billios έγραψε:δεν θυμαμαι να σε κατηγορησα καπως ουτε εμεσα ουτε αμεσα,Να το επαναδιατυπώσω λοιπόν:
ναι είμαι βέβαιος για το πραγματικό, γι' αυτό που είναι βέβαιοι όλοι (ακόμη και οι αυτοανοσάκηδες): την χαλάρωση του αιματοεγκεφαλικού φραγμού δηλαδή την ύπαρξη αγγειακού προβλήματος στην ΣΚΠ και για κάποια άλλα πράγματα, αλλά αυτά τα θεωρείς βαρύγδουπα και σουαχίλι, και δεν μπορώ να τα κάνω τάλαρα, γι' αυτο και δεν θα τα αναφέρω.
billios έγραψε:και τι να κανω τωρα που δεν ειμαι ουτε αυτοανοσακιας ουτε χενφικος,Το θέμα δεν είναι τι είμαι εγώ και τι είσαι εσύ, αλλά τι είναι η ΣΚΠ. Αυτοάνοση ή αγγειακή ή τι; ότι δεδομένο υπάρχει δείχνει ότι είναι αγγειακή. Το ίδιο δείχνει και η λογική.
billios έγραψε:τι να κανω οταν ακουω οτι ο ταδε ιντερφερονακιας παει καλα για μια 15ετια τωρα,τι να κανω οταν η γνωστη μου 65 ετων ανακαλυψε απο κατι μουδιασματα πως ειχε ΣΚΠ χωρις να εχει παρει ποτε τιποτε και ειναι καλα [ αφου το ειχε απο τη κοιλια της μανας τι εγινε? την ξεχασε 65 χρονια?] ,τι να κανω οταν παιδια με πεισμα γυμναστικη και συμπληρωματα πανε καλα η' εστω σταθεραΤο πως τα πηγαίνει κάποιος που παίρνει ή δεν παίρνει ανοσοτροποποιητικά δεν αποτελεί καμια ένδειξη για τη φύση της ΣΚΠ, όπως όλες οι αρρώστιες έτσι κι' αυτή μπορεί μπορεί να εκδηλωθεί και να συνεχίσει ήπια ή επιθετικά, αν καταλάβει κάποιος τη φύση της, μπορεί να κάνει κάποια πράγματα για να μειώσει τις πιθανότητες να συνεχίσει επιθετικά, πόσο μάλλον αν είναι καινούργιος στην αρρώστεια και είναι τυχερός να του εκδηλωθεί ήπια. Ο όγκος των πληροφοριών στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση οι περισσότεροι από εμάς είναι αρκετός για να κάνει κάποιος το σωστό για την υγεία του.
billios έγραψε:τι να κανω οταν βλεπω πως οι γιατροι ειναι μαλ..ες και δεν μπορουν να κανουν σωστα μια διανοιξη και τα αποτελεσματα δεν ειναι μακρας διαρκειας,οι γιατροί δεν είναι μλκες γι' αυτό, μερικά πράγματα για να γίνουν θέλουν αρκετό χρόνο έρευνας και εμπειρίας και μερικά δεν γίνονται καθόλου, αν εγώ θέλω να βγάλω φτερά και να πετάω, δεν θα φταίνε οι γιατροί που δεν μπορούν να μου βγάλουν φτερά να πετάξω. Προσωπικά δεν τους βρίζω και τους κατηγορώ για τα πάντα, αλλά μόνο γι' αυτά που μπορούν αλλά δεν τα κάνουν
billios έγραψε:τι να κανω οταν ακουω τον δεινα που παρολο εχει καταπιει ολα τα σκατοφαρμακα που υπαρχουν δεν βλεπει φως,τι να κανω οταν καπιοι που τους πετυχε η διανοιξη πανε μια χαρα,που πρεπει να κλεισω τα ματια και τι να αποδεχτω?Την πραγματικότητα: στην ΣΚΠ υπάρχει αγγειακό πρόβλημα.