• Rebif και καθυστέρηση λόγω υπουργείου!!!

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #80334  από litsa
 Τετ Οκτ 31, 2012 1:40 pm
έχει κάποιος άλλος θέμα με την αποστολή του ρεμπίφ - με κούριερ- λόγω προβλήματος στην πληρωμή από του υπουργείο?

εμένα μου είπαν ότι Παρασκευή θα έχουν νεώτερα..

Δεν έχω ένεση για την Παρασκευή... τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις?? ξέρω ότι πολλοί το εχουν σταματήσει και κάποιοι άλλοι ίσως δεν κάνουν κάποιες μέρες...

απλά αναρωτιέμαι... πολλά πάρα πολλάαααααα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #80339  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 31, 2012 2:00 pm
litsa έγραψε:έχει κάποιος άλλος θέμα με την αποστολή του ρεμπίφ - με κούριερ- λόγω προβλήματος στην πληρωμή από του υπουργείο?

εμένα μου είπαν ότι Παρασκευή θα έχουν νεώτερα..

Δεν έχω ένεση για την Παρασκευή... τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις?? ξέρω ότι πολλοί το εχουν σταματήσει και κάποιοι άλλοι ίσως δεν κάνουν κάποιες μέρες...

απλά αναρωτιέμαι... πολλά πάρα πολλάαααααα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Απ'οτι ξερω, δεν πειραζει να χασεις μια δοση ! Ομως, δοκιμασε να πας στο νοσοκομειο, μηπως εχουν εκει , να σου δωσουν μια ενεση...........Κανε κι ενα τηλεφωνημα στην εταιρεια...τη σερονο.......
 #80341  από litsa
 Τετ Οκτ 31, 2012 2:42 pm
η σερόνο μου τα είπε αυτά..
τώρα από το νοσοκομείο ... θα δω...
χμ ... έχω την όρεξη τους??? καμία μάλιστα.!
 #81173  από Mihalis
 Δευ Νοέμ 19, 2012 3:54 pm
Λιτσα εμενα μου ειπαν οτι αν παω στη σαμο στο ικα για να μου στειλουν το ρεμπιφ μου ειπαν οτι θα κανει ενα μηνα.....φαντασου....αναγκαστικα ή επρεπε να στειλω καποιον γνωστο μου(οπως και εγινε) ή θα επρεπε να παω στην αθηνα να το παρω....
συμπερασμα ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΜΕ και σε αυτον το τομεα!!!!!!!!!!
 #81175  από litsa
 Δευ Νοέμ 19, 2012 4:14 pm
έχουν τρελαθεί τελείως!
εμένα μου τα έστειλαν μετά μία εβδομάδα.... δεν έκανα δηλ 4 ενέσεις...

όταν έκανα την πρώτη είχα 20 ώρες πόνους, αδιαθεσία και κακουχία!
 #84071  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:02 pm
litsa έγραψε:έχουν τρελαθεί τελείως!
εμένα μου τα έστειλαν μετά μία εβδομάδα.... δεν έκανα δηλ 4 ενέσεις...

όταν έκανα την πρώτη είχα 20 ώρες πόνους, αδιαθεσία και κακουχία!
Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω..
Τοοοσο χάλια η κατάσταση παιδιά???
Ο νευρολόγος μας, μας φοβέρισε να μην τολμήσουμε να χάσουμε μιά δόση ρεμπιφ44 γιατί όλη η προσπαθεια ίσως πάει στράφι κι εσύ Λίτσα μου έμεινες 4 δόσεις χωρίς???
Τελικά γίνεται ή δεν, να χάσουμε δόσεις?
Υπάρχει ή όχι κίνδυνος?

Αρχίζω να τρέμω στην ιδέα να έχει κι η Κύπρος το ίδιο οικονιμικό πρόβλημα με την Ελλάδα μήπως κι αρχίσουν κι εδώ οι ελλήψεις σε φάρμακα, λόγω αδυναμίας πληρωμών..
 #84072  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Ιαν 13, 2013 1:49 pm
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:..............................................................................................
Ο νευρολόγος μας, μας φοβέρισε να μην τολμήσουμε να χάσουμε μιά δόση ρεμπιφ44 γιατί όλη η προσπαθεια ίσως πάει στράφι κι εσύ Λίτσα μου έμεινες 4 δόσεις χωρίς???
Υπάρχει ή όχι κίνδυνος?

