• Καφεδάκι στο mall ή μπριζολάδικο;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84802  από Στάθης
 Κυρ Ιαν 27, 2013 11:20 pm
"Ο βλάχος" λοιπόν με το απίστευτα μπριζολίκια του, το ποιοτικό ημίγλυκο κρασάκι του. έμελλε να μας στολίσει με υπέροχα ιδιαίτερο τρόπο τις καθιερωμένες Κυριακάτικες συναντησούλες μας αφού ο καθένας έλαμπε με το δικό του μοναδικό τρόπο.. βέβαια...
Μιμικαμ έγραψε:Ορισμένοι....ονόματα δεν λέμε...ούτε θίγουμε υπολήψεις.....ξέφυγαν εντελώς πίνοντας αμέτρητα ποτηράκια εις υγείαν όλων σας....ευτυχώς που ακολούθησε καφές σε παρακείμενη καφετέρια και ήρθαν στα ισια τους.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
νομίζω πως οι εν λόγο ακουγόντουσαν διαρκώς..... :P :-D :confusion-seeingstars: :banana-stoner:

Όσες συναντήσεις και αν κάνουμε.. η μια καλύτερη και από την άλλη, έχει πάντα τον τρόπο να μας αναζωογονεί και να μας μεταφέρει σε μια άλλη πραγματικότητα, χαράς και ευθυμίας.

Με τέτοιες μυρωδιές (φαγητών και γλυκών) και τέτοια υπέροχη παρέα ... προσφέρει άπειρους λόγους για να μην υπάρχει δικαιολογία επ' ουδεμή να λείπουμε...

Να φροντίσουμε την επίσπευση των διαδικασιών για την επόμενη συναντησούλα μας.... :animals-dogrun: :-D :happy-smileyinthebox:

Ήταν απλά υπέροχα !!!!

Εικόνα
 #84807  από Κώστας
 Δευ Ιαν 28, 2013 3:09 am
Τελικά μόνο εγώ τα κατάφερα και δεν έχω γράψει κάτι ακόμα!
Καθίστε μισό λεπτό να καταπιώ και να σκουπίσω τα χέρια μου από τη σοκολατόπιτα της Κατερίνας, μη λαδωθεί το πληκτρολόγιο, γιατί θα κολλάνε πάνω τα δάχτυλά μου και θα σας τραιλάνο στα ωρθωγραφικά λάθει!
Έχει γούστο να μην έχει μέσα λάδι η σοκολατόπιτα και να βρω κάνα μπελά από τη Κατερίνα! Αλλά δε μπορεί ! Όλα τα γλυκά έχουν μέσα λάδι. Έτσι δεν είναι Κατερίνα;!
Λοιπόν, δεν το τελειώνω! Δείχνω αντοχή και το αφήνω δίπλα από το πληκτρολόγιο να το βλέπω μόνο! Ξέρετε: Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο! Ευτυχώς, είναι μέσα σε χαρτάκι και όπου και να το ακουμπήσεις, μένει άθικτο. Το λέω γιατί όταν το πιάνεις με τα χέρια μένουν πάνω στα δάχτυλά σου κομματάκια σοκολάτας. Οπότε μόλις τελειώσεις με το γλυκάκι τρως και στο καπάκι δυο τρία δαχτυλογλυφιτζούρια σοκολάτας για επιδόρπιο!
Τώρα πλέον δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην κατάλαβε τι έχασε. Κι΄ αυτό μόνο σε ότι αφορά το υπεργλυκό της Κατερίνας. Α! πήραμε ΟΛΟΙ και για το σπίτι. Μη νομίζετε ότι ευνοήθηκα μόνο εγώ κι΄ έχουμε δράματα!
Και τώρα περνάμε στα μπριζολικά!
Υπάρχει έστω και ένας, που να πιστεύει ότι ο Γιάννης θα μας πήγαινε ποτέ σε μέρος που δεν έχει καλό φαί;! ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Αφού ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας καλοφαγάς, τόχει σπουδάσει το πράγμα, πώς να το κάνουμε! Άσε που μόνο σφαλιάρες δεν έπαιξε με τον ψήστη και τα γκαρσόνια. Για σου Γιάννη, του είπαν όταν τον είδαν. Τα συνηθισμένα, ε;! Και νάσου καταφθάνουν στο τραπέζι εννιά, επαναλαμβάνω εννιά, πιατέλες με ζεστές, μαλακές, ζουμερές, καλοψημένες, και μυρωδάτες, χοιρινές πριζόλες. Και νάταν μόνο αυτές! Ήρθαν και όλων των λογιών οι πίτες, σαλάτες τζατζίκια και κρασί. Ημίγλυκο μεν, με κολόνια μέσα δε, όπως λέει και ο Μπίλιος, ο οποίος επειδή δεν του πολυάρεσε το ήπιε με το ζόρι και μόνο κάθε φορά που τσουγκρίζαμε τα ποτήρια μας, δηλαδή συνέχεια. Σκεφτείτε να του άρεσε κιόλας!
Η Άννα, ήταν ασυνήθιστα ήσυχη! Παρά λίγο να εκραγεί βέβαια, όταν της είπα ότι δίπλα από το μαγαζί που τρώμε, υπάρχει ένα ΚΕΠΑ. Τελικά ηρέμισε γιατί ο Γιάννης με κάρφωσε ότι δεν ήταν ΚΕΠΑ αλλά ΚΕΠ. Σιγά ρε παιδιά! Ένα Α παραπάνω έβαλα. Πάντως στη γωνία υπήρχε κτήριο με ύποπτα αρχικά και η Άννα κάτι τέτοια δεν τα συγχωρεί.
Η Μιμίκα ήταν ήσυχη και βολική όπως πάντα! Δεν μας δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Ξέρετε από εκείνες τις μιζερογκρίνιες του τύπου «Αχ βρε Γιάννη εδώ που μας έφερες, το ψωμί δεν είναι εφτάζυμο!»
Για τη Λίζα τι να πω. Ανήκει σ΄ εκείνους τους συνοδούς που για χάρη τους έθεσα το «φιλοσοφικό ερώτημα» στο forum και που όλοι μας, θα θέλαμε νάχουμε δίπλα μας. Για το μπρίο, τη καλοσύνη και τη ψυχή της, το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ!
Ήμουνα 4 καρέκλες μακριά και δε μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά ο Στάθης μάλλον πρέπει να καθάριζε αυγά στη Brazil. Ήθελα νάξερα τι λέγανε και σκιζόντουσαν στο γέλιο. Δε σταμάτησαν λεπτό για τρεις ώρες! Αλλά δεν ήταν μόνοι τους, μη νομίζετε. Σιγοντάριζε κι΄ ο Μπίλιος, μ΄ εκείνο το σοβαρό ύφος που παίρνει όταν αμολάει κάποιο αστείο.
Η Κασσάνδρα μας τίμησε με τη παρουσία της και επί πλέον έφερε και χειροποίητο γλυκό κουταλιού γιαρμαδάκι! Όχι για να μη νομίζετε πως μόνο η Κατερίνα είναι η γκουρμέ της παρέας!
Η Ασημένια με τη τεράστια ψυχή, στο τέλος μάζεψε όλα τα κρέατα και τα κόκαλα που είχαν απομείνει και τα πήρε για να ταΐσει τα αδέσποτα σκυλάκια της περιοχής της. Ούτε η WWF δεν θα σκεφτότανε να κάνει κάτι παρόμοιο!
Η Χρύσα ετοιμάζεται από τώρα για τις απόκριες. Δεν ξέρω τι σχεδιάζει να ντυθεί, αλλά κυκλοφορεί στη τσέπη με το CD gnam gnam style, πάνω στο οποίο κάνει μυστικές πρόβες με την Ασημένια για να μας καταπλήξουν τις απόκριες!
