• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80839  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 2:51 pm
Γιάννης έγραψε:Σας ειδοποιάω ότι η επόμενη συνάντηση θα είναι στο μπριζολάδικο της γειτονιάς μου (και να ξέρετε ότι δεν θα το κάνω επειδή με βολεύει, ευτυχώς το φρένο-γκάζι στο χέρι μου επιτρέπει να πάω οπουδήποτε) το οποίο σερβίρει τον ορισμό της μάσας, χοιρινά μπριζολίδια, φρέσκες πατάτες, 5 λογιών χωριάτικες πίτες, τζατζίκι και χωριάτικη, αυτά, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Θα μελετήσω την οργάνωση του εγχειρήματος με τον supervisor της εταιρείας μου και τα ξαναλέμε. Απλά να ξέρετε ότι όποιος πει ότι θα έρθει ΘΑ ΕΡΘΕΙ, έστω και ανάσκελα.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o +20 κιλακια ακομα ! Χτες, πρεπει να βαλαμε 5-6 !!!!! Παμε λοιπον στο μπριζολαδικο !!! Να αυξησουμε το βαρος και τη χοληστερινη μας........Μεσημερι, αν γινεται !!!! Να προλαβουμε να χωνεψουμε , πριν τον υπνο !!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:Δεν ξερω αν θα ερθουμε ανασκελα ! Ξερω οτι......ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ........ :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #80840  από κατερινα 55
 Δευ Νοέμ 12, 2012 3:03 pm
Γιάννης έγραψε:krevasili ακόμα σε περιμένουμε, στο πρακτορείο κόλησες;
Η πληροφορία ότι ο Αναστάσης ζήτησε από ένα μέλος με αμαξίδιο να κάνει μια βόλτα ελέγχεται ως ανακριβής.

:teasing-neener: Αν σου πω εγώ ότι στην αρχή χαλβάδιαζε τις βακτηρίες θα με πιστέψεις;;;Όχι δεν θα με πιστέψεις..... :teasing-neener:
Γειά σου Τάσο!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #80841  από litsa
 Δευ Νοέμ 12, 2012 3:08 pm
καλά έχετε πολύ πλάκα!!!!!!!!!!
καλά με τόσα γλυκά... χμ χμ χμ!!! μάλλον σελιδοδείκτες θα έτρωγα....
εγώ θα σας έφερνα ... ιποφαές, γκόντζι μπέρι, κράνμπερι. κτλ κτλ .. του υγειινού είμαι πλέον .... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #80842  από Κωνσταντίνα
 Δευ Νοέμ 12, 2012 3:31 pm
litsa έγραψε:καλά έχετε πολύ πλάκα!!!!!!!!!!
εγώ θα σας έφερνα ... ιποφαές, γκόντζι μπέρι, κράνμπερι. κτλ κτλ .. του υγειινού είμαι πλέον .... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
litsa μου άσε, αν δεν υπήρχε το κολυθοκέικ με μέλι παρακαλώ, του ΠΜ.59, το οποίο τιμήσαμε δεόντως η Brazil κι εγώ, θα είχα πάρει κι άλλους σελιδοδείκτες :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #80843  από Ιωάννα
 Δευ Νοέμ 12, 2012 3:34 pm
Καλά ρε παιδιά....ΜΟΟΟΟΟΟΝΟ γλυκά πήγαν στη συνάντησηηηηη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καμμιά φατσούλα δική σας......ΔΕΝ βλέπωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ είστε καλεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 #80844  από Φαίδρα
 Δευ Νοέμ 12, 2012 3:45 pm
Κωνσταντίνα έγραψε: litsa μου άσε, αν δεν υπήρχε το κολυθοκέικ με μέλι παρακαλώ, του ΠΜ.59, το οποίο τιμήσαμε δεόντως η Brazil κι εγώ, θα είχα πάρει κι άλλους σελιδοδείκτες :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:oops: :oops: Αφού ήταν τέλειο!!!
Όπως και τα υπόλοιπα γλυκά δηλαδή, αλλά η αλήθεια είναι πως το κέικ.. το εξαφανίσαμε.. :oops:
Πήρα κι εγώ 5 σελιδοδείκτες!! Ευχαριστούμε Πάνο! Ήταν όντως πρωτότυπο και πολύ όμορφο, ειδικά για εμάς τους.. βιβλιοφάγους!
 #80845  από krevasils
 Δευ Νοέμ 12, 2012 3:56 pm
XILIA SIGNOMI ALLA ME THERISE MIA DILITIRIASI PAIDIA.....EILIKRINA DN ME THELEI NA ERTHO.....FFFFF...TIN EPOMENI FORA...TH AKOITAKSO NA MN FAO KAI TPT 4-5 MERES PIO PRIN
 #80846  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 4:24 pm
litsa έγραψε:καλά έχετε πολύ πλάκα!!!!!!!!!!
Ας μπορουσες να ερθεις εσυ κι ας εφερνες του...υγιεινου !!!! Ειχαμε κι απ'αυτο !!!!!! Το κολοκυθοκεϊκ του Παρη ! Ακρως υγιεινο ...χωρις ζαχαρη....θαυμασιο !!!!!!!!!!!!!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #80847  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 4:28 pm
krevasils έγραψε:XILIA SIGNOMI ALLA ME THERISE MIA DILITIRIASI PAIDIA.....EILIKRINA DN ME THELEI NA ERTHO.....FFFFF...TIN EPOMENI FORA...TH AKOITAKSO NA MN FAO KAI TPT 4-5 MERES PIO PRIN
:o Περαστικα Βασιλη ! Κριμα που δεν μπορεσες να ερθεις !!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Αν θυμαμαι καλα, εσυ ειχες ριξει την ιδεα γι'αυτη τη συναντηση !!!!! Φροντισε για την επομενη φορα !!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80848  από elenipir
 Δευ Νοέμ 12, 2012 5:49 pm
Διαβάζω διαβάζω και έχω σκάσει απο την ζηλεια μου ..... Αλλα με 2 μικρα η γλάστρεντεριτιδα ειναι αναπόφευκτη ..... Στο μπριζολαδικο θα έρθω έστω και ξαπλα πολυ χαίρομαι που για άλλη μια φορα περάσετε υπέροχα !!!!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15