• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4275  από maraki12
 Τετ Μάιος 20, 2009 7:48 pm
Εγώ θα είμαι Αθήνα όπως σας είχα πει..
Ήλπιζα για κάτι νωρίτερο από τις 17:00 γιατί θα φύγω το ίδιο βράδυ για Κρήτη αλλά δεν είναι πρόβλημα, αλήθεια.
Απλώς θα φύγω λίγο πιο νωρίς από τους υπόλοιπους ;)

Λοιπόν έκλεισε 17:00 στα Δελφίνια.
Θυμίστε μου μόνο ποια στάση του τραμ είναι...
 #4278  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Μάιος 20, 2009 8:01 pm
Αλεξάνδρα προς θεού σιγά μην παρεξηγήθηκα , Για την κατανάλωση των γλυκών από μέρους μου , αφορούν λεγόμενα τρίτων .Για τον χαρακτήρα μου είμαι παρεξηγημένο παιδί .
Συγνώμη πρίγκιπα αλλά θα το πω , Δεν είσαι ο μοναδικός που δουλεύει .
 #4285  από elena
 Τετ Μάιος 20, 2009 9:22 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Στάθη περαστικά . Και βέβαια να το αναρτήσεις . 'Ελενα για να μπορέσεις να στείλεις μηνύματα χρειάζονται και τα απαραίτητα που φαίνεται να τα έχει μόνο η κόρη σου . Στα ξενόγλωσσα λέγεται και IQ . Συγνώμη και όσο το δυνατόν μην παρεξηγηθείς .
ΟΧΙ ,τρομάρα μου ,και τόσο καιρό πίστευα ,επειδή μου είχαν πει ότι έχω υψηλό EQ ,ότι το είχα λύσει το πρόβλημα,όχι ε?....άστο καλό εκεί μπερδέυτηκα.... :D IQ είναι τελικά ;)
 #4302  από theoni
 Πέμ Μάιος 21, 2009 8:09 am
Συγνώμη ρε παιδιά...
Όσοι δεν ήρθαν στην προηγούμενη συνάντηση πως θα γνωριστούμε μεταξύ μας?Θα κρατάμε κανα τρυαντάφυλλο..? ;)
 #4308  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Μάιος 21, 2009 9:13 am
Για αρχή Έλενα χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την κόρη σου . Όσοι δεν ήταν την προηγούμενη φορά δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούμε . Αρχικά εγώ θα έχω μία όμορφη πατερίτσα , πιστεύω ότι το κατάστημα θα έχει ενημερωθεί , να κρατήσει τον ανάλογο χώρο , κ.λ.π.
 #4312  από elena
 Πέμ Μάιος 21, 2009 10:28 am
καλημέρα σας !!!!Γιώργο σε ευχαριστώ για τις ευχές ,και ναι την χαίρομαι την κόρη μου...όποτε είναι καλά (αισθηματικά)με βοηθάει με το κομπιούτερ,αν όχι δεν πάει να χτυπιέμαι σημασία δεν δίνει...

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Η LL-MM ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ οπότε όποιος φτάνει στο ραντεβού ,ρωτάει ποιό είναι το τάδε τραπέζι?

Γιώργο θυμάσαι την ονομασία?να το πούμε εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα στον καθένα?
καλύτερα σε προσωπικό μήνυμα,μπορείς να το κάνεις?γιατί για μένα δεν είμαι σίγουρη ότι θα πάει το μήνυμα! :D
Η διοργανώτριά μας για κάποιους σοβαρούς λόγους δεν μπόρεσε να ασχοληθή οπότε όπως καταλάβατε ψαχνόμαστε!!!την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα...
 #4317  από αλεξανδρα
 Πέμ Μάιος 21, 2009 11:59 am
Elena,Lena,χρονια πολλα και ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ.Χρονια πολλα και σε ολους εσας που γιοταζεται :D :D Την κυριακη θα τα πουμε και απο κοντα :lol:
 #4330  από elena
 Πέμ Μάιος 21, 2009 2:59 pm
<Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές...αλλά επειδή και πέρυσι τις ίδιες ευχές μου έδωσαν ,και δεν έπιασαν ,μήπως του χρόνου να μου στέλνατε χρήματα?>

καλό έτσι?μου το έστειλαν μήνυμα στο κινητό την πρωτοχρονιά,και μου ήρθε στο μυαλό :D :D

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ <ΔΕΛΦΙΝΙΑ>ΕΙΝΑΙ <ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΡΓΩΤΗ΄>
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Πέμ Μάιος 21, 2009 8:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #4335  από theoni
 Πέμ Μάιος 21, 2009 4:48 pm
Παιδιά , θα εκτιμούσα αν μου λέγατε σε ποιο ονομα θα είναι το τραπέζι.. με προσωπικό μήνυμα έστω!!Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να έρθω αν και μένω πολύ μακριά..
 #4356  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 21, 2009 10:36 pm
Ειχα κλείσει με το όνομα "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ" λόγω... πρωτοτυπίας, ίσως το θέμα θα ήταν καλύτερο όμως να μεταφερθει στο θεμα των δελφινιών του Στάθη... με ονόματα, ώστε να μπορέσει και αυτός να κλείσει με κάποια άνεση ώς προς τον αριθμό...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16