Καλημέρα στην παρέα,
Κασσάνδρα μου δεν πρόκειται ποτέ να "συναντηθούμε"(πνευματικά), γιατί πολύ απλά βλέπεις
ακόμα την ασθένειά σου ως "εχθρό", ως κενό ύπαρξης και ως τιμωρία, γι' αυτό και όλα σου τα επιχειρήματα έχουν να κάνουν με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τη μαφία και την αδικία.
Θα σου μιλήσω για μένα.Αν Επέλεγα να αντιμετωπίσω την αρρώστια μου και κατ' επέκταση την αναπηρία μου ως Καιάδα ή ισόβια δεσμά, θα έχανα την ταυτότητά μου, θα αισθανόμουν αβοήθητη, δεν θα επιννοούσα στρατηγικές για να βγω από την κατάθλιψη που φέρνει η αδυναμία.
Επιμένεις να θεωρείς (εξυπηρετεί αυτό, βρες το.....) ότι η σκπ δεν είναι υπόθεση προσωπική, αλλά ευθύνη ενός κακού νομοθέτη, ή ενός διεφθαρμένου γιατρού, που μας κάνει δύσκολη τη ζωή μας.
Μακάρι ο νομοθέτης και ο γιατρός να ήταν κι αυτός με το μέρος μας.Φαντάσου όμως να μην έχουμε με μας ούτε εμάς.Θα παραμέναμε να γκρινιάζουμε μονίμως για τις ευθύνες των άλλων αγνοώντας τη δική μας.Γιατί πώς να το κάνουμε βρε Κασσάνδρα, αν δεν "συνομιλήσεις" με την ασθένειά σου, προκοπή δε θα δεις.Αν η σύγκρουση είναι η μοναδική σου σχέση, θα διαβάζεις για επιτεύγματα αναπήρων και θα ψάχνεις να βρεις ψεγάδια πίσω από την υπέρβαση, προσπαθώντας να πείσεις ως αντίδικος.Σε τι και σε ποιο πράγμα ακριβώς;;;
Περιμένω βέβαια τον αντίλογό σου και η "κόντρα" καλά κρατεί;;;;;;;;;;