Αρχίζω να τρέμω στην ιδέα να έχει κι η Κύπρος το ίδιο οικονιμικό πρόβλημα με την Ελλάδα μήπως κι αρχίσουν κι εδώ οι ελλήψεις σε φάρμακα, λόγω αδυναμίας πληρωμών..
Νίκο μη φορτώνεσαι με επιπλέον άγχη και σου εξηγώ αμέσως.
Στα 15 χρόνια που νοσώ ήμουν πολύ συνεπής, ψυχαναγκαστική μπορώ να πω με τις δόσεις μου.Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα(ΣΕ ΜΕΝΑ).Ο γιατρός λέει αυτό που του λέει η εταιρεία.
Όταν την ευθύνη της έλλειψης την έχει η εταιρεία, θα σπεύσει να σε καθησυχάσει λέγοντάς σου μην ανησυχείς, δεν τρέχει τίποτα αν χαθούν κάποιες δόσεις επειδή το φάρμακο έχει "μνήμη" :confusion-seeingstars: .

Το τελευταίο χάπι για τη σκπ(gylenia) πρέπει να λαμβάνεται 1 την ημέρα, αλλιώς δε λειτουργεί :confusion-seeingstars:
Επειδή σε κάποιους ανέβασε τις τρανσαμινάσεις στα ύψη, βρήκαν εναλλακτική ότι τελικά και μέρα παρά μέρα ή και κάθε τρεις να το παίρνεις, λειτουργεί :greetings-clappingyellow:

Κράτα ανοικτό καλάθι, να βάζεις μέσα αυτά που έχεις να μάθεις για τις πρακτικές που εφαρμόζονται.

Νίκο ως πάσχουσα μερικά χρονάκια μικρότερη από σένα σου λέω να φροντίσεις τον εαυτό σου επειδή το στρες που βιώνεις είναι :violence-hammer: .
Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για σένα πχ προπόνηση, ποδήλατο, καράτε, γιόγκα δεν ξέρω τι, κάνε το.
Αν είναι πολύ ενοχικό αυτό, να ασχοληθείς με σένα, θα σου πω ότι ο Χαρίτωνας σε θέλει δυνατό και ισορροπημένο.
Να είσαι καλά Νίκο :romance-caress:
 #84078  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιαν 13, 2013 5:29 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:..............................................................................................
Υπάρχει ή όχι κίνδυνος?

Νίκο μη φορτώνεσαι με επιπλέον άγχη και σου εξηγώ αμέσως.
Στα 15 χρόνια που νοσώ ήμουν πολύ συνεπής, ψυχαναγκαστική μπορώ να πω με τις δόσεις μου.Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα(ΣΕ ΜΕΝΑ).Ο γιατρός λέει αυτό που του λέει η εταιρεία.
Όταν την ευθύνη της έλλειψης την έχει η εταιρεία, θα σπεύσει να σε καθησυχάσει λέγοντάς σου μην ανησυχείς, δεν τρέχει τίποτα αν χαθούν κάποιες δόσεις επειδή το φάρμακο έχει "μνήμη" :confusion-seeingstars: .

Το τελευταίο χάπι για τη σκπ(gylenia) πρέπει να λαμβάνεται 1 την ημέρα, αλλιώς δε λειτουργεί :confusion-seeingstars:
Επειδή σε κάποιους ανέβασε τις τρανσαμινάσεις στα ύψη, βρήκαν εναλλακτική ότι τελικά και μέρα παρά μέρα ή και κάθε τρεις να το παίρνεις, λειτουργεί :greetings-clappingyellow:

Κράτα ανοικτό καλάθι, να βάζεις μέσα αυτά που έχεις να μάθεις για τις πρακτικές που εφαρμόζονται.