Ο Εrnesto Valverde, ευγενέστατη φυσιογνωμία, ήρεμος καθόταν απέναντι μου και δίπλα από το Γιάννη. Βρήκαμε μάλιστα και κάποια κοινά μιας και γνώριζε το νησί της Νάξου στο οποίο ως γνωστόν κατάφερα να ζήσω 8 χρόνια!!! Μάλιστα πήρε την αποκλειστικότητα του Μπίλιου και με βοήθησε, κρατώντας με και εμπνέοντας μου εμπιστοσύνη, να διασχίσω το δρόμο μέχρι τη καφετέρια απέναντι.
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που αν μέχρι μεθαύριο έχει επιβιώσει το πληκτρολόγιό μου από τη σοκολατόπιτα της Κατερίνας, θα σας διηγηθώ!...
 #84808  από sofia13
 Δευ Ιαν 28, 2013 9:02 am
Θά περιμένουμε αγωνιωδώς και το υπόλοιπο της '' πολεμικής'' ανταπόκρισης, αν καταφέρουμε
να μαζευτούμε απ΄τα πατώματα πού πέσαμε χύμα μ΄αυτά που διαβάσαμε.
Αλοιφή για κάλους ... αλιάδα... σούπερ-άτομα είσαστε όλοι.
Άραγε το μαγαζί του Βλάχου παρέμεινε μετά την εισβολή σας ή το κάνατε θερινό;
Υ.Γ Κάτι ανυπόστατες για την ώρα διαδόσεις, λένε, ότι η Χρύσα σκοπεύει να μεταμφιεστεί
νοσοκόμα με όλα τα σέα και τα μέα της. :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor: :greetings-clappingyellow:
 #84811  από chryssa
 Δευ Ιαν 28, 2013 9:19 am
:greetings-waveyellow:
ολα τα ειπατε ..... :obscene-drinkingchug:
ψηφιζω Βλαχο και καφε στο απεναντι καταστημα και για την επομενη συναντηση.... :text-+1:
τους το διαλυσαμε το καταστημα και μας ειπαν χιλια ευχαριστω :whistle: :roll:

:violin: μια κιθαρα λειπει απο την παρεα .... και λιγο τραγουδι :banana-dreads: χαχαχα!!!
αποκριες ??????? :roll: ....τι θα κανουμε ????? :idea: ..... :obscene-smokingpimp:
 #84812  από Κώστας
 Δευ Ιαν 28, 2013 9:37 am
Ναι!, αλλά δεν είπαμε το πλέον εντυπωσιακό! Στο τέλος όπως πάντα ήρθε ο λογαριασμός. Όπως καταλάβατε, δεν κάναμε την παραμικρή οικονομία στη παραγγελία. Άλλωστε οι άνθρωποι με το που μπήκαμε και κάτσαμε στο τραπέζι, άρχισαν να μας φέρνουν τις πιατέλες με τις πριζόλες.
Ε, για όοοοοοολα όσα πήραμε, 12 άτομα, πληρώσαμε 120 €. 10 € το άτομο!!!!!!!!!!!
Τελικά έχει πολύ μεγάλο μέσον ο Γιάννης στο μαγαζί ή ο " Βλάχος", είναι η αποκάλυψη στις ταβέρνες! Και μετά τσαντίζεται που τον λέμε αρχηγό. Όχι, όποιος τολμάει ας μας πάει σε παρόμοιο στέκι!!
 #84817  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 28, 2013 10:42 am
Κώστας έγραψε:Τελικά μόνο εγώ τα κατάφερα και δεν έχω γράψει κάτι ακόμα!
Καθίστε μισό λεπτό να καταπιώ και να σκουπίσω τα χέρια μου από τη σοκολατόπιτα της Κατερίνας, μη λαδωθεί το πληκτρολόγιο, γιατί θα κολλάνε πάνω τα δάχτυλά μου και θα σας τραιλάνο στα ωρθωγραφικά λάθει!
Έχει γούστο να μην έχει μέσα λάδι η σοκολατόπιτα και να βρω κάνα μπελά από τη Κατερίνα! Αλλά δε μπορεί ! Όλα τα γλυκά έχουν μέσα λάδι. Έτσι δεν είναι Κατερίνα;!
