• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #47847  από Thor
 Τετ Φεβ 09, 2011 2:58 pm
Γιάννης έγραψε:Ο Πάνος είναι απαραίτητο στοιχείο των συναντήσεών μας, είναι και ηλικιωμένος άνθρωπος, κάτι σαν παππούς μου :banana-dreads:

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ
Ε οχι και ηλικιωμενος ανθρωπος σαν παππους
Θες να πεις μηπως τον παντρεψουμε
Και γω θελω να τα πω με τον Πανο
 #47848  από elenipir
 Τετ Φεβ 09, 2011 3:22 pm
Thor έγραψε:Τωρα για την δεντροφυτευση τι να πω ελα ποιο αργα ρε συ Ελενη θελω να ερθεις ελα στις 16.00 ποσα δεντρα θα φυτευσεις.

Θοδωρη εγω δεν ειπα κατι ... :teasing-neener: περα απο το οτι μπορειτε να πατε και χωρις εμενα γιατι εκεινη την μερα εγω δεν μπορω :(
Οποτε τι καλυτερο απο την ευχη που σας εδωσα καλα να περασετε !!!!??? :eusa-dance:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ :eusa-dance:

Υ.Γ. και φυσικα θελω και εγω να σας γνωρισω ολους :banana-dreads: :banana-dreads:
 #47859  από panos59
 Τετ Φεβ 09, 2011 7:52 pm
καλά να περάσετε!
 #47861  από Νικολέττα
 Τετ Φεβ 09, 2011 8:18 pm
Γεια παιδια... εγώ το πιθανότερο είναι πως στις 27/2 θα λείπω! Ωστόσο δεν καταλαβα να έχει οριστικοποιηθεί τίποτα... Φίλε Πάνο κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Γιάννη πως χωρίς εσένα δεν θα είναι το ίδιο...Όσο για την Δανάη εννοείται πως δεν προκειται να το χάσει με τίποτα!!! ευχαριστώ που με σκέφτεστε... φιλια πολλά :romance-hearteyes: :romance-kisscheek: :
 #47885  από Thor
 Πέμ Φεβ 10, 2011 12:25 pm
Λοιπον παιδια απο οτι το κοβω παει για 6 μαρτιου μια μερα πριν καθαρα δευτερα]

Μπορουν οι Εlenipir,Kath, Panos59 και Νικολεττα πιθανων

ειναι τριημερο πριν απο 40στη να φαει σουβλακια καργα η ΜαριαΕ

Τι λετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 #47887  από Π.Μ79
 Πέμ Φεβ 10, 2011 12:40 pm
Κανονίζουμε αβέρτα και δεν απαντάει ο λαός. Οπως πάμε θα μπει Μάιος.
 #47896  από geor.gia
 Πέμ Φεβ 10, 2011 2:37 pm
καλησπερες στο λαο. απο την πλευρα μου (μη λες οτι δεν απανταει ο κοσμος ανηψιε.... :teasing-tease: ) οποια κυριακη κανονισετε δεν εχω να κανω κατι. αρα ειμαι μεσα σε οποια ημερομηνια εκτος και αν τυχει κατι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο απροοπτο που αυτη τη στιγμη ειναι αδυνατον να το ξερω. αρα οποτε και να πειτε θα ειμαι εκει.
 #47900  από Akatamakata
 Πέμ Φεβ 10, 2011 4:09 pm
Πως το καταφέραμε αυτό, το ποστ ξεκίνησε Τρί 01 Φεβ και παει η συναντηση παει να γινει μεσα στο τριημερο, μετα απο ενα μηνα+.

Με βλεπω να πηγαινω στην Πατρα με τα παιδια για καφε, να θυμηθω και τα φοιτητικα μου χρονια.
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #47903  από Isolexion
 Πέμ Φεβ 10, 2011 4:55 pm
Akatamakata έγραψε:Πως το καταφέραμε αυτό, το ποστ ξεκίνησε Τρί 01 Φεβ και παει η συναντηση παει να γινει μεσα στο τριημερο, μετα απο ενα μηνα+.

Με βλεπω να πηγαινω στην Πατρα με τα παιδια για καφε, να θυμηθω και τα φοιτητικα μου χρονια.
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Έλα άμπρακατάμπρα......όλοι οι καλοί χωράνε!!!!!!
 #47906  από Akatamakata
 Πέμ Φεβ 10, 2011 5:36 pm
Θα κατέβω σίγουρα μέσα στο μήνα 2 φόρες, θα ενημερώσω νωρίτερα.
Δεν θα γεμισουμε απλα ταξι, πουλμανακι μας βλέπω.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24