Μόλις σας ανακάλυψα. Πίστευα ότι ήμουν μόνος αλλά διαψεύδομαι. Σε ελάχιστα άτομα έχω εκμυστηρευτεί το πρόβλημα μου....αφού δεν είναι εμφανές ...έως τώρα..
Ok..λοιπόν συνοπτικά και περιγραφικά…Είμαι ο Νίκος (δεν είμαι καλά. χαχαχα),
35ετών,διαγνωση MS πριν 2 χρόνια. Πριν 4 χρόνια είχα μουδιάσματα χερι και πόδι..δεν εδωσα σημασία. 2 χρόνια μετά. :οπισθοβολβιδικη νευρίτδα στον αριστερο οφθαλμό. Κατόπιν τα γνωστά:μαγνητικές,πεδία,παρακέντηση,κορτιζόνες,ιντερφερόνες…2η ώση μετά από 4 μήνες στον δεξιό οφθαλμό (να μη μείνει και αυτό παραπονεμένο..χχεχε) πιάνοντας το 80% της όρασης μετα από 8 μήνες. Τωρινή κατάσταση: Οραση σαφώς βελτιωμένη, ατελείωτο stress στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (το δοκιμάσαμε και αυτό..χεχεχε), μυική αδυναμία, εύκολη κόπωση, μουδιάσματα (δε δίνω και πολλή σημασία), γενικευμένες εστίες στην τελευταία μαγνητική στον αυχένα και τον εγκέφαλο (οι περισσότερες παλιές και απενεργοποιημένες).
Προσπαθώ να ξεχαστώ με τη δουλειά και τα ταξίδια αλλά οι δυνάμεις δεν είναι όπως παλιά. Το σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στην Κυρία Avonex που μου έχει κλέψει τη ζωή..

Τα side effects δε τα έχω ξεπεράσει. Από την 6-10η ώρα τα χειρότερα, με τα Depon παρεούλα (των 1000mg υδατοδιαλυτά..ρίξε στο γυαλί φαρμάκι...των 500 δεν κάνουν τίποτα!). πάω να χαπακωθώ..enough..χαμένη μέρα η σημερινή for me…
Αυτά για ξεκίνημα..
p.s. Santa Claus is coming to town…μου τη δίνουν αυτές οι γιορτές μου προκαλούν αποδιοργάνωση, έλλειψη συγκέντρωσης, μοναξιά και κατάθλιψη (λες να είναι και αυτές παρενέργειες..

χαχαχαχα)