Λοιπόν, δεν το τελειώνω! Δείχνω αντοχή και το αφήνω δίπλα από το πληκτρολόγιο να το βλέπω μόνο! Ξέρετε: Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο! Ευτυχώς, είναι μέσα σε χαρτάκι και όπου και να το ακουμπήσεις, μένει άθικτο. Το λέω γιατί όταν το πιάνεις με τα χέρια μένουν πάνω στα δάχτυλά σου κομματάκια σοκολάτας. Οπότε μόλις τελειώσεις με το γλυκάκι τρως και στο καπάκι δυο τρία δαχτυλογλυφιτζούρια σοκολάτας για επιδόρπιο!
Τώρα πλέον δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην κατάλαβε τι έχασε. Κι΄ αυτό μόνο σε ότι αφορά το υπεργλυκό της Κατερίνας. Α! πήραμε ΟΛΟΙ και για το σπίτι. Μη νομίζετε ότι ευνοήθηκα μόνο εγώ κι΄ έχουμε δράματα!
Και τώρα περνάμε στα μπριζολικά!
Υπάρχει έστω και ένας, που να πιστεύει ότι ο Γιάννης θα μας πήγαινε ποτέ σε μέρος που δεν έχει καλό φαί;! ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Αφού ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας καλοφαγάς, τόχει σπουδάσει το πράγμα, πώς να το κάνουμε! Άσε που μόνο σφαλιάρες δεν έπαιξε με τον ψήστη και τα γκαρσόνια. Για σου Γιάννη, του είπαν όταν τον είδαν. Τα συνηθισμένα, ε;! Και νάσου καταφθάνουν στο τραπέζι εννιά, επαναλαμβάνω εννιά, πιατέλες με ζεστές, μαλακές, ζουμερές, καλοψημένες, και μυρωδάτες, χοιρινές πριζόλες. Και νάταν μόνο αυτές! Ήρθαν και όλων των λογιών οι πίτες, σαλάτες τζατζίκια και κρασί. Ημίγλυκο μεν, με κολόνια μέσα δε, όπως λέει και ο Μπίλιος, ο οποίος επειδή δεν του πολυάρεσε το ήπιε με το ζόρι και μόνο κάθε φορά που τσουγκρίζαμε τα ποτήρια μας, δηλαδή συνέχεια. Σκεφτείτε να του άρεσε κιόλας!
Η Άννα, ήταν ασυνήθιστα ήσυχη! Παρά λίγο να εκραγεί βέβαια, όταν της είπα ότι δίπλα από το μαγαζί που τρώμε, υπάρχει ένα ΚΕΠΑ. Τελικά ηρέμισε γιατί ο Γιάννης με κάρφωσε ότι δεν ήταν ΚΕΠΑ αλλά ΚΕΠ. Σιγά ρε παιδιά! Ένα Α παραπάνω έβαλα. Πάντως στη γωνία υπήρχε κτήριο με ύποπτα αρχικά και η Άννα κάτι τέτοια δεν τα συγχωρεί.
Η Μιμίκα ήταν ήσυχη και βολική όπως πάντα! Δεν μας δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Ξέρετε από εκείνες τις μιζερογκρίνιες του τύπου «Αχ βρε Γιάννη εδώ που μας έφερες, το ψωμί δεν είναι εφτάζυμο!»
Για τη Λίζα τι να πω. Ανήκει σ΄ εκείνους τους συνοδούς που για χάρη τους έθεσα το «φιλοσοφικό ερώτημα» στο forum και που όλοι μας, θα θέλαμε νάχουμε δίπλα μας. Για το μπρίο, τη καλοσύνη και τη ψυχή της, το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ!
Ήμουνα 4 καρέκλες μακριά και δε μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά ο Στάθης μάλλον πρέπει να καθάριζε αυγά στη Brazil. Ήθελα νάξερα τι λέγανε και σκιζόντουσαν στο γέλιο. Δε σταμάτησαν λεπτό για τρεις ώρες! Αλλά δεν ήταν μόνοι τους, μη νομίζετε. Σιγοντάριζε κι΄ ο Μπίλιος, μ΄ εκείνο το σοβαρό ύφος που παίρνει όταν αμολάει κάποιο αστείο.
Η Κασσάνδρα μας τίμησε με τη παρουσία της και επί πλέον έφερε και χειροποίητο γλυκό κουταλιού γιαρμαδάκι! Όχι για να μη νομίζετε πως μόνο η Κατερίνα είναι η γκουρμέ της παρέας!
Η Ασημένια με τη τεράστια ψυχή, στο τέλος μάζεψε όλα τα κρέατα και τα κόκαλα που είχαν απομείνει και τα πήρε για να ταΐσει τα αδέσποτα σκυλάκια της περιοχής της. Ούτε η WWF δεν θα σκεφτότανε να κάνει κάτι παρόμοιο!
Η Χρύσα ετοιμάζεται από τώρα για τις απόκριες. Δεν ξέρω τι σχεδιάζει να ντυθεί, αλλά κυκλοφορεί στη τσέπη με το CD gnam gnam style, πάνω στο οποίο κάνει μυστικές πρόβες με την Ασημένια για να μας καταπλήξουν τις απόκριες!
Ο Εrnesto Valverde, ευγενέστατη φυσιογνωμία, ήρεμος καθόταν απέναντι μου και δίπλα από το Γιάννη. Βρήκαμε μάλιστα και κάποια κοινά μιας και γνώριζε το νησί της Νάξου στο οποίο ως γνωστόν κατάφερα να ζήσω 8 χρόνια!!! Μάλιστα πήρε την αποκλειστικότητα του Μπίλιου και με βοήθησε, κρατώντας με και εμπνέοντας μου εμπιστοσύνη, να διασχίσω το δρόμο μέχρι τη καφετέρια απέναντι.
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που αν μέχρι μεθαύριο έχει επιβιώσει το πληκτρολόγιό μου από τη σοκολατόπιτα της Κατερίνας, θα σας διηγηθώ!...
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Αλλο ενα ΥΠΕΡΟΧΟ λογοτεχνημα , απο τα χερακια του Κώστα !!!! Υπεροχο και, κυριως, με πηγη εμπνευσης ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!Χαιρομαι !!! Δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο ....!!!!!!!!! Βεβαια,σωστα τα λεει ο Κώστας, ημουν ησυχη ...αφου ξεχασα στ'αληθεια ,για λιγες ωρες, ολα αυτα τα ασχημα...σιχαμερα...αδικα βασανα , που σαπιζουν τις ψυχες !!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , που δεν ειπα τιποτα για τον Μπιλλακο μας...που πηρε τη Μιμικαμ κι εμενα , σχεδον απο τις πορτες μας ...μας κουβαλησε στην ταβερνα και ...μας ξανακουβαλησε μετα , παλι εξω απο τα σπιτια μας !!!!!!! :text-thankyouyellow: Μπιλλιο !!!!!!!!! :text-thankyouyellow: Γιαννη :text-thankyouyellow: Μενια :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #84822  από Κώστας
 Δευ Ιαν 28, 2013 12:21 pm
Άννα, μη σου κάνει και πολύ εντύπωση αυτό που έκανε ο Μπίλιος.
Είναι η "πάστα" του έτσι φτιαγμένη!
Είμαι σίγουρος πως αν τον έπαιρνες τηλέφωνο και τούλεγες "Ρε Μπιλάκο μούπαν για ένα καλό ΚΕΠΑ στο Βόλο, με πας;"
Θα σε πήγαινε!!!!!!!!!!!!!!
 #84831  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 28, 2013 3:19 pm
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Σοβαρα ????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Ειναι καλο το ΚΕΠΑ στο Βολο ????????? Ναι ?????????? Τρεεεεεεεεχωωωωωωωωωω......... :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
 #84835  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιαν 28, 2013 4:05 pm
Μπράβο ρε παιδάκια που περάσατε super, ζήλεψα πολύ που δεν τα κατάφερα αλλά την επόμενη (σύντομα ελπίζω), θέλω πολύ πολύ να βρεθώ στην παρέα σας :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13