Νίκο ως πάσχουσα μερικά χρονάκια μικρότερη από σένα σου λέω να φροντίσεις τον εαυτό σου επειδή το στρες που βιώνεις είναι :violence-hammer: .
Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για σένα πχ προπόνηση, ποδήλατο, καράτε, γιόγκα δεν ξέρω τι, κάνε το.
Αν είναι πολύ ενοχικό αυτό, να ασχοληθείς με σένα, θα σου πω ότι ο Χαρίτωνας σε θέλει δυνατό και ισορροπημένο.
Να είσαι καλά Νίκο :romance-caress:
:bow-yellow: Νικο , συμφωνω απολυτα με την Κωνσταντινα !!!!! Και εγω ημουν συνεπης στις δοσεις του ρεμπιφ ! Συνεπης σε επιπεδο ...υστεριας ! Κουβαλουσα την ενεση , μαζι μου , παντου ! Σε ταξιδια , σε επισκεψεις, σε γλεντια ! Ή φροντιζα , παντα να ειμαι στο σπιτι για να παρω τη δοση μου ! Καποτε, απο κεκτημενη ταχυτητα , εκανα ενεση δυο συνεχομενες μερες :laughing-rolling: Δεν επαθα τιποτα , βεβαια, αλλά μαλλον ημουν η μοναδικη περιπτωση ασθενους με ...υπερδοσολογια ρεμπιφ :laughing-rolling: Λοιπον, για να μιλησω σοβαρα ! Η κ. Καραγεωργιου, μου ειχε πει , καποτε οτι ΔΕΝ πειραζει αν ''χασω'' μια δοση ! Μη τρελαινεσαι , λοιπον, και μη τρελαινεις τον Χαριτωνα ! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #84090  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Ιαν 13, 2013 8:17 pm
Σοβαρά πρέπει να χαλαρώσω.
Με το που διάβασα τη Λίτσα έπαθα κρίση πανικού. Πήρα τηλέφωνο τον κουνιάδο μου και δεν ξέρει να μου πει αφού δεν ειναι ειδικότητα του, θα μιλήσει όμως αύριο πρωί πρωί με τον νευρολόγο και θα μάθω περισσότερα.
Ειλικρινά Κωνσταντίνα μου τώρα αμέσως θα ξεσκονίσω/λαδιάσω τον «δρόμο» και θα κάνω ένα μισάωρο περπάτημα. Θα πρέπει να νικήσω την θλίψη και την ολική παράδοση ανευ όρων με μοναδικό κίνητρο να έχει ο γιός μου τον συμπαραστάτη που θα χρειαστεί.
Ευχαριστώ την τύχη μου που έστειλε όλους εσας στο δρόμο μου.
Νά είστε όλοι καλά.
 #84093  από litsa
 Κυρ Ιαν 13, 2013 8:34 pm
μην τρελένεσαι είσαι ακόμα στην αρχή!!!
θέλω να πω ότι όλοι κάπως έτσι είμασταν!!

και εγώ έπαθα πλάκα με αυτά που άκουγα ... αλλά τι να σου πω.. ! ήμουν και καλύτερα χωρίς το φάρμακο... χωρίς παρενέργειες και πονοκεφάλους και βαρύ κεφάλι κτλ κτλ....

ο άντρας μου έλεγε σταμάτα τες.... εγώ όμως επειδή είμαι πολύ φοβιτσιάρα και το θέμα των βιταμινών είναι μόνο 7 μηνών ,.... συνεχίζω τις δόσεις μου...

είδες όμως η Αννα και η Κωνσταντινα τι γράφουν.....

για άλλη μια φορά!!!!
$#%&^&&^*&%^^#$@!#!~@#~#~@#~~%$#%$^%^&*%^

δεν έχω λόγια... φαντάσου εγώ στην αρχή δεν έχανα ούτε δεκάλεπτο παρέκλισης... τόσο ψαρωμένη ήμουν!!

ήμουν όμως και πολύ χάλια σωματικά!! οι @~$%#%&&*# να μην τους χαρακτηρίσω, αντί να ψάξουν γιατί ο οργανισμός μου είναι χάλια, ανεξάρτητα την σκπ... και να μου δώσουν έστω στα τυφλά κάποιες βιταμίνες ... με άφησαν να φθήνω καθημερινά!!!

τελικά αυτό που κατόρθωσα, εκτός από τύχη, μπορώ να πω ότι είναι ότι έχω αλλάξει τον αγχωτικό τρόπο ζωής μου... σταμάτησα δουλειά και ότι μου προκαλούσε άγχος....
όλα αυτά βέβαια με το ανάλογο ψυχολογικό κόστος...

πιστεύω ότι περισσότερο ίσως με ωφέλησε η αλλαγή τρόπου ζωής....
΄τωρα για το ρεμπίφ ? δεν γνωρίζω... ίσως σε εμένα να λειτούργησε... λέω ίσως!!!

ποιος θα μου πει όμως ότι το ρεμπίφ λειτουργεί ή όχι σε μένα?? ή στον κάθε ασθενή????????

ε ποιος????

Εχει ξεκινήσει το παιδί ρεμπίφ??