Καλησπέρα σας,
Ειμαι 19 χρονων κ το τελευταιο διαστημα νιωθω συχνα μουδιασματα στο μετωπο... Αν μ ακουμπησει καποιος ομως νιωθω τν αισθηση του αγγιγματος... Προσφατα ξεπερασα Αγχωδη διαταραχη κ τ αναφερω γτ η ψυχολογος μ μ ελεγε οτ οφειλεται εκει.. Νοσοφοβικος ειμαι και γι'αυτο θελω την γνωμη σας αρχικα γτ το να τρεχω συνεχεια σ γιατρους εχει καταντησει κουραστικο
Τρ οπου κ αν καθομαι π.χ στην παραλια,ή αν εχω βγει μια βολτα με πιανει το μουδιασμα στο μετωπο κ καποιες φορες νιωθω κτ σαν καψιμο πισω αριστερα απο την πλευρα του κρανιου μ το οποιο διαρκει αλλοτε 5λ-10λ αλλοτε 20λ-30λ...Μηπως να επισκευτω κ κανεναν νευρολογο.?(ειναι ο μοναδικος π εχει μεινει γτ εχω παει σ ολους μεχρι να καταφερω ν διωξω το ανχος μ)
Ειναι συμπτωματα τ Σκπ.? Δν πιστευω οτ ειναι ανχος γ τν λογο οτ αυτα τα συμπτωματα με πιανουν ακομα κ οτν εχω ξεχασμενο τ μυαλο μ σε ενα μερος ψυχαγωγιας...!!!
Κ κτ π ξεχασα να αναφερω... Με πιανουν πιο πολυ οτν κανει πολυ ζεστη...
Ειμαι 19 χρονων κ το τελευταιο διαστημα νιωθω συχνα μουδιασματα στο μετωπο... Αν μ ακουμπησει καποιος ομως νιωθω τν αισθηση του αγγιγματος... Προσφατα ξεπερασα Αγχωδη διαταραχη κ τ αναφερω γτ η ψυχολογος μ μ ελεγε οτ οφειλεται εκει.. Νοσοφοβικος ειμαι και γι'αυτο θελω την γνωμη σας αρχικα γτ το να τρεχω συνεχεια σ γιατρους εχει καταντησει κουραστικο