• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #37374  από FANTOMAS
 Τετ Σεπ 01, 2010 6:21 pm
Και κατι νεότερο που επιβεβαιώνει κάτι απο αυτα που εχουν γραψει στην αρχη (στην μη υπηρξη στνωση μου δλδ):

αφου μηλησα με το dr. Κ.Κ. για κατι ασχετο , για να με θυμηθει ποιος ειμαι του συστηθηκα οτι ειμαι αυτος που δεν βρηκε στενωσεις στις 4/6/10 και μου ειπε οτι με θυμαται και στενωση ναι μεν δεν βρηκε αλλα κατα την διέλευση του συρματος στιγμιαια βρηκε ενα ΄΄καπακι΄΄ κλειστο το οποιο και σχίστηκε δεν μου το ειπε τοτε γιατι αφενος ειναι κατι που δεν μπορει να το αποδειξει και αφετερου επ ουδενει να το χρεωσει :twocents-twocents: σαν ανοιγμα .......... (λες και εγω θα το καταλαβαινα)
 #37538  από FANTOMAS
 Παρ Σεπ 03, 2010 12:23 pm
Όσο και να θέλει κανείς να σε αντικρούσει σε αυτά που λες ΔΕΝ μπορεί να βρει επιχειρήματά για να το κάνει. Μόνο κουβέντες του στυλ ''δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες έρευνες που να συνδέουν τη ΧΕΝΦΑ με την Π.Σ'' .

το πιο εύκολο πράγμα στις μέρες μας είναι να παραγγέλνεις μια έρευνα ένα γκάλοπ, σφυγμομέτρηση κλπ όπως σε βολεύει.
 #37677  από homer
 Σάβ Σεπ 04, 2010 1:59 pm
Δυο μήνες και κάτι... μετά την επέμβαση οι σφαγίτιδες φλέβες σφίζουν από υγεία.
Το τρίπλεξ δεν έδειξε καμία επαναστένωση και άψογη ροή.
Αυτό που είδαμε και πάλι ήταν οι μεμβράνες σε αριστερή και δεξιά σφαγίτιδα που όμως από το αποτέλεσμα της εξέτασης αποδεικνύεται ότι δεν επηρεάζουν την αιματική ροή...αυτό που βλέπουμε είναι τα απομεινάρια τους...

72 περίπου ημέρες μετά υπάρχουν σχετικά σκαμπανεβάσματα όμως φαίνεται να εδραιώνεται μια κάποια σοβαρή βελτίωση:
1. Μεγαλύτερη αντοχή στο περπάτημα που γίνεται σε εμφανώς πιο όρθια στάση με καλύτερο λύγισμα στα πόδια και λιγότερη αίσθηση βάρους.
2. Πολύ καλύτερη έξοδος από τη θάλασσα σε σχέση με πέρισυ, χωρίς ζάλη.
3. Πολύ βαθύς ύπνος και με μεγαλύτερη ευκολία σε περιστάσεις που ποτέ δεν μπορούσα να κοιμηθώ (ταξίδια κλπ).

Η βελτίωση αρχικά ήταν ακόμα πιο έντονη σε όλα τα παραπάνω ενώ κάπως έφθινε στην πορεία. Την περίοδο αυτή δείχνει να σταθεροποιείται με αργή τάση βελτίωσης. Είδωμεν....
Εννοείται ότι εφαρμόζω τα πάντα σε σχέση με το πρωτόκολλο του Δρ. Κλέννερ που φαίνεται να δουλεύουν ακόμα καλύτερα μετά την επέμβση, ειδικά οι ενέσιμες βιταμίνες.

Εύχομαι να προχωρήσει και η μέτρηση του σιδήρου στον εγκέφαλο μέχρι τον επόμενο επανέλεγχό μου σε τρεις μήνες, με τον μαγνητικό τομογράφο. Αυτό που πριν καιρό ανέφερε Σταύρος. Πάντως ανέφερα, αν και είμαι κάπως μακρυά, να "βάλω πλάτες" γιατί ξέρω πως θα χρειαστεί όπως και να'χει...
 #37679  από Neutralis
 Σάβ Σεπ 04, 2010 2:11 pm
Πολύ ωραία νέα, πολύ χαίρομαι.
 #37680  από petros
 Σάβ Σεπ 04, 2010 2:12 pm
μπραβο....τετοια να ακουμε!!!! :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #37681  από homer
 Σάβ Σεπ 04, 2010 2:19 pm
Ένα ακόμα που δεν ανέφερα γιατί γενικά είχα κάνει πολλά βήματα και πριν την επέμβαση όμως είχα αναφέρει ως "πρόβλημα".

