• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #112281  από nanablue
 Παρ Ιούλ 17, 2015 10:00 pm
καλησπέρα, έχω να πω ότι οι ενοχλήσεις που είχα που διαρκούσαν κάποιες μέρες, τώρα διαρκούν κάποιες ώρες..

Αυτό.
 #112295  από passenger69
 Σάβ Ιούλ 18, 2015 6:09 pm
Παιδια παιρνετε και αλλα συμπληρωματα , βιταμινες η μονο αυτο;
 #112296  από adrCy
 Σάβ Ιούλ 18, 2015 9:18 pm
παντως όταν ανέφερα στον γιατρό μου (ο οποίος είναι ενας από τους 3) τις βιταμίνες που παίρνω από τον γενετιστή, μου είπε οτι δεν χρειάζεται να παίρνω και το σκευασμα τους.
Επίσης μου είπε οτι εντός των ημερών θα ρθει μια εταιρία στην κύπρο να υπογράψουν έτσι ώστε να ξεκινήσει η διανομή στην Ελλάδα. Είναι αστείο το γεγονός οτι το σκευασμα παράγεται Ελλάδα αλλά μόνο στην Κύπρο είναι διαθέσιμο.
 #112298  από Yiannis
 Σάβ Ιούλ 18, 2015 11:20 pm
Αυτο που λες σαν να μην ειναι πολυ σωστο αφου στην Ιστοσελιδα τους περιγραφετε το σκευασμα με μοναδικη περιεκτικοτητα και αναλογιες επι σκοπου για τα εκπληκτηκα εκεινα αποτελεσματα. Πως μπορει να σου ειπε να μην παιρνεις το Neuroaspis και να σινεχισεις αυτα που περνεις. Σαν να μην πολυ τερειαζει αυτο... μηπως το αντιθετο σου ειπε και δεν εχεις καταλαβει σωστα? Νομιζω να το διευκρινισεις με καποιο τροπο..
 #112299  από nanablue
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 12:07 am
Εμένα μου είπε να σταματησω τα αλλα και να παίρνω μόνο αυτό, αφου η δόση του είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα άλλα..
 #112300  από anastasis
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 12:15 am
Καλησπερα παιδια. Σημερα ξεκινησα. Η γευση του θυμιζει ...ουτε εγω ξερω τι ...αλλα με ενα ποτηρι χυμο στο καπακι ολα κομπλε. Εγω επαιρνα Ω3 και Ω6 αλλα τα σταματησα αφου υποτιθεται οτι ειναι φουλ απο αυτα. Για να δουμε...
 #112305  από adrCy
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 11:36 am
Yiannis έγραψε:Αυτο που λες σαν να μην ειναι πολυ σωστο αφου στην Ιστοσελιδα τους περιγραφετε το σκευασμα με μοναδικη περιεκτικοτητα και αναλογιες επι σκοπου για τα εκπληκτηκα εκεινα αποτελεσματα. Πως μπορει να σου ειπε να μην παιρνεις το Neuroaspis και να σινεχισεις αυτα που περνεις. Σαν να μην πολυ τερειαζει αυτο... μηπως το αντιθετο σου ειπε και δεν εχεις καταλαβει σωστα? Νομιζω να το διευκρινισεις με καποιο τροπο..
Οχι καλα άκουσα. Επειδή ήταν καλή η μαγνητική μου, μου είπε να συνεχίσω ό,τι παίρνω και ότι δεν χρειάζεται να παρω το σκεύασμα. Ξέρω τι άκουσα
 #112306  από nanablue
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 12:53 pm
Ναι ή το ένα ή το άλλο, ετσι υπάρχει λογική
 #112310  από Yiannis
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 6:04 pm
adrCy έγραψε:
Yiannis έγραψε:Αυτο που λες σαν να μην ειναι πολυ σωστο αφου στην Ιστοσελιδα τους περιγραφετε το σκευασμα με μοναδικη περιεκτικοτητα και αναλογιες επι σκοπου για τα εκπληκτηκα εκεινα αποτελεσματα. Πως μπορει να σου ειπε να μην παιρνεις το Neuroaspis και να σινεχισεις αυτα που περνεις. Σαν να μην πολυ τερειαζει αυτο... μηπως το αντιθετο σου ειπε και δεν εχεις καταλαβει σωστα? Νομιζω να το διευκρινισεις με καποιο τροπο..
Οχι καλα άκουσα. Επειδή ήταν καλή η μαγνητική μου, μου είπε να συνεχίσω ό,τι παίρνω και ότι δεν χρειάζεται να παρω το σκεύασμα. Ξέρω τι άκουσα

Κατι ομως παρελειψες να πεις προηγουμενως που αλλαζει αρδιν τα δεδομενα. Οτι ηταν καλη η μαγνιτικη σου... και φυσικα γιατι να σου αλλαξει κατι που παει καλα?
 #112316  από adrCy
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 7:49 pm
Yiannis έγραψε:
Κατι ομως παρελειψες να πεις προηγουμενως που αλλαζει αρδιν τα δεδομενα. Οτι ηταν καλη η μαγνιτικη σου... και φυσικα γιατι να σου αλλαξει κατι που παει καλα?
Ναι όντως. Απλά περίμενα να μου προωθήσει το σκεύασμα τους ως κατι καλυτερο . Καποια στιγμη θα ηθελα να το δοκιμασω πάντως!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adrCy την Κυρ Ιούλ 19, 2015 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23