• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #61100  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 03, 2011 9:39 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:?????????
Και μου στέλνει και φιλάκια; Ποια είναι; Τι θέλει από μένα; Μαμάαααααααα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....!!!! :evil: Μια ειναι η σκπχτυπημενη...τριδυμοχτυπημενη...τσαντιλα...μαθηματικος...δεν υπαρχει αλλη... :twisted: Αν δεν εισαι καλο παιδακι και δεν τρως οοοολο το φαγητο σου.... :twisted: ...θα σου στελνω συνεχεια... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Αννούλα καλημέρα... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Σωστή σε βρίσκω..... :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute:

Τώρα μπορείς ελεύθερα να βρίζεις, να φωνάζεις να επιτίθεσαι σε ολους και σε ολα, να τρώγεσαι
με τα ρούχα σου......κανε οτι θέλεις....εμείς δεν περεξηγούμε.....μια οικογένεια είμαστε βρε αδερφέ... αν δεν εκτονωθούμε σπίτι μας....που θα το κάνουμε....ΕΕΕΕΕΕΕ ???? :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61101  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 03, 2011 9:49 am
Γιάννης έγραψε:
tzitzifia έγραψε::confusion-seeingstars: Είμαι σίγουρη οτί χάσαμε μια πολύ ωραία συνάντηση. Ζητώ συγγνώμη γιατί ξέρω οτι είχαν κρατηθεί θέσεις (είμαι σίγουρη οτι αξιοποιήθηκαν!!) αλλά έτυχε κάτι απρόοπτο εντελώς κ έπρεπε να φύγω από χθες εκτός Αθηνών για το χωριό (παππούς- γιαγιά κτλ.) Ευτυχώς ήταν κάτι που πέρασε. Αναμένω για νέα συνάντηση :greetings-waveyellow:
Είμαστε σίγουροι ότι δεν παρεξηγήθηκες εσύ ή η mummy, έτσι;

ΥΓ. Τη φρικιαστική φωτο την έχω αφήσει στη θέση της για να εκτίθεμαι.

ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ..... ΚΑΙ.....επιτελους,σας γνωρισα κι εγω απο κοντα !!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ59;

Με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος και μου λέει "ρε μ@λ@κ@ πήγα χθες στο mall και είδα μια τρελή γκαζιάρα με ένα σκούτερ να τρέχει στους διαδρόμους με 80"
"Δεν ξέρω τίποτα" του λέω
"Α" μου λέει "είδα και την barbie"
"Εγώ δεν την είδα" του λέω
Γιάννη, καλημέρα... :greetings-clappingyellow: :royalty-pharaoh:
Πολύ σωστά απάντησες στο φίλο, μ...κα.....εχει δει καμμία barbie,να κουτσαίνει, να τρέμει μήπως
σωριαστεί κάτω, να σέρνει τα πόδια της....και να εχει καλά κρυμμένο ενα κωλ....μπάστουνο για
παν ενδεχόμενο ????? οχι οχι, κάπου αλλού θα την είδε και μάλλον τα μπέρδεψε..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #61104  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 03, 2011 10:09 am
Μιμικαμ έγραψε:Γιάννη, καλημέρα...
Πολύ σωστά απάντησες στο φίλο, μ...κα.....εχει δει καμμία barbie,να κουτσαίνει, να τρέμει μήπως
σωριαστεί κάτω, να σέρνει τα πόδια της....και να εχει καλά κρυμμένο ενα κωλ....μπάστουνο για
παν ενδεχόμενο ????? οχι οχι, κάπου αλλού θα την είδε και μάλλον τα μπέρδεψε.....
Η Barbie είναι σύμβολο, δε μασάει από τέτοια

ΥΓ. Έχω μια ζαλάδα...
 #61105  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 03, 2011 10:27 am
Για την ζαλάδα η ιατρική επιστήμη, δυο εκδοχές εχει.....

