• Ανχος ή Σκπ.?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #74743  από ChrisTraceurPk
 Παρ Ιούλ 06, 2012 12:30 pm
Καλησπέρα σας,
Ειμαι 19 χρονων κ το τελευταιο διαστημα νιωθω συχνα μουδιασματα στο μετωπο... Αν μ ακουμπησει καποιος ομως νιωθω τν αισθηση του αγγιγματος... Προσφατα ξεπερασα Αγχωδη διαταραχη κ τ αναφερω γτ η ψυχολογος μ μ ελεγε οτ οφειλεται εκει.. Νοσοφοβικος ειμαι και γι'αυτο θελω την γνωμη σας αρχικα γτ το να τρεχω συνεχεια σ γιατρους εχει καταντησει κουραστικο :) Τρ οπου κ αν καθομαι π.χ στην παραλια,ή αν εχω βγει μια βολτα με πιανει το μουδιασμα στο μετωπο κ καποιες φορες νιωθω κτ σαν καψιμο πισω αριστερα απο την πλευρα του κρανιου μ το οποιο διαρκει αλλοτε 5λ-10λ αλλοτε 20λ-30λ...Μηπως να επισκευτω κ κανεναν νευρολογο.?(ειναι ο μοναδικος π εχει μεινει γτ εχω παει σ ολους μεχρι να καταφερω ν διωξω το ανχος μ) :) Ειναι συμπτωματα τ Σκπ.? Δν πιστευω οτ ειναι ανχος γ τν λογο οτ αυτα τα συμπτωματα με πιανουν ακομα κ οτν εχω ξεχασμενο τ μυαλο μ σε ενα μερος ψυχαγωγιας...!!! :confusion-seeingstars: Κ κτ π ξεχασα να αναφερω... Με πιανουν πιο πολυ οτν κανει πολυ ζεστη...
 #74750  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιούλ 06, 2012 1:31 pm
ChrisTraceurPk έγραψε:Καλησπέρα σας,
Ειμαι 19 χρονων κ το τελευταιο διαστημα νιωθω συχνα μουδιασματα στο μετωπο... Αν μ ακουμπησει καποιος ομως νιωθω τν αισθηση του αγγιγματος... Προσφατα ξεπερασα Αγχωδη διαταραχη κ τ αναφερω γτ η ψυχολογος μ μ ελεγε οτ οφειλεται εκει.. Νοσοφοβικος ειμαι και γι'αυτο θελω την γνωμη σας αρχικα γτ το να τρεχω συνεχεια σ γιατρους εχει καταντησει κουραστικο :) Τρ οπου κ αν καθομαι π.χ στην παραλια,ή αν εχω βγει μια βολτα με πιανει το μουδιασμα στο μετωπο κ καποιες φορες νιωθω κτ σαν καψιμο πισω αριστερα απο την πλευρα του κρανιου μ το οποιο διαρκει αλλοτε 5λ-10λ αλλοτε 20λ-30λ...Μηπως να επισκευτω κ κανεναν νευρολογο.?(ειναι ο μοναδικος π εχει μεινει γτ εχω παει σ ολους μεχρι να καταφερω ν διωξω το ανχος μ) :) Ειναι συμπτωματα τ Σκπ.? Δν πιστευω οτ ειναι ανχος γ τν λογο οτ αυτα τα συμπτωματα με πιανουν ακομα κ οτν εχω ξεχασμενο τ μυαλο μ σε ενα μερος ψυχαγωγιας...!!! :confusion-seeingstars: Κ κτ π ξεχασα να αναφερω... Με πιανουν πιο πολυ οτν κανει πολυ ζεστη...
ΑΧΧΧΧΧ.......!!!!!!! Γιατι εισαι...νοσοφοβικος ?????? Ε?????? Γιατι ??????? Σε μαλωνω, σαν...μαμα........!!!!!! Λοιπον, πηγαινε σε ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ και παψε να φοβασαι !!!!! Ετσι ???? Ευχομαι να μην εχεις τιποτα !!!!! Μαλλον, ΔΕΝ εχεις ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!! Ενημερωσε μας, οταν πας στο νευρολογο !!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74754  από billios
 Παρ Ιούλ 06, 2012 4:18 pm
Φιλε,οτι ειπαν οι απο πανω.
 #74761  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιούλ 06, 2012 6:22 pm
ChrisTraceurPk καλησπέρα αυτά που περιγράφεις, μπορεί να αφορούν μία νόσο ή μήνυμα που σου λέει ότι πρέπει να συνεχίσεις την ψυχοθεραπεία σου.
Πολλές φοβίες εκδηλώνονται με συμπτώματα όπως η νοσοφοβία σου, αλλά στην πραγματικότητα κρύβεται από πίσω ασυνείδητα, πχ ο φόβος θανάτου;;;, ή παράλογες απαιτήσεις από τη ζωή ίσως;;;, ή καταπιεστικοί γονείς;;;; κλπ, ο κατάλογος είναι μακρύς.
Δεν κινδυνεύεις από μούδιασμα που κρατά 30 λεπτά, αλλά επειδή δεν είναι σωστό αλλά επικίνδυνο, να αποκλείουμε τη νευρολογική εξέταση, παράλληλα με την ψυχολόγο σου, να επισκεφτείς νευρολόγο για περαιτέρω εξετάσεις.
Χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι, κάνε μπανάκια πολλά και να μην ξεχνάς να "χορταίνεις" την αναπνοή σου :romance-kisscheek: .

ΥΓ Θα είμαι ίσως στην ηλικία της μαμάς σου :romance-caress:
 #74772  από ChrisTraceurPk
 Σάβ Ιούλ 07, 2012 7:03 pm
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ γ τς συμβουλες σας ;)
Δν λεω ισως ακομα ειμαι κατα φαντασιαν ασθενης.. Αλλα αυτο π μ ανησυχει περισσοτερο ειναι το καψιμο στ πισω μερος του κρανιου στη αριστερη πλευρα μονο..μονο εκει με πιανει οτν μ πιανει...Ακομα δν εχω κλεισει ραντεβου σ νευρολογο αλλα θα παω απο Δευτερα να κλεισω...Επισης αλλο μ συμπτωμα ειναι ενα αβασταχτο σφιξιμο στ μετωπο(εκτος απο τ μουδιασμα) το οποιο με πιανει κ αναμεσα στα ματια κ μ δημιουργει φωτοευαισθησια...Ολα αυτα π νιωθω πως να τα παραλειψω.?! Ενω τα νιωθω(δυστυχως) :) Κανω οτ μ λεει η ψυχολογος μ κατα γραμμα κ τν συμβουλευομαι αλλα αν ακουω δν εχω τπτ οργανικο κ οτν ηρεμω κ παω να βγω βολτα κ ν διασκεδασω με πιανει μουδιασμα ή σφιξιμο στ μετωπο κ καψιμο στ σημειο τ κεφαλιου,ε ανησυχω οπως θ εκανε ο καθενας :-D
 #74785  από billios
 Σάβ Ιούλ 07, 2012 10:29 pm
Ο sou εχει δικιο για τον αυχενα,σιγουρα δεν εισαι τρελος,για να το λες σιγουρα το αισθανεσαι,περνα απο νευρολογο να δεις τι θα σου πει,αν δεν καλυφθεις πηγαινε και σε δευτερο.Μπορει να εχεις καποιο παλιο τραυμα και να σε βαραει,οδηγεις μηχανη? Σηκωνεις βαρια πραγματα? ειχες κανα ατυχημα παλιοτερα?