• ΒΑΖΩ Χ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #68671  από elpida
 Κυρ Μαρ 11, 2012 11:18 pm
Βάζω Χ στους γιατρούς που δίνουν με απίστευτη ευκολία χημικά φάρμακα, χωρίς να ενημερώνουν τον ασθενή για τις παρενέργειες που έχουν.
Βάζω Χ στις φαρμακευτικές που πλουτίζουν από εμάς.
Βάζω Χ στο γιατρό μου, που με "ξεπετάει" σε κάθε επίσκεψη με το γνωστό καθησυχαστικό υφάκι του, που μου τη δίνει πολύ στα νεύρα!
Βάζω Χ στον εαυτό μου που ξεκίνησα θεραπεία με ενέσεις, χωρίς να ψάξω το θέμα καλύτερα.
Βάζω και πάλι Χ στον εαυτό μου, γιατί νιώθω τελείως μπερδεμένη και δεν ξέρω τι είδους θεραπεία να ακολουθήσω.
Βάζω Χ στο κουρασμένο σώμα μου και στο θολωμένο μου μυαλό.
 #68672  από kate2002
 Κυρ Μαρ 11, 2012 11:36 pm
ωωωωωπα! πολλα Χι γιαποψε, σωνει.
κοιμησου.
αυριο, σκεψου τι θα κανεις για να βαλεις αλλο γραμμα στη θεση του χι.
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #68674  από ioanna_melina
 Κυρ Μαρ 11, 2012 11:58 pm
Άσε και κανένα ''χ'' για εμένα και για άλλους επειδή είμαστε πάρα πολλοί στη θέση σου!!!....
 #68704  από Στάθης
 Δευ Μαρ 12, 2012 8:27 pm
Γεια σου Ελπίδα,

θα ήθελα η κοινωνία να είναι πολύ διαφορετική, πολύ πιο αγνή δίκαιη και δημιουργική από αυτό το έκτρωμα που υπάρχει τώρα. Γιατί τα Χ είναι άπειρα σε αυτό το σύστημα που σκλαβώνει με κάθε μέσο μπορεί το πρόβατο για να το πάει σφαγή.

Αλλά πριν το πάει στην σφαγή θα του πιεί όλη την δύναμη όλη την ενέργεια σαν την μπαταρία έχοντας σκλαβώσει την συνείδησή του δια του μίσους, τρόμου ανασφάλεια ματαιοδοξία και ιδιοτέλεια.

http://www.youtube.com/watch?v=mTt6-8l8 ... re=related

Mην τους αφήνεις να σου παίρνουν την ενέργεια. Μπορούν να σκλαβώσουν το κορμί αλλά το πνεύμα ποτέ. Το μίσος και ο φόβος είναι η σκλαβιά του πνεύματος. Σε αποκόβουν από την πηγή της ζωής χρησιμοποιώντας τον ίδιο σου εαυτό.

Βάστα γερά, έχε υπομονή και θα δείς. Θα δούμε τον ξάστερο ουρανό. Όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε. Γιατροί, δικηγόροι, πλούσιοι και φτωχοί, πρωθυπουργοί, ζητιάνοι κλέφτες δεν γλυτώνει κανείς. Το θέμα είναι να έχεις την συνείδηση καθαρή γιατί όταν είναι να φύγουμε από εδώ αυτό θα είναι το μόνο που θα μπορέσει να μας ελευθερώσει. Να γυρίσουμε πίσω στην πηγή, στην μήτρα στην Ιθάκη.

Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ανθρώπινη δικαισοσύνη δεν υπάρχει. Αλλά Θεία.... υπάρχει. Και όσο γυρίζουν οι πλανήτες και υπάρχει βαρύτητα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι κάτι μας γυρνάει γύρω γύρω για κάποιο λόγο.... (για το καλό που το θέλω..... :-D )

#68712  από κατερινα 55
 Δευ Μαρ 12, 2012 9:16 pm
[quote="Στάθης"]

Βάστα γερά, έχε υπομονή και θα δείς. Θα δούμε τον ξάστερο ουρανό. Όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε. Γιατροί, δικηγόροι, πλούσιοι και φτωχοί, πρωθυπουργοί, ζητιάνοι κλέφτες δεν γλυτώνει κανείς.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Εικόνα
 #68796  από Dimitris-56
 Τετ Μαρ 14, 2012 10:19 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα !!!!!! Αν αρχίσω να βάζω Χ Θα πρέπει να βάλω πάλα
Χ που δεν έχουν τελειωμό !!!!Για αυτούς τους λόγους πάντα επαναστατώ συνεχώς !!!!!

!!!!! Καλή δύναμη σε όλους μας να έχομε να τους αντιμετωπίζομε !!!!!