Η ευθύνεται το ακατάπαυστο κατούρημα..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
ή επειδή εχτές ξεσάλωσες.......υπομονή..... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61107  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 03, 2011 10:56 am
Μιμικαμ έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:?????????
Και μου στέλνει και φιλάκια; Ποια είναι; Τι θέλει από μένα; Μαμάαααααααα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....!!!! :evil: Μια ειναι η σκπχτυπημενη...τριδυμοχτυπημενη...τσαντιλα...μαθηματικος...δεν υπαρχει αλλη... :twisted: Αν δεν εισαι καλο παιδακι και δεν τρως οοοολο το φαγητο σου.... :twisted: ...θα σου στελνω συνεχεια... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Αννούλα καλημέρα... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Σωστή σε βρίσκω..... :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute:

Τώρα μπορείς ελεύθερα να βρίζεις, να φωνάζεις να επιτίθεσαι σε ολους και σε ολα, να τρώγεσαι
με τα ρούχα :teasing-neener: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: σου......κανε οτι θέλεις....εμείς δεν περεξηγούμε.....μια οικογένεια είμαστε βρε αδερφέ... αν δεν εκτονωθούμε σπίτι μας....που θα το κάνουμε....ΕΕΕΕΕΕΕ ???? :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Καλημερα Μιμικουλι !!! Κραζω...χωρις λογο ??? Δεν νομιζω...!!!Μακαρι να ηταν ετσι....Μακαρι να μην υπηρχε λογος για να αγανακτουμε ολοι εμεις...Μακαρι...να τρωγομαστε με τα ρουχα μας...ετσι...χωρις λογο....Οσο για την εκτονωση....δεν βλεπω να ερχεται,αν οι φωνες και οι βρισιες...δεν γινουν δραση και πραξη....!!!!Ας το φροντισουμε αμεσα !!! :teasing-neener: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61109  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 03, 2011 11:15 am
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....!!!! Μια ειναι η σκπχτυπημενη...τριδυμοχτυπημενη...τσαντιλα...μαθηματικος...δεν υπαρχει αλλη... Αν δεν εισαι καλο παιδακι και δεν τρως οοοολο το φαγητο σου.... ...θα σου στελνω συνεχεια...
Τριδυμοχτυπημένη; Δηλαδή υπάρχουν και άλλες δύο;
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ μου κάνουνε ντου οι cyber triplets
:scared-eek: ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥ.... :scared-eek: Ζαλιζεσαι Γιαννακη ? :confusion-seeingstars: Βεβαιως,φταιει το...πολυ κατουρημα....!!! Ομως, κι εγω εχω τον γνωστο....θανατηφορο πονο,οχι κριση,ευτυχως...αλλα με βασανιζει πολυυυυυυ.... :evil: Βρε !!!!! Μηπως μας....ματιασαν ????????? :scared-shocked:
 #61111  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 03, 2011 11:24 am
Περαστικά Αννούλα, ελπίζω να σε έκανα να χαμογελάσεις
 #61112  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 03, 2011 11:26 am
Γιάννης έγραψε:Περαστικά Αννούλα, ελπίζω να σε έκανα να χαμογελάσεις
Φυσικα !!!! Φιλια στο κοριτσι σου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61140  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 03, 2011 6:09 pm
Γιάννης έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε:Γιάννη, καλημέρα...
παν ενδεχόμενο ????? οχι οχι, κάπου αλλού θα την είδε και μάλλον τα μπέρδεψε.....
Η Barbie είναι σύμβολο, δε μασάει από τέτοια

ΥΓ. Έχω μια ζαλάδα...
Ξάφελφε, πως πας ????? σου έφυγε η ζαλάδα......
κάτι μου λέει, οτι την έστειλες κατά τα μέρη μας......
νομίζω ο,τι θα πέσω κάτω απ'την ζάλη......δεν μπορεί μας μάτιασαν.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #61145  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 03, 2011 7:32 pm
Ο κωλόκαιρος φταίει; Χθες και σήμερα είμαι ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12