• Γύρισα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1876  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Μαρ 24, 2009 10:47 pm
Γειά σας καλά παιδάκια. Πριν από μερικές ώρες βγήκα από το νοσοκομείο "με τα μούτρα κρεμασμένα". Από 5,50 που ήμουνα στην κλίμακα μετά την τελευταία έγχυση του Endoxan το Δεκέμβριο, ανέβηκα και πάλι επιτυχώς στο 6 :shock:
Ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο με το Endoxan γιατί ολοκληρώθηκε ο κύκλος του (δεν είναι για χόρταση). Ετσι λοιπόν γυρίσαμε αναγκαστικά ξανά στην κορτιζόνη (5 μέρες φουλ και μία μειωμένη δόση σήμερα). ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. Βελτίωση ανεπαίσθητη. Αποφασίστηκε τελικώς να συνεχίσουμε με το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ τα κυτταροστατικά από το στόμα: cellecept 500 mg αρχίζοντας με 2 την ημέρα και ανάλογα με τις εβδομαδιαίες αιματολογικές εξετάσεις θα μου αυξάνουν τη δοσολογία μέχρι όσο αποφασίσουν. Είναι τύπου χημειοθεραπεία με πτώση λευκών αιμοσφαιρίων, άρα ευαισθησία σε λοιμώξεις, πιθανά γαστρεντερολογικά προβλήματα, πιθανή αραίωση μαλλιών και ο Θεός βοηθός! ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
Είμαι με κάτι γουρλωμένα μάτια ΝΑ από την κορτιζόνη και από την τρομάρα μου μήπως η κατάσταση τελικά γίνει αδιέξοδη. Κατά τα άλλα -παρά την τρομάρα μου- κανονίζω τί θα κάνω το καλοκαίρι, πού θα πάω και με ποιούς και πότε θα δυναμώσω για να βγω έξω να επανακοινωνικοποιηθώ, μήπως και η μια βελτίωση παρασύρει και την άλλη. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
 #1878  από ΡΙΤΣΑ
 Τρί Μαρ 24, 2009 11:45 pm
Νομίζω Μιμίκα εμείς εδώ κατανοούμε πολύ καλά τι σημαίνει ''πέφτω κ ξανασηκώνομαι..'' Σου εύχομαι να καλυτερέψεις κ να καρδαμώσεις σύντομα!!! :) φιλιά!
 #1880  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Μαρ 25, 2009 12:28 am
Ευχαριστώ πολύ :)
 #1881  από Μαρία
 Τετ Μαρ 25, 2009 10:49 am
Μιμίκα μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλα :)
 #1883  από litsa
 Τετ Μαρ 25, 2009 11:26 am
Μιμίκα! περαστικά!!!!
Εχε κουράγιο δύναμη και ΕΛΠΙΔΑ!! Έχε όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!
Φιλιά ποολλλ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄άαααα!!!!
;) ;)
 #1884  από Maria77
 Τετ Μαρ 25, 2009 11:59 am
Kalh dynamh Mimika kai kouragio!! Antilamvanomai pws h katastash einai arketa dyskolh alla emeis mathame na polemame kai na mhn ta vazoume pote katw ;) Kai poly kala kaneis kai programmatizeis ti tha kaneis to kalokairi...h zwh synexizetai gia olous mas oso sklhres kai an einai oi synthkes polles fores!
Polla filia kai perastika!!! :) :)
 #1885  από ddd
 Τετ Μαρ 25, 2009 3:24 pm
ποσο χρονο πασχεις απο την ασθενεια και απο που παρακολουθείσαι περαστικα
 #1888  από mary_d_ath
 Τετ Μαρ 25, 2009 5:25 pm
Περαστικά σου!
Να έχεις θετική σκέψη και να επαναλαμβάνεις διαρκώς μέσα σου "θα τα καταφέρω" μέχρι να το πιστέψεις. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να εισβάλλουν στον ψυχολογικό σου κόσμο, είναι ό, τι χειρότερο.
Σου εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα και να κάνεις πράξη τα καλοκαιρινά σου σχέδια!
Φιλάκια!
 #1891  από ΔΙΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 Τετ Μαρ 25, 2009 8:41 pm
ΜΙΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΆΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΔΙΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ την Πέμ Μαρ 26, 2009 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #1892  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Τετ Μαρ 25, 2009 9:04 pm
ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ... ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ, ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ -ΟΙΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ... ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΤΗ ΔΩ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ,ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΝΑΤΣΕΣ..ΑΣΕ.. ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑ .....ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ... ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΖΩΗ.... ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..... ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ... ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ....ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.....

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - ΟΛΕΣ . ΧΡΗΣΤΟΣ 76