• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9076  από elena
 Πέμ Σεπ 24, 2009 2:41 pm
aoratos έγραψε:Απίστευτο, δεν κατάλαβες τα χρώματα σου τρισύλλαβη και τρικολόρ Έλενα;

Πρώτη φορά με απογοητεύεις και φρόντισε να μην επαναληφθεί. :P

Ευχαριστώ!

Τα λέμε στο δείπνο!!! :P

Καλό μεσημέρι/απόγευμα και από μένα και καλό μαγείρεμα στην Έλενα.

Υ.Γ. Να δείτε που θα πει ότι το είχε καταλάβει... Θα την πιστέψετε; :lol: :P
εντάξει ...τώρα μόλις το κατάλαβα ...μεταξύ βρασίματος μακαρονιών και σάλτσας...και έτρεξα να το γράψω ....με πρόλαβες....
δε λέω που και που τα πας καλά και εσύ για aoratos spazokefalas :D :D :D :D
 #9077  από aoratos
 Πέμ Σεπ 24, 2009 2:46 pm
Έχω που και που εκλάμψεις ορατότητας ο άτιμος, φτου να μην με ματιάσω :lol:

Φροντίστε μην ξαναπέσω σε χειμέρια αορατότητα!
 #9081  από αλεξανδρος1
 Πέμ Σεπ 24, 2009 4:36 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Έλενα άστα να πάνε με ξεπάτωσε η μικρή και τώρα που είναι στην πεθερά μου αναπληρώνω δυνάμεις για να είμαι έτοιμος γιατί την δευτέρα επιστρέφει ο δαίμονας της τανσμανίας και το τι έχω να τραβήξω δεν λέγεται.
Για συνάντηση μετα τις 5/10 όποιο ΣΚ θέλετε μέσα είμαι. Για νωρίτερα είναι λίγο δύσκολο.
Mary συγχαρητήρια για τα μαθήματα.
Bistonas καλό είναι το άβαταρ μου θύμησες την κόρη μου όταν δεν τις κάνω τα χατίρια. Έτσι μεταμορφώνεται και αυτή σε διαβολάκι.
 #9084  από vivi_gia
 Πέμ Σεπ 24, 2009 6:34 pm
Mary _d_ath sigxaritiriaa!! mpravo! :D :)
emena mou aresei to avantar sou bistona, kalos irthes stin parea mou xe diafugei malon.
Elena mesa!! oraia tha itan mia sinantisi. kata protimisi oxi tetarti pampti :)
Aorate me mperdeuete me tis alages sta avantar sas eixa sinithisei.. den pirazei valte oti thelete, etsi ki allios einai mia apli ikona ;)
 #9090  από tom80
 Πέμ Σεπ 24, 2009 7:17 pm
Καλησπέρα στην παρέα,

Για συνάντηση και εγώ μέσα είμαι αρκεί να γίνει ΣΚ

Μακάρι να έρθουν αρκετοί παλιοί για να μάθουμε και εμείς οι Νέοι.

Πάντως δεν ξέρω πως το κανονίζατε μέχρι τώρα αλλά το ακριβές μέρος και ώρα πρέπει να δοθεί μόνο με PM (Προσωπικό μήνυμα) και όχι δημόσια γιατί μπορούν να έρθουν διάφοροι άσχετοι

Να είστε όλοι καλά
 #9092  από elena
 Πέμ Σεπ 24, 2009 7:58 pm
καλησπέρα σας !!!! :D :D

Λέμε να κανονίσουμε συνάντηση για Σάββατο πρωί ,μετά τις 5/10,περιμένουμε όμως πρώτα να δούμε πότε ακριβώς έρχονται τα κορίτσια το maraki12 και η Maria77!!

vivi_gia είσαι στην Αθήνα?αυτό είναι έκπληξη...και δεν το λες τόσο καιρό?

tom80 ,όταν ανακοινωθεί θα ανακοινωθεί εδώ στο καφενείο...έτσι ώστε να το διαβάσουν μόνο τα μέλη...αλλά γιατί να έρθουν άσχετοι?λες να τους ενδιαφέρει να μας δουν?
και τις δύο φορές που είχαμε συναντηθεί ,εμείς και εμείς είμασταν ,δεν είχε έρθει κανένας άσχετος...έχετε να προτείνετε κανένα μέρος?που προτιμάτε ,Αθήνα κέντρο?

Αλέξανδρε ,καλό κουράγιο ,πάρε δυνάμεις και ξεκουράσου τώρα που μπορείς!!! :D :D
 #9094  από tom80
 Πέμ Σεπ 24, 2009 8:29 pm
Ok μπορούμε να το κανονίσουμε για Σάββατο 10/10 Κέντρο Αθήνας ?
Τι λέτε?

Elena είμαι καινούργιος στο Forum και διάβασα μια συζήτηση σας για κάποιον (δεν κατάλαβα ποιον) που δεν είχε ΣΚΠ και γράφτηκε στο forum και έλεγε διάφορα. Anyway αν έτσι το κανονίζατε και τις άλλες φορές έτσι ας το κανονίσουμε και τώρα και ας ανακοινωθεί εδώ στο καφενείο.