4. Σταθερά πολύ καλή (πέρα από το συνηθισμένο) τουαλέτα. Πολύ άνετη ούρηση και άδεισμα του εντέρου.

Για μένα είναι πάντα το βαρόμετρο...
 #37684  από βικυ
 Σάβ Σεπ 04, 2010 2:45 pm
:text-bravo: homer
 #37756  από mpampis 2
 Κυρ Σεπ 05, 2010 6:41 pm
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 2-9-2010

TRIPLEX ΣΦΑΓΙΤΙΔΩΝ - ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΩΝ ΦΛΕΒΩΝ

TEST CCSVI

Ελέχθησαν οι σφαγίτιδες αμφοτερόπλευρα από το ύψος της έκφυσής τους έως και το τελευταίο τμήμα τους κατά μήκος του τραχήλου.
Οι θέσεις της εξέτασης είναι σε ύπτια θέση ( Α ) σε 45ο ύπτια ( Β ) και καθήμενη θέση χωρίς στήριξη του κορμιού ( C )
Εκ της διερεύνησης Doppler στις διάφορες θέσεις αναγνωρίζεται στην θέση Α φυσιολογική ροή και διατομή αμφοτέρων των αγγείων .
Στην θέση αυτή ελέγχονται κυρίως δεξιά η παρουσία ψευτομεμβρανών.
Στην θέση Β και περισσότερο στην θέση C αναγνωρίζεται μεγάλου βαθμού μείωση της διατομής των αγγείων με μικρού βαθμού συμφόρηση στο κατώτερο τμήμα αμφοτέρων των σφαγίτιδων όπου ελέγχεται έντονος στροβιλισμός.
Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας Valsava στις θέσεις B – C η ανταπόκριση είναι μετρία (πιθανόν λόγω αδυναμίας)
Βάση των ανωτέρω ενδείξεων πιθανολογείται δυσχέρεια ροής στις εκφύσεις αμφοτέρων των σφαγίτιδων ( εικόνα βαλβίδας ) και πιθανή στένωση της αζύγου φλέβας .
Δεν αναγνωρίζεται παλινδρόμηση εκτός του έντονου στροβιλισμού στις βάσεις των σφαγίτιδων .
Δεν αναγνωρίζεται εμφανής πάχυνση του τοιχώματος των αγγείων
Συνιστάται περαιτέρω έλεγχος με αγγειογραφία και δια τον έλεγχο των εκφύσεων των σφαγίτιδων με την άζυγο φλέβα .
Εκ του ελέγχου των σπονδυλικών φλεβών δεν προκύπτουν παθολογικά ευρήματα.
 #37777  από FANTOMAS
 Κυρ Σεπ 05, 2010 9:37 pm
mpampis 2 έγραψε:ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 2-9-2010

TEST CCSVI

Ελέχθησαν οι σφαγίτιδες αμφοτερόπλευρα από το ύψος της έκφυσής τους έως και το τελευταίο τμήμα τους κατά μήκος του τραχήλου.
Οι θέσεις της εξέτασης είναι σε ύπτια θέση ( Α ) σε 45ο ύπτια ( Β ) και καθήμενη θέση χωρίς στήριξη του κορμιού ( C )
Εκ της διερεύνησης Doppler στις διάφορες θέσεις αναγνωρίζεται στην θέση Α φυσιολογική ροή και διατομή αμφοτέρων των αγγείων .
Στην θέση Β και περισσότερο στην θέση C αναγνωρίζεται μεγάλου βαθμού μείωση της διατομής των αγγείων με μικρού βαθμού συμφόρηση στο κατώτερο τμήμα αμφοτέρων των σφαγίτιδων όπου ελέγχεται έντονος στροβιλισμός.
Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας Valsava στις θέσεις B – C η ανταπόκριση είναι μετρία (πιθανόν λόγω αδυναμίας)
Βάση των ανωτέρω ενδείξεων πιθανολογείται δυσχέρεια ροής στις εκφύσεις αμφοτέρων των σφαγίτιδων ( εικόνα βαλβίδας ) και πιθανή στένωση της αζύγου φλέβας .
Δεν αναγνωρίζεται παλινδρόμηση εκτός του έντονου στροβιλισμού στις βάσεις των σφαγίτιδων .
Συνιστάται περαιτέρω έλεγχος με αγγειογραφία και δια τον έλεγχο των εκφύσεων των σφαγίτιδων με την άζυγο φλέβα .

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!
 #37780  από homer
 Κυρ Σεπ 05, 2010 9:50 pm
mpampis 2 έγραψε:ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 2-9-2010

TEST CCSVI

Εύχομαι ταχεία την απόφραξη!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 41