Καλησπέρα.
Όσον αφορά το χάπι ξέρω από ένα ξάδελφο της γυναίκας μου που είναι γιατρός στην Αυστραλία ότι εκεί ήδη έχει αρχίσει και χορηγείται κανονικότατα.
Τώρα το πότε θα έρθει εδώ και ποιοί ασθενείς θα μπορούν να το πάρουν είναι άλλη ιστορία.
Απ' ότι μου είπε σε κανα χρόνο περίπου θα έρθει κι εδώ. Βέβαια ο κάθε ασθενής είναι και μια ξεχωριστή περίπτωση, οπότε ο γιατρός του καθενός και ανάλογα με την κατάστασή του και την πορεία της υγείας του θα ξέρει αν του "κάνει" αυτή η μορφή θεραπείας.
Πάντως το θετικό είναι ότι γίνονται προσπάθειες και "βήματα" ώστε κάποια στιγμή να απογαλακτιστούμε από τις ενεσούλες. Γιατί καλώς ή κακώς είναι δέσμευση.
Για την ένεση που θα γίνεται ανά εξάμηνο, μακάρι να υπάρχει κάτι τέτοιο κι ας είναι και σε πειραματικό στάδιο γιατί αυτή η μορφή θεραπείας θα είναι ακόμα καλύτερη.
Θα έχει όμως τα ίδια αποτελέσματα με τις μέρα παρά μέρα ενέσεις για παράδειγμα κι αν ναι πόσο ισχυρό θα είναι το φάρμακο που θα σε "κρατάει" για έξι μήνες και ποιες θα είναι οι παρενέργειές του για τον οργανισμό;
Βλέπουμε ! Περιμένουμε !
"Μακριά εκεί στο ηλιόφωτο, βρίσκονται οι υψηλότερες προσδοκίες μου... Ίσως να μην μπορέσω να τις αγγίξω ποτέ… Μπορώ όμως ελεύθερα, να κοιτάζω ψηλά και να βλέπω την ομορφιά τους, να πιστεύω σ' αυτές και να προσπαθώ να τις φτάσω..."