όρισες στη μεγάλη παρέα μας, εύχομαι να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα :text-welcomewave: :romance-grouphug:
 #87639  από Dimitris-56
 Τρί Μαρ 19, 2013 8:18 pm
Καλώς μας ήρθες και να θυμάσαι ότι πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για να
τα βγάνομαι πέρα .