• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8799  από mary_d_ath
 Σάβ Σεπ 19, 2009 5:53 pm
elina έγραψε:Πολλά φιλιά σε όλους σας από τα Γιάννενα (όπου πλέον από την βεράντα του σπιτιού μου βλέπω τη λίμνη κι όχι την μπουγάδα της απέναντι :D
Χαιρετίσματα στα Γιάννενα και καλό κουράγιο με τη μετακόμιση!!
Πρέπει να είναι πολύ όμορφη η θέα σίγουρα!!

Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλη την παρέα!!
Σαββατόβραδο σήμερα... Φροντίστε να διασκεδάσετε όλοι!!
 #8805  από elena
 Σάβ Σεπ 19, 2009 9:15 pm
καλησπέρα σας!!! :D :D

φιλιά στα όμορφα Γιάννενα!!!και στην elina φυσικά!!!
elina ,δεν σκέφτηκες να τα αμπαλάρεις τα κουτιά με χαρτί δώρου...θα είχες την χαρά ότι ανοίγεις δώρα... :D καλό κουράγιο...η μανούλα ταλιμπάν δεν βοηθάει?

ναί...ναί ...η διασκέδαση σήμερα στο αποκορύφωμα!!!ο σύζυγός μου ασχολείται με τα αθλητικά,κάτι βλακείες βλέπει,και εγώ κάνω μάσκες...
έκανα μάσκα απολέπισης με ελιά...
έκανα μάσκα βαθύ καθαρισμού με άργιλο....
έκανα μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης με αγγούρι...
έκανα μάσκα για το βράδυ με καρότο...
έκανα και μια ομελέτα...
την ομελέτα την έφτιαξα, just in case,...και ευτυχώς γιατί με έπιασε μια λυγούρα με τόσες μάσκες..βάζε...ξέβγαζε με νερό...περίμενε 20 λεπτά...εεεε πείνασα και εγώ.... :D :D :D :D :D

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! :D :D

καλό βράδυ και ακόμα καλύτερο πρωινό Κυριακής
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #8843  από Γιούλη Κ.
 Δευ Σεπ 21, 2009 8:08 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! :D :D :D

Το γνωστό πρωινό ξύπνημα για φυσικοθεραπεία... είναι η τέταρτη που θα κάνω και ήδη νιώθω πάρα πολύ καλύτερα :lol: :lol: Κινήσεις με προσοχή... αλλά όλα βαίνουν προς το τέλος εκτιμώ :lol: όχι τίποτε άλλο... να ασχοληθούμε και με το γνωστό θεματάκι :roll: που έχει μείνει πάαααρα πολύ πίσω :evil:

Λοιπόν τα γνωστά φτιάχνω έναν καφέ, ακούω παραγγελίες κι αρχίζουμε :roll:

Το Σάββατο κάναμε γιορτή στο σπίτι για το Σταύρο (λόγω καθημερινής... αναβλήθηκε για το Σάββατο). Ολοι ήξεραν το πρόβλημά μου :roll: αλλά κανείς δε μπορούσε να αντισταθεί στην προοπτική μιας μάζωξης :lol: Έχετε δει οικοδέσποινα αραχτή στον καναπέ και να τη σερβίρουν κιόλας; :oops: Σκηνές απείρου κάλλους :roll: Μόνο αράπη δε μου έχουν πάρει να μου κάνει αέρα :roll: :roll: :roll: Λέτε να εκμεταλλευτώ την κατάσταση; :roll: να τραβήξει η μέση παραπάνω; :roll: χιχιχι!!! σατανικό γέλιο :lol:

Aorate θα περιμένω όσο χρειαστεί για το avatar :roll: ξέρω πως είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος σε τέτοια θέματα :lol: λίγο με την καρεκλοκαναπεδοπολυθρόνα δε μου βρήκες τη σωστή :roll: αλλά και μόνο η προσπάθεια άξιζε τον κόπο... θα τις έχω υπόψη μου για το θέμα "πεθερές" χαχαχα!!!

Γεώργιε φυσικά και αυτό είναι το βαφτιστικό σου... αλλά αν δε μας πεις και το καθημερινό σου θα συνεχίσουμε να σε προσφωνούμε έτσι :lol: :lol:

Οι υπόλοιποι πώς περάσατε το σαββατοκύριακο; τι συνταρακτικό συνέβει; δε μπορεί κάτι θα έχετε να πείτε... εδώ με καφεδάκι, τσιγαράκι και κουβεντούλα :lol: :lol:

Ακούω παραγελίες... και καλή συνέχεια :D :D :D
 #8844  από aoratos
 Δευ Σεπ 21, 2009 10:26 am
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Ελπίζω να είστε καλά.

Για να κάνω μια πρώτη προσπάθεια με τα avatar αν και σε πρώτη φάση δεν με ενθουσίασαν τόσο αυτά που βρήκα όμως δείτε τα και η αναζήτηση συνεχίζεται... :lol:

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
 #8846  από dnpap
 Δευ Σεπ 21, 2009 11:40 am
Καλημέρα σε όλους.
Άλλη μια τριήμερη θεραπεία με κορτιζόνη έχει τελειώσει (από το σαββάτο)
και σήμερα επιστροφή στην ρουτίνα του γραφείου. Meeting πρωί - πρωί.
Στο νοσοκομείο ήταν καλύτερα!! πρωινό στο κρεβάτι , στρώσιμο σεντονίων από άλλους , ύπνος σχεδόν όλη μερα .... ;)
 #8849  από litsa
 Δευ Σεπ 21, 2009 12:24 pm
περαστικά!!!!!!!!!!!!!!
 #8850  από elena
 Δευ Σεπ 21, 2009 12:38 pm
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! :D :D :D

Καταρχήν περαστικά στους ανήμπορους και ταχεία ανάρρωση!!!

aorate πολύ γέλασα με τα αβατάρ :D :D :D :D μου αρέσει η γατούλα που σκούζει ,και το κοριτσάκι που χτυπιέται!!! :D :D :D
μόνο αβατάρ μπορούμε να τα βάλουμε?μαζί με την υπογραφή ?και πως θα τα βάλουμε?τον τρόπο εννοώ...
και το κοτόπουλο με το ουίσκι ?μόνο που δεν ήταν ανέκδοτο :D :D :D :D :D ήταν τόσο πραγματικό!!!

ελπίζω να είστε καλά και όλοι οι υπόλοιποι!!!

φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #8854  από LL--MM
 Δευ Σεπ 21, 2009 1:52 pm
Kαλημέρα σας!!!

Ευχαριστούμε, Αόρατε! Τι καλούτσικα που είναι! Το ξέρω ότι εγώ θυμίζω σε κάποιους τη γατούλα που σκούζει, αλλα προτιμώ κατα πολύ τη γειτονική της εικόνα, είναι κοντύτερα στην φύση μου, σας βεβαιώ...
 #8856  από mariak
 Δευ Σεπ 21, 2009 2:29 pm
Γεια σας παιδια!ελπίζω να είστε όλοι καλά.Αν μπορειτε και για μένα ένα φραπεδάκι θα το έπινα ευχαρίστως :)
 #8858  από elena
 Δευ Σεπ 21, 2009 2:44 pm
περιμένω να μας πεις πως τα βάζουμε!!!δεν θα το κάνεις? :?

γειά σου mariak!!!
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 2901