• Gilenya....... εντυπώσεις!!!!

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #86018  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 19, 2013 10:58 pm
Ναι !!!! Γιαννακη, να ...φτιαξεις τη διατροφη σου .....!!!! Ολο μπριζολιδια και αλλα τετοια , εισαι !!!!! Αντε , πια !!!! Γενικως...ευχομαι να πας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με το χαπι !!!!!!! :romance-kisscheek: Δημητρη !!!!! Πώς ηταν αυτο ??? Αποφασισες να εμφανιστεις ???? Καλα , εγω σε ''βλεπω'' και ...αλλου !!!!! Το υπολοιπο φορουμ, ομως, σιγουρα σε πεθυμησε !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #86184  από costas
 Παρ Φεβ 22, 2013 2:45 pm
pan.pap έγραψε:45 χρονών φίλε Costa. Και τα τελευταία 10 με τη γνωστή παρέα :greetings-waveyellow:
πως περνάει ο χρονος έτσι , νομιζω ότι είμαι 24
 #86300  από sofia13
 Κυρ Φεβ 24, 2013 12:36 am
Γιάννη , ελπίζω κι΄εγώ να σου πάει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το χάπι, αλλά ναί βρε παιδί μου, σωστά λέει η
Αννα , κοίτα λίγο και τη διατροφή σου !
Και κράτα μας ενήμερους για την πορεία σου ! Ο.κ;
:teasing-neener: :teasing-tease: :happy-bouncymulticolor:
 #86360  από Δημητρης24
 Δευ Φεβ 25, 2013 8:13 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ναι !!!! Γιαννακη, να ...φτιαξεις τη διατροφη σου .....!!!! Ολο μπριζολιδια και αλλα τετοια , εισαι !!!!! Αντε , πια !!!! Γενικως...ευχομαι να πας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με το χαπι !!!!!!! :romance-kisscheek: Δημητρη !!!!! Πώς ηταν αυτο ??? Αποφασισες να εμφανιστεις ???? Καλα , εγω σε ''βλεπω'' και ...αλλου !!!!! Το υπολοιπο φορουμ, ομως, σιγουρα σε πεθυμησε !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

εε ειπα να μπω λιγακι να δω τι γινεται μωρε.. τωρα αν μπορεσω να βοηθησω καποιον με τη θετικη μου ενεργεια, ακομα καλυτερα!!! :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #86369  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 25, 2013 9:46 am
Δημητρης24 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ναι !!!! Γιαννακη, να ...φτιαξεις τη διατροφη σου .....!!!! Ολο μπριζολιδια και αλλα τετοια , εισαι !!!!! Αντε , πια !!!! Γενικως...ευχομαι να πας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με το χαπι !!!!!!! :romance-kisscheek: Δημητρη !!!!! Πώς ηταν αυτο ??? Αποφασισες να εμφανιστεις ???? Καλα , εγω σε ''βλεπω'' και ...αλλου !!!!! Το υπολοιπο φορουμ, ομως, σιγουρα σε πεθυμησε !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

εε ειπα να μπω λιγακι να δω τι γινεται μωρε.. τωρα αν μπορεσω να βοηθησω καποιον με τη θετικη μου ενεργεια, ακομα καλυτερα!!! :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Και βεβαια , μπορεις να βοηθησεις !!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Αν , μαλιστα, στειλεις και κανενα ..τραγουδακι ....ξερεις απο ποια....ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!! :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:ΥΓ. Στο ''ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' , εννοειται ....
 #86379  από pan.pap
 Δευ Φεβ 25, 2013 11:24 am
costas έγραψε:
pan.pap έγραψε:45 χρονών φίλε Costa. Και τα τελευταία 10 με τη γνωστή παρέα :greetings-waveyellow:
πως περνάει ο χρονος έτσι , νομιζω ότι είμαι 24

Πες το ψέματα !!!! Κι εγώ νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα!!!
Πιο σοφός
Πιο δυνατός
Κατά τη διάρκεια αυτής της Οδύσσειας έγινα πιο σοφός....πιο δυνατός....
ότι κι αν μου λενε η απόφαση για τη ζωή μου είναι πια μονο δική μου.
Πείστηκε ο γιατρός μου....ο εργοδότης μου...οι φίλοι μου..
Έιμαι καινούριος!!! του κουτιού !!!
 #88559  από costas
 Πέμ Απρ 11, 2013 3:00 pm
:banana-stoner: :banana-stoner: Εκλεισα 6/μηνο !!! Εκανα τις εξετάσεις αίματος , και οφθαλμίατρο όλα καλά !!!
Αυριο κάνω και τις μαγνητικες και βλέπουμε !!!

Πάντως ωραίο φάρμακο καμια σχεση με τα αλλα.... πάω παντού και γύρω στις 9 κάθε βράδυ παίρνω ένα χαπάκι, τι γήπεδα έχω γυρίσει , τι ταξίδια έχω κάνει όλα τζαμι!!!
:banana-stoner: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #88609  από ioanna papantoni
 Παρ Απρ 12, 2013 3:26 pm
πηρα κ εγω το χαπι εχει 10 μερες τωρα ουτε βραδυκαρδια ουτε τπτ δεν εχω καμια πρενεργεια εως τωρα...θα δουμε στο2μηνο στις εξετασεις αιματος τι θα δουμε ...ενα χαπακι την ημερα τι ευκολια ....αντε να δουμε
 #89370  από boudas
 Πέμ Μάιος 02, 2013 3:59 pm
γεια σας κ απο μενα στο σωστο topic xaxa.
επαιρνα gilenya απο γεναρη του 2012 εως κ γεναρη του 2013.
Αποτελεσμα; οτι κακο ειδα στα 10 χρονια με ολες τις αλλες θεραπειες ( εκανα με τη σειρα betaferon rebif tysabri) οσον αφορα την κινητικοτητα μου, μικρη επιβαρυνση χρονο με το χρονο κ δεν ειχα νεες εστιες, το ειδα το 2012 με το gilenya κ 2 νεες εστιες. Μεσα σε ενα χρονο το αναπ. αμαξιδιο φαινεεται τοσο κοντα πια ενω το 2011 ουτε μπαστουνι δε χρειαζομουν

το συμπερασμα; Το gilenya δεν εκανε για ΜΕΝΑ(Δευτερογενως προϊουσα σκπ) οπως
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 22