• ΑΛΗΤΕΣ Κ******* ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75946  από Dhmhtrhs
 Παρ Αύγ 03, 2012 8:22 pm
Εχουν βλακεια, εχουν θρασος απο το Παπουλι;α μεχρι το τελευταιο βουλευτη και παραγοντισκο.Καλα τους επαιρνε ο κοσμος με τα γιαουρτια και τις ντοματες με 200 εκατομ. που στοιχισαν οι εκλογες και η πολιτικη δεν αλλαξε κι αυτοι οι πολιτικοι μαλακες κυκλοφορουν παλι ελευθεροι.Πριν τρεις μηνες με φωναξε ο γιατρος του νοσοκομειου, καλα να ναι ο ανθρωπος και εγραψε να παρω το fampyra εστειλα τα χαρτια στους απατεωνες που διοικουν τα ταμειο υγειας δικηγορων επαρχιων κλεφτες κι αυτοι μεγαλοι κι ακομη περιμενω ακου να δεις απο τους κλεφτες και απατεεωνες που διοικουν το ΤΥΔΕ να εγκρινουν το φαρμακο για να το παρω εγω ο ραγιας ειμαι βεβαιος οτι τετοια αντιμετωπιση οχι στη τουρκια ουτε στην τανζανια δεν εχουν οι πολιτες κ. παπουλια αρχηγε αυτου του κρατους μπουρδελου η μαλλον αυτης της αθλιας ελληνικης φυλης που καμια σχεση δεν εεχει με την αρχαια ελλαδα
 #75947  από stayrosl
 Παρ Αύγ 03, 2012 9:48 pm
Καταρχην καλησπερα.Αγαπητε ΔΗΜΗΤΡΗ.Θα πρεπε να ξερες οτι τα μπουρδελα εχουν προγραμα και συστημα οποτε μην τα προσβαλεις. Δεν ξερω ποσα χρονια εισαι στο κλαμπ αλλα να δεις προγραματισμο για να περασεις επειτροπη για συνταξει θα παθεις πλακα,για να καταλαβεις εμενα την κοψανε απο τον ΜΑΡΤΙΟ και ακομα δεν με εχουν ειδοποιησει καταλαβενεις το καλο συστημα δηλαδη .Αυτα απο εναν πασχοντα απο Σ.Κ.Π. απο 1993 και βγηκε σε αναπηρηκη το 2009 και για αυτο κουραγιο και δυναμη.
 #76337  από Dhmhtrhs
 Κυρ Αύγ 19, 2012 7:58 pm
Μου ηρθε το εκκαθαριστικο να πληρωσω μαζι με φορο αλληλεγγυης και φορο εεπιτηδευματος 4.500 ευρω συν 4500 ευρω φορος που παρακρατηθηκε.
Πριν τη κριση και σε ανυποπτο χρονο ειχα εκφρασει την αποψη οτι πρεπει ολοι οι υπαλληλοι να χαρισουν ενα μισθο του στο κρατος.
Σημερα λεω εκτος απο το φορο μου θα δωσω στο κρατος αλλα τοσα χρηματα δωρεα στο κρατος αν βρεθει καποιος απο το ελεγκτικο συνεδριο η το υπουργειο οικονομικων αν ξερουν κι αυτοι τι τους γινεται να με βεβαιωσει οτι δεν υπαρχει συνταξιουχος που να πληρωνεται με πανω απο 2500 ευρω καθαρα και υπαλληλος ή στελεχος που να λαμβανει πανω απο 5000 ευρωω καθαρα. Σκεφτομαι να το κανουμε ολοι αυτο για να δουμε επιτελους ποιοι αλητες μας κυβερνανε και ποιος τολμαει να παίρνει 12000 μηνιαιο μισθο σημρα με τι κριση. κοβοντας τη συνταξη των 500 ευρω. Αιδως αργειοι.
Εκοψαν επισης το αφορολογητο των αναπηρων (στο στομα να τους κατσει του αλητες), εκοψαν επισης το αφορολογητο των εισφορων στα ταμεια.Αν η αναπνοη μας ειχε οικονομικη αξια να ειστε βεβαιοι θα την εκοβαν κι αυτη.
,
 #76345  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 20, 2012 10:56 am
Dhmhtrhs έγραψε:Μου ηρθε το εκκαθαριστικο να πληρωσω μαζι με φορο αλληλεγγυης και φορο εεπιτηδευματος 4.500 ευρω συν 4500 ευρω φορος που παρακρατηθηκε.
Πριν τη κριση και σε ανυποπτο χρονο ειχα εκφρασει την αποψη οτι πρεπει ολοι οι υπαλληλοι να χαρισουν ενα μισθο του στο κρατος.
Σημερα λεω εκτος απο το φορο μου θα δωσω στο κρατος αλλα τοσα χρηματα δωρεα στο κρατος αν βρεθει καποιος απο το ελεγκτικο συνεδριο η το υπουργειο οικονομικων αν ξερουν κι αυτοι τι τους γινεται να με βεβαιωσει οτι δεν υπαρχει συνταξιουχος που να πληρωνεται με πανω απο 2500 ευρω καθαρα και υπαλληλος ή στελεχος που να λαμβανει πανω απο 5000 ευρωω καθαρα. Σκεφτομαι να το κανουμε ολοι αυτο για να δουμε επιτελους ποιοι αλητες μας κυβερνανε και ποιος τολμαει να παίρνει 12000 μηνιαιο μισθο σημρα με τι κριση. κοβοντας τη συνταξη των 500 ευρω. Αιδως αργειοι.
Εκοψαν επισης το αφορολογητο των αναπηρων (στο στομα να τους κατσει του αλητες), εκοψαν επισης το αφορολογητο των εισφορων στα ταμεια.Αν η αναπνοη μας ειχε οικονομικη αξια να ειστε βεβαιοι θα την εκοβαν κι αυτη.
,
Γιατι να χαρισουν ενα μισθο οι υπαλληλοι ????? ΓΙΑΤΙ ?????? Αυτοι τα εφαγαν ????? Ο Χ Ι !!!!!!! Οχι βεβαια ! Ας πανε, οι τρεις συγκυβερνητες, να τα παρουν απ'αυτους που τα εκλεψαν !!!!!!!!!!!!!Και....ποιος σου ειπε οτι δεν φορολογειται η αναπνοη μας ??? Φορολογειται !!!!!! Τα τεκμηρια, τι ειναι ????Ανεργος με ενα σπιτακι, εχει τεκμηριο διαβιωσης.......!!!!!! Ανεργος, αστεγος......εχει τεκμηριο διαβιωσης !!!!!!!!!Σε λιγο, θα μας φορολογησουν αναλογα με το μεγεθος της...πατουσας μας......!!!!!! Αν φορας μεγαλο νουμερο παπουτσιου....την εβαψες.......!!!!!!!!!!!! Κατα τα άλλα.............ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-banghead: