• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #38432  από ebg
 Πέμ Σεπ 09, 2010 10:30 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 3 ΝΕΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, 2 ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ TYSABRI ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ COPAXON ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΑΡΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΕΣ" ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;
ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ, ΣΥΓΝΩΜΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ.
 #38437  από βικυ
 Πέμ Σεπ 09, 2010 10:37 pm
Δεν μας ζαλιζεις....Βασιλη
Δεν εχω ιδεα για τα φαρμακα....θα ερθουν καποιοι που ξερουν αργοτερα και θα σου πουν.
Ευχομαι ολα να πανε καλα.
 #38442  από Νικος
 Πέμ Σεπ 09, 2010 10:49 pm
Βασίλη δεν ζάλισες κανένα, το θέμα με το Tysabri ειναι να το ανεχτεί ο οργανισμός σου στην αρχή
το ρίσκο για PML έρχεται μετά απο μακροχρόνια χρήση
οι γνωμες διίστανται για τα φάρμακα γενικά και εγώ ήμουνα στο σταυροδρόμι που είσαι τώρα
καλή επιτυχία οτι και αν διαλέξεις
 #38443  από ebg
 Πέμ Σεπ 09, 2010 10:58 pm
Νικος έγραψε:Βασίλη δεν ζάλισες κανένα, το θέμα με το Tysabri ειναι να το ανεχτεί ο οργανισμός σου στην αρχή
το ρίσκο για PML έρχεται μετά απο μακροχρόνια χρήση
οι γνωμες διίστανται για τα φάρμακα γενικά και εγώ ήμουνα στο σταυροδρόμι που είσαι τώρα
καλή επιτυχία οτι και αν διαλέξεις
ΝΙΚΟ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;
 #38461  από elena
 Παρ Σεπ 10, 2010 9:24 am
Νικόλαε,έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά τα χάπια?ή είσαι σε κάποια ομάδα νοσοκομείου?
τι παρενέργειες έχεις?είναι καθημερινά?
σε ρωτάω για να ξέρω ,αν πρέπει να τα ζητήσω και εγώ τον άλλο μήνα που θα πάω στον γιατρό μου...ψιλοβαρέθηκα τις ενέσεις...

Βασίλη,εύχομαι να αποφασίσεις το σωστό για σένα,και καλή συνέχεια!
όσο για τις εστίες...κάνε ότι δεν τις είδες.... :-D
 #38465  από soulla
 Παρ Σεπ 10, 2010 10:16 am
http://bit.ly/aRkw7t
στα καινούρια λέμε ναι...καλώς να ορισει και ελπίζουμε να βοηθήσει...
μην μετράς τις εστίες βασίλη,και σκέψου καλά ποια θεραπεία θα ακολουθήσεις βρες τις επιλογές σου και αποφάσισε σωστά,εύχομαι ότι και να κάνεις να είναι για το καλό σου :romance-caress:
νίκο και εγω θέλω να ξέρω πόσο καιρο τωρα παίρνεις το χάπι?και σου είπαν πόσο καιρό είναι η χορηγία του,ή είναι φορ εβερ?
 #38484  από Νικος
 Παρ Σεπ 10, 2010 12:49 pm
Σουλα φορ-εβερ, Έλενα παρενέργειες 0 , ένα χάπι είναι 1 φορά την ήμερα
Μας εχουν μετακινήσει όλους στην ομάδα, στην χαμηλότερη δόση αυτη των 0,5 mg
Πριν με το 1,25 είχα φοβερούς πονοκεφάλους κάθε 7 μέρες περίπου
Το νοσοκομείο που θα πας θα πρέπει να συνεργάζεται με το αντίστοιχο ερευνητικό κέντρο
και ο νευρολόγος θα κρίνει αν πληρεις κάποια κριτήρια (περνάμε και από εξετάσεις κατάλαβες? θα λεγα τπτ)
Τις ενέσεις εγώ δεν θέλω καν να τις δω , προτιμώ να μην κάνω καμιά θεραπεία απο το να τρυπιέμαι και να είμαι κομμάτια
Αυτή την στιγμή είναι σε φάση παράτασης, θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του 11 (έχει καθυστερήσει)
Καλά είναι αυτά τα χαπάκια , αλλά καλό θα είναι να γίνει και κάτι με αποκατάσταση του ΚΝΣ
Για να δούμε φαίνεται πως κάτι κινείται και απο εκεί
 #38641  από kiriakidouchr
 Σάβ Σεπ 11, 2010 10:03 pm
Καλησπερα,καταρχην ξερεις οτι ολα θα πανε καλα και μην αγχωνεσαι,ηθελα να σου στειλω αυτο το Link το οποιο πιθανων να σε βοηθησει οσο αναφορα τη θεραπεια παντα ετσι;
Διοτι εγω δν γνωριζω απο τα χαπια τι γινεται,οσο αναφορα τις ενεσεις νομιζω οτι αυτο το topic θα σε κατατοπισει και το ευχομαι τουλαχιστον.
Ειναι αυτο:http: //www.facebook.com/pages/Athens-Greece/PO ... 2373072738 , και θα κοιταξεις τις θεραπευτικες επιλογες της ΣΚΠ.
σου ευχομαι οτι καλυτερο και δυναμη πολυ και οπως σου ειπαν και οι φιλοι μας δν ζαλιζεις κανεναν.
Ολοι ειμαστε εδω για εναν και ενας για ολους.Το εζησα και πιστευω το ζεις και εσυ :romance-caress:
Σε χαιρετω.... :greetings-waveyellow:
 #38693  από giorgos-sf
 Κυρ Σεπ 12, 2010 6:13 pm
sorry gia ta greeklish alla den exo ellinika se ayton to laptop!!!!

basili kai ego sto idio stavrodromi vriskomai mou eipe h giatros mou na allakso to avonex me tysabri gia paromoious logous me tous dikous sou!!!!!pragmatika dyskoli apofasi eimai kai ego se megalo dillima!!!!!!!