• Δικαιώματα με Ποσοστό 50%??

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #76347  από paleale
 Δευ Αύγ 20, 2012 11:11 am
Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους. Μόλις πέρασα από το κεπα στην πειραιώς και πήρα λέει ποσοστό 50%. Οι γραμματείς εκεί είχαν διαφωνία για το αν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη έστω και για λίγο διάστημα. Μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ με αυτή την κατάσταση και προφανώς γνωρίζετε ότι τα φάρμακα μας κοστίζουν μια περιουσία (εννοείται και θα κάνω ένσταση..). Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και κουράγιο σε όλους!
 #76352  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 20, 2012 12:21 pm
Πρωτα-πρωτα, καλως ηρθες ! Πες μας μερικα πραγματα για σενα ! Και γινε πιο ξεκαθαρος-η ! Για ποιο λογο, περασες απο ΚΕ.Π.Α ???? Για συνταξη ή για επιδομα ??????????? :text-welcomewave:
 #76389  από LL--MM
 Τρί Αύγ 21, 2012 12:19 pm
Nομίζω ότι πρέπει να βγάλεις βιβλιάριο απορίας για να έχεις την περίθαλψη αυτή http://www.msassociationhellas.org/index.php?c=123,

Πάντως, παρε στα πολύ σοβαρά αυτά που μας είπε ο Μάνος... viewtopic.php?f=24&t=3266&p=76341#p76341
 #76535  από EFFIE
 Πέμ Αύγ 23, 2012 11:55 pm
paleale έγραψε:Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους. Μόλις πέρασα από το κεπα στην πειραιώς και πήρα λέει ποσοστό 50%. Οι γραμματείς εκεί είχαν διαφωνία για το αν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη έστω και για λίγο διάστημα. Μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ με αυτή την κατάσταση και προφανώς γνωρίζετε ότι τα φάρμακα μας κοστίζουν μια περιουσία (εννοείται και θα κάνω ένσταση..). Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και κουράγιο σε όλους!
καλησπερα!!
ηθελα κ εγω το 50% γιατι το ταμειο μου θα με εβγαζε στο κατωτατο οριο αναπηρικης συνταξης και για να εχω ιατρο φαρμακευτικη καλυψη απο το ταμειο μου.
Μου το δωσανε αλλα επειδη εχω οφειλες στο ταμειο μου δε το δεχτηκαν κ ετσι μπηκα σε διακανονισμο και πληρωνω 300 ευρω το μηνα, για να εχω ιατροφαρμακευτικη καλυψη.
Αυτο αφορα τον οαεε που το ταμειο μου παιρνει απο εκει την ιτροφαρμακευτικη περιθαλψη και ισχυει μονο για 2 χρονια, γιατι ειναι για τους ανεργους.
αποριας δε μπορεις να μπεις αν εχεις ακινητο στο ονομα σου κ ας εισαι αφραγκος πχ εγω!!
 #76542  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Αύγ 24, 2012 10:15 am
EFFIE έγραψε:
paleale έγραψε:Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους. Μόλις πέρασα από το κεπα στην πειραιώς και πήρα λέει ποσοστό 50%. Οι γραμματείς εκεί είχαν διαφωνία για το αν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη έστω και για λίγο διάστημα. Μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ με αυτή την κατάσταση και προφανώς γνωρίζετε ότι τα φάρμακα μας κοστίζουν μια περιουσία (εννοείται και θα κάνω ένσταση..). Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και κουράγιο σε όλους!
καλησπερα!!
ηθελα κ εγω το 50% γιατι το ταμειο μου θα με εβγαζε στο κατωτατο οριο αναπηρικης συνταξης και για να εχω ιατρο φαρμακευτικη καλυψη απο το ταμειο μου.
Μου το δωσανε αλλα επειδη εχω οφειλες στο ταμειο μου δε το δεχτηκαν κ ετσι μπηκα σε διακανονισμο και πληρωνω 300 ευρω το μηνα, για να εχω ιατροφαρμακευτικη καλυψη.
Αυτο αφορα τον οαεε που το ταμειο μου παιρνει απο εκει την ιτροφαρμακευτικη περιθαλψη και ισχυει μονο για 2 χρονια, γιατι ειναι για τους ανεργους.
αποριας δε μπορεις να μπεις αν εχεις ακινητο στο ονομα σου κ ας εισαι αφραγκος πχ εγω!!
ΧΑΙΡΕ, ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ !!!!!!!!!!!! :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Ετσι εφαρμοζεται, ηδη, η προταση της :evil: χρυσης αυγης :twisted: .....για στειρωση και ευθανασια στα Αμε ΕΑ !!!!!!!!!!! :angry-cussingblack: