• ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #59729  από sofaki
 Τετ Σεπ 14, 2011 2:34 pm
Γεια σε όλους!! ΕΊμαι νέο μέλος από χθες αν και δεν είμαι νεα στη νόσο. Η σκλήρυνση παρουσιάστηκε πριν περίπου 8 χρόνια αλλά εδώ και 6 περίπου χρόνια, δηλαδή από τότε που γεννησα το γιο μου έχω ξεκινήσει θεραπεία πρώτα με betaferon και μετά με extavia. Πάντα περίμενα πως και πως να βγει το χάπι γιατί οι ενέσεις χαλούσαν αρκετά την ψυχολογία μου και λόγω της προετοιμασίας και λόγω του πόνου και λόγω των σημαδιών που μου αφηναν. Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μου αποφάσισε να ξεκινήσω λοιπόν το gilenya!!! Αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Και ενώ το περίμενα πως και πως τώρα ομολογώ ότι είμαι αρκετα αγχωμένη. Πριν είδα και αυτό το σχόλιο που λέει ότι αν το ξεκινήσεις δε μπορείς να το σταματήσεις και.... καταλαβαίνετε... Οποιοδήποτε σχόλιο και γνώμη πιστεύω θα βοηθούσε.
Σας ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα εδώ.:)))))))))
 #59736  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τετ Σεπ 14, 2011 3:07 pm
Καλώς την κι ας άργησε...
Εύχομαι από καρδιάς να είσαι πάντα καλά για να μεγαλώσεις τον "άντρα" σου.

Για το χάπι δεν έχω ιδέα. Είμαι καινούργια και κάνω ενέσεις Rebif. Καλή αρχή σου εύχομαι.
 #59744  από maestro
 Τετ Σεπ 14, 2011 4:28 pm
Γεια σου...
:text-welcomewave:
 #59746  από arigo
 Τετ Σεπ 14, 2011 4:55 pm
Καλώς την!
Ίσως ξεκινήσω κι εγώ το Gilenya, οπότε μας βλέπω να τα λέμε συχνά....
Καλό κουράγιο!
 #59756  από sofaki
 Τετ Σεπ 14, 2011 6:15 pm
podiki έγραψε:Όπως έχουμε πει και παλιότερα , το χάπι αυτό είναι ένα ακόμη ανοσοκατασταλτικό . Θα είχε νόημα αν η ΣΚΠ ήταν αυτοάνοση να το πάρεις .
Όμως η ΣΚΠ δεν είναι αυτοάνοση . Θα πάρεις μια θεραπεία για κάτι διαφορετικό απ ότι αυτό που χρειάζεται . Εσείς αποφασίζετε παιδιά .
Επειδή όπως είπα πριν είμαι νεούδι στο forum, έχω χάσει πολλά επεισόδια και θα χρειαστώ πολύ καιρό να διαβάσω όλες τις συζητήσεις.... ας πούμε από σένα τώρα μαθαίνω ότι αυτό που με ταλαιπωρεί 8 χρόνια δεν είναι αυτοάνοσο!!!! Επίσης μη σας φαίνεται παράξενο που δεν ξέρω πολλά πράγματα, ήταν επιλογή μου τόσον καιρό να μην το ψάχνω γιατί με έριχνε... αν δε βαριέσαι πες μου τί θεραπεία ακολουθείς...
 #59757  από sofaki
 Τετ Σεπ 14, 2011 6:17 pm
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:Καλώς την κι ας άργησε...
Εύχομαι από καρδιάς να είσαι πάντα καλά για να μεγαλώσεις τον "άντρα" σου.

Για το χάπι δεν έχω ιδέα. Είμαι καινούργια και κάνω ενέσεις Rebif. Καλή αρχή σου εύχομαι.

σε ευχαριστώ πολύ αντιγονάκι!!! ελπίζω να πας καλά με το rebif....
 #59758  από sofaki
 Τετ Σεπ 14, 2011 6:22 pm
[quote="arigo"]Καλώς την!
Ίσως ξεκινήσω κι εγώ το Gilenya, οπότε μας βλέπω να τα λέμε συχνά....
Καλό κουράγιο!

σ' ευχαριστώ πολύ!!! Λίγο χάνεται να σου πω την αλήθεια με αυτά που διαβάζω.... τί να πω, τώρα το έχω στο ψυγείο μου, θα το συζητήσω πάλι με το γιατρό μου και δεν ξέρω, να ξαναγυρίσω στις ενέσεις??? είμαι εντελώς χαμένη. Γενικά έχω πολλή εμπιστοσύνη στο γιατρό μου, θα δούμε...
 #59759  από tzitzifia
 Τετ Σεπ 14, 2011 6:32 pm
σοφάκι το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι οτι πριν 10 μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο κ ρώτησα για το gilenia, είναι οτί οι γιατροί που περνούσαν το πρωί μου λέγανε τα καλύτερα κ οι άλλοι λέγανε "άστο πρώτα να δοκιμαστεί 1 χρόνο". Προσωπικά δεν θα το πάρω. Αυτό όμως που κατάλαβα είναι οτί ούτε οι γιατροί ξέρουν καλά καλά τι γίνεται. Ψάξτο λίγο. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά :greetings-waveyellow:
 #59779  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 14, 2011 10:39 pm
:text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ :greetings-waveyellow:
 #59781  από Μιμικαμ
 Τετ Σεπ 14, 2011 11:24 pm
Καλώς την, καλώς ήρθες στο φόρουμ......κι εσύ για το χάπι προορίζεσαι????

Και σ'εμένα ο γιατρός μου, μετα την αποτυχημένη μου επαφή με τις ιντερφερόνες, μου
προτεινε τα χάπι...... αναρωτιέμαι εαν δεν υπηρχε ολη αυτή η ενημέρωση γύρω απ'αυτο,
ποσοι θα το ξεκινούσαμε???? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: