Καθε μερα που περναει αισθανομαι και μια καινουργια βελονιτσα να προστιθεται στο σωμα μου. Σαν το ρουχο μου να με τσιμπαει. Το εχει αιστανθει κανενας; σημαινει αραγε κατι ακομα χειροτερο;

Σκλήρυνση κατά πλάκας
litsa έγραψε:αχ αννούλα με τις σφαλιάρες που δίνεις ζαλίστηκες...χααχαχα
λοιπόν το τροφοκάρντ το παιρνω και εγώ κατά διαστήματα..
σκέψου ότι μου το πρωτοέδωσε ο καθ. Χατζηπαύλου στην Κρήτη για να ηρεμήσω τους μυς που μου έκαναν συσπάσεις και μου χτυπούσαν λουπάγκο και διάφορα..
τότε δηλ πριν 4-5 χρόνια μου είπε θα το παρεις για 5 μήνες
πρωί - βράδυ καθημερινά εκτός Κυριακής... και όμως δούλεψε....
τώρα το παιρνω πχ το μεσημερι για να κοιμηθώ, ή όποτε νιωθω κράμπες, υπερένταση κτλ κτλ
ειναι το φυσικό μου ηρεμιστικό...
και εγώ εχω βαρεθεί τα φάρμακα, αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητα..
eleni POL έγραψε:τΙ Ψαχνεις ρε Αννα ? εδω σου λεω το επαιρνα για 9 μηνες εγκυμ Χ3 παιδια και δε μου χαλασε τιποτα .Παρε εκει 2-3 την ημερα γαι αρχη και αμα δεις οτι εισαι καλυτερα μειωνε τη δοσολογια .ΕΧΩ στο σπιτι, τροφοκαρντ !!!! ΔΕΝ φοβαμαι να το παρω !!!! Δεν ειναι ακριβο. ετσι κι αλλιως το γραφει ο νευρολογος του ΙΚΑ!!!!!!!! Ρωταω, ομως, πώς το παιρνουμε, ετσι ωστε να ειναι αποτελεσματικο ?????? ΜΕ ΑΔΕΙΟ Ή ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ??????????
το ΤΡΟΦΟΚΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ .
το διαλεξα επειδη το ειχα ξαναπαρει και κοστιζει 3-4 ευρω και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
διαβασε και τις οδηγιες ...
Λιτσα μη μας μπερδευεις δεν ειναι ηρεμιστικο,για να μπει στο σωμα σου χρειάζεται χρονο .το μαγνησιο πρεπει να ανεβει στο αιμα σου αναλογα με το ποσο σου λειπει, σπανιως καποιος ειναι σε ικανοποιητικα ορια,ποσο μαλλον σε μας που πολεμαμε με το ανοσοποιητ.παιρνε το για να μη το ξεχνας αλλα να ξερεις οτι η δραση του ειναι μακροπροθεσμη κι αν ξεχασεις ενα δε συμβαινει τιποτα.
Ανε εχετε ανφιβολιες στην εξεταση αιματος ζητηστε και εξ μαγνησιο αλλα δεν ειναι κατι που πρεπει να ελεγχεις παντα......