Τα λέμε
 #9095  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Σεπ 24, 2009 8:41 pm
Καλησπέρα :D :D :D

Βάλτε μου πρωινή απουσία :roll: Πώς λειτούργησε το καφενείο χωρίς την καφετζού; Χαχα!!! ξέρω... το κλειδί είναι κάτω από το βασιλικό, ανάμεσα στα δύο παράθυρα, δεξιά της πόρτας μπαίνοντας και αριστερά βγαίνοντας, κοντά στην τζαμαρία που δείχνει το εσωτερικό του καφενείου... το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα σπόνσορας να το ανακαινίσει :roll:

Μόλις τελείωσαν "τα μυστικά της Εδεμ", το βλέπετε; Καλά πόρωση... πώς πέρασα το καλοκαίρι χωρίς αυτό ένας θεός το ξέρει :roll: Μήπως γι' αυτό μ' έπιασε η μέση μου; λέτε να ήταν ψυχολογικό; στερητικό σύνδρομο; και τώρα που ξανάρχισε πηγαίνω καλύτερα; χμμμμμ!!! να το ψάξω;

Λοιπόν το θέμα με τα αβατάρ θέλει ψάξιμο... είναι κι ο γιος που διαβάζει... μη βιάζεστε :lol: όταν έρθει η ώρα θα σας εντυπωσιάσω :roll: καλά ντε... μια πλάκα έκανα :roll:

Mary-d-ath συγχαρητήρια!!! και καλή συνέχεια :lol: το ίδιο ισχύει και για τη vivi-gia!!! Κορίτσια πάντα επιυχίες!!! παντού και πάντα!!!

Aorate και Έλενα συνεχίστε... απ' ότι φαίνεται έχετε πλούσια αποθέματα :lol: είσαστε σκέτη απόλαυση :lol: Εσύ Aorate είσαι ο μόνος που δεν έχεις ενδιαφερθεί για την πιθανή συνάντηση, γιατί; :roll:

Βίστονα πλάκα έχει το αβατάρ σου, δεν είναι καθόλου τρομακτικό... α! και το δικό σου Aorate καλό είναι :roll: χμμμμ!!! μπορείς όμως και καλύτερα :roll:

Αρκετά όμως... ξέχασα κάτι; κάποιον; ελπίζω πως όχι... α!!! αυτό με τα σκαλιά δεν το έχω πάθει... για την ώρα!!!

Σας καληνυχτίζω :lol: :lol: :lol: γιατί αύριο έχω και τη φυσικοθεραπεία, οπότε υπάρχει πιθανότητα να σας φτιάξω πρωινό καφεδάκι :roll:
 #9102  από chryssa
 Πέμ Σεπ 24, 2009 10:16 pm
Γιουλη ....δε λεμε που κρυβουμε το κλειδι :?:
Βρηκα ευκαιρια, μπηκα για λιγο να πιω ενα ουζακι..... αλλα εχετε μονο πρωινο καφε :(
Δε πειραζει θα ξαναπερασω ....αλλη ωρα .
Την καλησπερα μου σε ολους !!!! :P
 #9103  από tom80
 Πέμ Σεπ 24, 2009 10:29 pm
Μου άρεσε και το αναπαραγώ από το prevention

10 γρήγοροι τρόποι για να τονωθείτε στο λεπτό!

5 δευτερόλεπτα: Για να μειώσετε το άγχος. Τρίψτε τους λοβούς των αυτιών σας. Αυτό το κόλπο απαλύνει τον πονοκέφαλο και απομακρύνει τις κακές σκέψεις.

5 δευτερόλεπτα: Για να τονωθείτε. Πιείτε ένα ποτήρι νερό. Η αφυδάτωση συνήθως σας εξασθενεί. Πίνετε ένα ποτήρι νερό ακόμη και πριν νιώσετε δίψα.

30 δευτερόλεπτα: Για καλή διάθεση. Γελάστε δυνατά. Το χιούμορ βελτιώνει τη διάθεσή σας και μπορεί να σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με περισσότερες ενεργητικές δραστηριότητες.

1 λεπτό: Για ευεξία. Επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας. Οι βαθιές αναπνοές από την κοιλιακή χώρα θα ηρεμήσουν τους χτύπους της καρδιάς σας και θα «στείλουν» οξυγόνο σε όλο το σώμα.

3 λεπτά: Για να ξυπνήσετε. Κάντε ένα ντους με εναλλαγή ζεστού και κρύου νερού. Το κρύο νερό θα σας ξυπνήσει. Όταν μάλιστα το εναλλάσσετε από κρύο σε ζεστό, η αυξομείωση της θερμοκρασίας θα σας τονώσει, χαρίζοντας σας ενέργεια όλη μέρα.

5 λεπτά: Για να αποκτήσετε ενέργεια. Απολαύστε τον ήλιο. Το φως διεγείρει τους νευρομεταβιβαστές του εγκεφάλου, όπως τη σεροτονίνη και την ντοπαμίνη, οι οποίες αυξάνουν την ενεργητικότητα.

5 λεπτά: Για να ασκήσετε τον νου. Αλλάξτε δρόμο. Ακόμη και κάτι τόσο απλό όπως η οδήγηση και το περπάτημα από έναν διαφορετικό δρόμο, μπορεί να διεγείρει τον εγκέφαλό σας, και να σας αυξήσει την ενέργεια.

20 λεπτά: Για να μειώσετε το στρες. Κοιμηθείτε, για πολύ λίγο. Θα σας αναζωογονήσει! Αλλά μην κοιμηθείτε πολύ, γιατί έπειτα θα νιώσετε χειρότερα.

20 λεπτά: Για να ηρεμήσετε. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Οι ειδικοί αποκαλούν τους ενοχλητικούς ανθρώπους «ενεργειακά βαμπίρ», που κλέβουν την ενέργεια σας. Κάντε λίγη παρέα με τον εαυτό σας, αφήνοντας για λίγο τις... «κακές παρέες».

45 λεπτά: Για να ενεργοποιηθείτε. Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα. Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή ένα πνευματικό παιχνίδι όπως το σκάκι, είναι δύο καλοί τρόποι να μειώσετε την πνευματική κούραση.
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 2901