• Παρενέργεια rebif 22

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #48797  από lila
 Τετ Μαρ 02, 2011 9:45 pm
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!

Ύστερα από άπειρα αντιφλεγμονώδη και ενέσεις οι γιατροί τελικά κατέληξαν οτι τα μουδιάσματα δεν ήταν απο την μέση μου αλλα υποτροπή της Σ.Κ.Π.
Την Δευτέρα λοιπόν έκανα την 1η ένεση με το rebif 22, όμως τώρα το χέρι μου σε εκείνο το σημείο είναι κόκκινο και έχω φαγούρα. Μήπως έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 #48801  από elena
 Τετ Μαρ 02, 2011 10:01 pm
sou.....καλέ τρομάζεις τον κόσμο..... :teasing-neener: !!!!πες και ένα "γειά"στην κοπέλα....
και εγώ που παίρνω και λαχείο ....γιατί δεν κερδίζω? :teasing-tease:

καλησπέρα lila!!!είναι σύνηθες αυτό με τις ενέσεις....μην τρομάζεις!τώρα βέβαια κάποια στιγμή
μπορεί να γίνεις και πουά... :-D ή να μοιάζεις σαν σκυλάκι Δαλματίας.... :-D
καλή συνέχεια!
 #48803  από soulla
 Τετ Μαρ 02, 2011 10:08 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ lila η έλενα αν και πουά και τρικολόρ είναι θεά...καλή συνέχεια εύχομαι σύντομα να βρεθούν καλύτερες λύσεις από τις ενέσεις :scared-eek: :scared-eek: και να τις κάνουμε σαίτες κατά των νευρολόγων :scared-eek: έτσι για να δουν την γλύκα
 #48804  από NikoleScully
 Τετ Μαρ 02, 2011 10:10 pm
Καλησπερα!!!
Εμενα μου κανει κοκκινιλες και καμια φορα μου μελανιαζει κιολας αλλα μετα απο 3-4 μερουλες περναει..ναι μεν μου εχουν αφησει σημαδι αλλα οκ τι να κανουμε???Αλλα για την φαγουρα καλυτερα να το ελεγε στο γιατρο η στον φαρμακοπειο γιατι μπορει να το μολυνεις...η απλως το πιο συνιθησμενο ειναι το τρυπημα που το προκαλει αλλα καλο ειναι να το κοιταξεις...
 #48805  από litsa
 Τετ Μαρ 02, 2011 10:19 pm
καλως όρισες κορίτσι..
και εγώ ειμαι πουά ... δαλματίας οπως θες πεςτο..
συν ότι μετά απο μερικές μέρες εχω μια φαγούρα στο σημείο της ένεσης... ε ... το τριβω - ξύνω λίγο και ολα καλά....

φιλιά :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:

τώρα βέβαια καλό ειναι να ρωτάς την νοσηλεύτρια που σου εδειξε πως να κάνεις την ένεση , ή τον γιατρό σου..
:happy-cheerleadersmileygirl:
 #48827  από lila
 Πέμ Μαρ 03, 2011 11:17 am
Αχ παιδιά σας ευχαριστώ όλους!! :) :text-thankyouyellow:

Κορίτσι ευτυχώς όπως επιτάσουν και οι κορυφαίοι οίκοι υψηλής ραπτικής .... το πουά είναι στη μόδα!!!!! :-D :happy-partydance: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #48828  από anni
 Πέμ Μαρ 03, 2011 11:26 am
καλως την..... :greetings-waveyellow:

καπως ετσι ειμαι και εγω....πουα που λενε τα ομορφοκοριτσα :romance-kisscheek:
......απειρες μελανιες ....και μεγαλη υπομονη.....
καλη συνεχεια και καλη δυναμη.....
 #48831  από panos59
 Πέμ Μαρ 03, 2011 11:38 am
γεια σου lila
ναι, όπως σου τα είπαν οι προηγούμενοι φίλες/φίλοι είναι τα πράγματα ........
και καλές μαλάξεις στο σημείο της ένεσης, αμέσως μετά ... για 10-20'' ....
(να κυκλοφορήσει το αίμα και να διαχυθεί το φάρμακο)
και, αν τα σημαδάκια της ένεσης αργούν να φύγουν (ξέρεις ..οι μικρές κόκκινες τελίτσες) στα σημεία που την έκανες, ίσως και λιγο αλουμινόνερο σε βαμβάκι (από το φαρμακείο) που είναι τοπικό αγγειοδιασταλτκό και διώχνει μελανιές και/ή μικρο-αιματώματα με τοπική επάλλειψη .....
θα στα πει κι η νοσηλεύτριά σου αυτά
όοολα θα πάνε καλά ... μη σε νοιάζει ... (ούτε και για το καλοκαίρι, με το μαγιώ ...)
Καλή δύναμη!

:greetings-waveyellow: