καλησπέρα, έχω να πω ότι οι ενοχλήσεις που είχα που διαρκούσαν κάποιες μέρες, τώρα διαρκούν κάποιες ώρες..
Αυτό.
Αυτό.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Yiannis έγραψε:Αυτο που λες σαν να μην ειναι πολυ σωστο αφου στην Ιστοσελιδα τους περιγραφετε το σκευασμα με μοναδικη περιεκτικοτητα και αναλογιες επι σκοπου για τα εκπληκτηκα εκεινα αποτελεσματα. Πως μπορει να σου ειπε να μην παιρνεις το Neuroaspis και να σινεχισεις αυτα που περνεις. Σαν να μην πολυ τερειαζει αυτο... μηπως το αντιθετο σου ειπε και δεν εχεις καταλαβει σωστα? Νομιζω να το διευκρινισεις με καποιο τροπο..Οχι καλα άκουσα. Επειδή ήταν καλή η μαγνητική μου, μου είπε να συνεχίσω ό,τι παίρνω και ότι δεν χρειάζεται να παρω το σκεύασμα. Ξέρω τι άκουσα
adrCy έγραψε:Yiannis έγραψε:Αυτο που λες σαν να μην ειναι πολυ σωστο αφου στην Ιστοσελιδα τους περιγραφετε το σκευασμα με μοναδικη περιεκτικοτητα και αναλογιες επι σκοπου για τα εκπληκτηκα εκεινα αποτελεσματα. Πως μπορει να σου ειπε να μην παιρνεις το Neuroaspis και να σινεχισεις αυτα που περνεις. Σαν να μην πολυ τερειαζει αυτο... μηπως το αντιθετο σου ειπε και δεν εχεις καταλαβει σωστα? Νομιζω να το διευκρινισεις με καποιο τροπο..Οχι καλα άκουσα. Επειδή ήταν καλή η μαγνητική μου, μου είπε να συνεχίσω ό,τι παίρνω και ότι δεν χρειάζεται να παρω το σκεύασμα. Ξέρω τι άκουσα
Yiannis έγραψε:Ναι όντως. Απλά περίμενα να μου προωθήσει το σκεύασμα τους ως κατι καλυτερο . Καποια στιγμη θα ηθελα να το δοκιμασω πάντως!
Κατι ομως παρελειψες να πεις προηγουμενως που αλλαζει αρδιν τα δεδομενα. Οτι ηταν καλη η μαγνιτικη σου... και φυσικα γιατι να σου αλλαξει κατι που παει καλα?